- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
aynen normalde kapıdan girdiğimde üzerimi yırtacak sanıyorum :)) ikimizde çok Mutlu olduk bu akşamayy ne güzel :) emmeyi bile istememiş bide miradan bahsediyoruz yani:) Nasıl mutlu oldu kim bilir
tamam canım. Muhsin yazıcıoğlu anaokulunun arkasında kalan geçen sene yapılan park mı? İsim olarak bilmiyorumda.
İnşallah böyle devam eder bi süre havalarda yavrular azıcık daha parka doyarlar ya. Bu. Gün çok güzeldi
İnşallah işe yarar da ben de kullanırım :)Surubumuzu aldk bugün ilk gün bugün basladik bakalim inşallah kurt gbi yer :)Eki Görüntüle 1659755
Canim bana lazim olabilirAnnemlerde bir sürü kitap var. İlkokul düzeyinde hikaye kitabı (50 kadar belki daha fazladır)
Birde test kitabı çoğu 10. Sınıf fem yayınları çoğunlukta. Dergiler falan. Dokunulmadı bile çoğuna.
Ayrı kolilere doldurdum.
Çevrenizde ihtiyacı olan varsa bana haber verirseniz babam kargolayacak. Çevreme haber verdim ama ses çıkmadı.
Aranızda öğretmenlerde var. Belki kulağınıza gelir ya da öğrencilerinizin ihtiyacı olur diye burayada yazayım dedim
Evet canim anaokulunun arkasindaki buyuk park 1 yildan fazla olmali yapilali tam bilmiyorum biz gecen sene tasindik buraya. Biz oraya gidiyoruz ama gelirken zor geliyor cook agliyo eve kadar susmuyor. Genelde ogle uykusundan sonra cikiyoruz.ayy ne güzel :) emmeyi bile istememiş bide miradan bahsediyoruz yani:) Nasıl mutlu oldu kim bilir
tamam canım. Muhsin yazıcıoğlu anaokulunun arkasında kalan geçen sene yapılan park mı? İsim olarak bilmiyorumda.
İnşallah böyle devam eder bi süre havalarda yavrular azıcık daha parka doyarlar ya. Bu. Gün çok güzeldi
Selam kizlar cok ozledim sizi yahu firsat bulup giremiyorm bir turlugecen hafta tasindim yerlestim sukur.okula da gidiyorum.bakicimz ptesi basladi sali gunu isi birakti kayinpederi izin vermemis evde bakmasina izin varmis sadece.ben de evine getiremem dedm.onun yuzunden diger bakicidan vazgecmistim o da is bulmus baska bir yerde.anlayacaginiz ortada kaldm annem ve kv sirayla geliyolar.birini daha bulduk ptesi belli olur o da.atamam hala yapilmadi eski okulumdayim ve oglene kadar kaliyorum.12 gibi eve donuyorum.kasimin ortalarinda belli olacakmis okulum.kres icin de cok kucuk oldugunu dusunuyorum vermek istemiyorum o yuzden.bu kisi da evde gecirsin istiyorum.bakici bulana kadar nobetlese gelckler artik mesajlari okuyamadim umarim iyisinizdir
Seni gordugume sevindim canim bizde merak etmiştik seni bence de kreş için çok küçük inşallah iyi bir bakiciya rastlarsin Allah merhametli iyi insanlarla karsilastirsin canim arada fırsat buldukça yaz merak ediyoruz seni ve EmreyiSelam kizlar cok ozledim sizi yahu firsat bulup giremiyorm bir turlugecen hafta tasindim yerlestim sukur.okula da gidiyorum.bakicimz ptesi basladi sali gunu isi birakti kayinpederi izin vermemis evde bakmasina izin varmis sadece.ben de evine getiremem dedm.onun yuzunden diger bakicidan vazgecmistim o da is bulmus baska bir yerde.anlayacaginiz ortada kaldm annem ve kv sirayla geliyolar.birini daha bulduk ptesi belli olur o da.atamam hala yapilmadi eski okulumdayim ve oglene kadar kaliyorum.12 gibi eve donuyorum.kasimin ortalarinda belli olacakmis okulum.kres icin de cok kucuk oldugunu dusunuyorum vermek istemiyorum o yuzden.bu kisi da evde gecirsin istiyorum.bakici bulana kadar nobetlese gelckler artik mesajlari okuyamadim umarim iyisinizdir
Hiç yapmadım yapana saygım sonsuz istersen adresimi verebilirim bana da yolla :))))Yarin asure yapip dagiticam kizlar bu konuda soyle yap fiye tavsiyesi olan varmi
Aşure yok diyetteyiz:)Hiç yapmadım yapana saygım sonsuz istersen adresimi verebilirim bana da yolla :))))
Çorba niyetine be gülümAşure yok diyetteyiz:)
Ceviz koyma içine rengini karartiyor:)Yarin asure yapip dagiticam kizlar bu konuda soyle yap fiye tavsiyesi olan varmi
Hrpiniz bana gelin dagitmayalim hep beraber yiyelim :))Kızlar bana dönem dönem esiyor yok mobilya boyuyacam yok kaplayacam galan diye sanki çok da marifetiyim :) bugün yine yeni icatlarla eşimin karşısına çıktım yarın Koçtaş'a gidelim fikrim geldi dedim . Sonunda kk nü hackleteceksin bana dediayağı aşa değse kkdan biliyor Adam
Ceviz koyma içine rengini karartiyor:)
Eşime dedim ki ankarada kk buluşması olursa bırakır mısın? O da " internetten arkadaş bulacak kadar düştün mü? saçmalama " dedi. Bizde de durum buBu arada eşimin yine kk gıcığı tutmuş, buradakilerin anne olduğu ig delilerin anne olduğu be malummuş, belki pedofiller varmış buralarda diye söylenip durdu. Sebebi de telin elimden düşmemesi anlamadım sanki :)))
nar koyuyorlar üstüne genelde ama herkes sevmiyorUstune koymayi dusunyordum bende ama bilmiyordum sagol canim
Biz onu aştık şükür ama ilk tepkisi oydu. Ben de diğer arkadaşlarım bekar ya da çocuksuz olmayı onlarla buluşma şarlamıyor insanlar farkediyorum artık. Kimsenin derdi değil azadın dişi kalası iştahı ama benim de başka gündemim yok, o yüzden kendim gibi insanlarla buluşmalıyım dedim. Bu kez de onların anne olduğu ne malum ya criminal tiplerse falan diye yazdı çizdi eşim. Hatta bunekiyle yazın epey buluştuk, bi dönüşümde dedim haklıydın bi böbreğimi çaldı dedimEşime dedim ki ankarada kk buluşması olursa bırakır mısın? O da " internetten arkadaş bulacak kadar düştün mü? saçmalama " dedi. Bizde de durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?