2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aynen normalde kapıdan girdiğimde üzerimi yırtacak sanıyorum :)) ikimizde çok Mutlu olduk bu akşam

Canim bana lazim olabilir

Selam kizlar cok ozledim sizi yahu firsat bulup giremiyorm bir turlugecen hafta tasindim yerlestim sukur.okula da gidiyorum.bakicimz ptesi basladi sali gunu isi biraktikayinpederi izin vermemis evde bakmasina izin varmis sadece.ben de evine getiremem dedm.onun yuzunden diger bakicidan vazgecmistim o da is bulmus baska bir yerde.anlayacaginiz ortada kaldmannem ve kv sirayla geliyolar.birini daha bulduk ptesi belli olur o da.atamam hala yapilmadi eski okulumdayim ve oglene kadar kaliyorum.12 gibi eve donuyorum.kasimin ortalarinda belli olacakmis okulum.kres icin de cok kucuk oldugunu dusunuyorum vermek istemiyorum o yuzden.bu kisi da evde gecirsin istiyorum.bakici bulana kadar nobetlese gelckler artikmesajlari okuyamadim umarim iyisinizdir

Evet canim anaokulunun arkasindaki buyuk park 1 yildan fazla olmali yapilali tam bilmiyorum biz gecen sene tasindik buraya. Biz oraya gidiyoruz ama gelirken zor geliyor cook agliyo eve kadar susmuyor. Genelde ogle uykusundan sonra cikiyoruz.
Canim benim calistigim eski okulumda ogrencilerin kitaba ihtiyaclari oluyordu hatta ben orda calisirken yıllar once calismis oldugum özel okuldan kitap istemistim sagolsunlar kolilerle gondermislerdi. Eger cook kitap varsa eski okuluma gitsin isterim gerçekten ihtiyaçları var

Cnm aynen yza kadar idare etsinler en azındn için rahat olur bakıcı olayı cok zor ( sende kendine iyi bak cok :**

Seni gordugume sevindim canim bizde merak etmiştik seni bence de kreş için çok küçük inşallah iyi bir bakiciya rastlarsin Allah merhametli iyi insanlarla karsilastirsin canim arada fırsat buldukça yaz merak ediyoruz seni ve Emreyi

Yarin asure yapip dagiticam kizlar bu konuda soyle yap fiye tavsiyesi olan varmi

Kızlar bana dönem dönem esiyor yok mobilya boyuyacam yok kaplayacam galan diye sanki çok da marifetiyim :) bugün yine yeni icatlarla eşimin karşısına çıktım yarın Koçtaş'a gidelim fikrim geldi dedim . Sonunda kk nü hackleteceksin bana dedi ayağı aşa değse kkdan biliyor Adam

Hrpiniz bana gelin dagitmayalim hep beraber yiyelim :))

Eşime dedim ki ankarada kk buluşması olursa bırakır mısın? O da " internetten arkadaş bulacak kadar düştün mü? saçmalama " dedi. Bizde de durum bu

Eşime dedim ki ankarada kk buluşması olursa bırakır mısın? O da " internetten arkadaş bulacak kadar düştün mü? saçmalama " dedi. Bizde de durum bu
Biz onu aştık şükür ama ilk tepkisi oydu. Ben de diğer arkadaşlarım bekar ya da çocuksuz olmayı onlarla buluşma şarlamıyor insanlar farkediyorum artık. Kimsenin derdi değil azadın dişi kalası iştahı ama benim de başka gündemim yok, o yüzden kendim gibi insanlarla buluşmalıyım dedim. Bu kez de onların anne olduğu ne malum ya criminal tiplerse falan diye yazdı çizdi eşim. Hatta bunekiyle yazın epey buluştuk, bi dönüşümde dedim haklıydın bi böbreğimi çaldı dedim sonra minnakkartal kadar falan da buluştuk bikaç kez alıştı onlara artık normal isimleriyle bahsesiyorjm evde :) ama tel elimdeyken laf sokmaha bahanesi oluyo kk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…