2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnstagramda bursada satış yerı stilmodab2b var barana kıyafet aldım hem çok uygun hemde şık erkekler için pek modern bişey bulamıyordum ben görerek aldım kumaşlarıda guzel isteyen olursa instagram satışlarıda var tavsıye ederim

Baya zor olmuş canım biz birkere baranla düğüne gıttık takıyı gelinin eline verdık kaçtık o derece yani yarın içinde allah kolaylık versın
sağol canim zordu ama yarın daha zor olcak iki buçuk saatlik yol gitcez öğlende cikcaz buradan orada yemek verilcekmis ondan sonra akşam düğün salonuna düğün bitince yola cikcaz tekrar dönmek için hayirlisiyla gidip geliriz inşallah gece yol gitmeyi sevmiyorum

Büyükmü canım içine çok şey alıyomu resımde küçük çıkmışta anlayamadım
Büyük canım küçük değil. Klasik çamaşır sepetleri olur ya hani makinada yıkananları boşalttığımız. Dikdörtgen şeklinde. Onlardan falan büyük. Fotoda küçük durmuş

Büyük canım küçük değil. Klasik çamaşır sepetleri olur ya hani makinada yıkananları boşalttığımız. Dikdörtgen şeklinde. Onlardan falan büyük. Fotoda küçük durmuş
A iyimiş bende böyle bişey arıyodum çok sağol canım

Guzel tarafından bakalım ailece olacaksınız selametle gıdın gelın canım

Kaymıyor mu peki bu çorap şeklinde olanlar? Lcw de gördüm de kayar diye almadım

Günaydın kizlaar. Sakin bi gün gecirmek istiyorum.misafir di temizlikti ikramlikti gelen çocuk ların curcunasiydi çok yoruldum bi kaç gündür. En çok da beynim yorgun.sağ bileğim çok ağrıyo zaten. Kapı calarsada bakmiycam bugün çok bunaldim gelen gidenden.aksama kadar yigitle oyun oyniycam o uyuyunca uyuycam kızların dersleriyle ilgilenicem. Ev işini de sallıyorum bıraktım dağınık kalsin:))

Bugün biraz keyifsizim gün boyu halsizlik mide bulantısı vardı Eceyle beraber yattik evi hiç ellemedim almış başını gidiyor ama hiç halim yoktu gündüz yatmazdim kolay kolay
Arada yatıp dinlenmek lazım canım. En iyisini yapmışsın. Toparlarsin dinlenince.

Surubumuzu aldk bugün ilk gün bugün basladik bakalim inşallah kurt gbi yer :)Eki Görüntüle 1659755
İnşallah canim. Öyle bir anlattin ben bile alıcam galiba:)) Sonuçları paylasirsin bizle

Hrpiniz bana gelin dagitmayalim hep beraber yiyelim :))
Aşure en sevdiğim Kendim yapmadim hiç ama sık sık annemi bu konuda teşvik ediyorum:)

Kaymıyor mu peki bu çorap şeklinde olanlar? Lcw de gördüm de kayar diye almadım
Ben içime sinen bi panduf bulamadığım için bunlardan giydiriyorum. Kaymıyor canım.

Guzel tarafından bakalım ailece olacaksınız selametle gıdın gelın canım
İnsallah canim sağol
sağol canim ihtiyacım varmış gerçekten

Eşimin cezasının ilk adımı olarak sabah kızımla kalktık. Önce onu azıcık doyurdum. Sonra giyindik süslendik makyajımı yaptım ceketlerimizi çantamızı aldık. Eşimin başına gidip hadi uyan akyokuşa gidiyoruz 10 dkan var hazırlanmak için dedik.
Adam neye uğradığını şaşırdı
Kahvaltısını çabuk bitirdi. Şimdide gökçeyi aldı yandaki parka götürdü. Bende manzaraya karşı yavaş yavaş kahvaltımı ediyorum.

oh mis yat keyfini çıkar bu günün. Arada lazım böyle kaçamaklar

Ohh afiyet olsun tadını çıkar süper bir ceza olmuş :)

Ohh afiyet olsun tadını çıkar süper bir ceza olmuş :)
ivet:))
Gece 2 gibi geldi eve. Birde diyo ki akşam bişey yaparız diye düşünmüştüm uykumu alamadım. Ceza zaten bu dedim :))

Asureyi yaptim komsudan rica ettim kizimla dagitamicam diye sagolsun dağıttı bi tabakta biza kaldi :) ama cooookkkk yoruldum simdi kizim uyursa ortaligi toparlayip az dinlencem inşallah
eline sağlık canım. Ben hiç yapmadım. Seneye gökçede biraz büyünüş olur denerim belki.
Keşke annem burda olsada yapsa çok güzel yapar. Tarçın sevmediğimi unutup tabağıma tarçın atardı kesin. Sevmiyorum deyincede söylene söylene üzerinden alırdı. sonra ben sadece içindeki yarmaları yetip gerisi bırakırdım. Annemde sinir olurdu yesen bi tarafından belli olurdu zaten deyip bi de onun için söylenirdi

Her sene aynı şeyleri yaşıyoduk ya özledim eski günleri

Bende tarcin atmadim canim bende hic sevmem aklima bile gelmedi :)) ama sende kizilmayacak gibi degilmissin okadarda secilmezki :))

Bende tarcin atmadim canim bende hic sevmem aklima bile gelmedi :)) ama sende kizilmayacak gibi degilmissin okadarda secilmezki :))
Napıyım yiyemiyorum :)) 26 yıllık kızıyım ama insan alışmaz mı ya ç. ilk kez söylüyomuşum gibi sinirleniyo her seferinde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…