Büyükmü canım içine çok şey alıyomu resımde küçük çıkmışta anlayamadımCanım koçtaşta altı tekerlekli oyuncak sepetleri var 35 civarıydı sanırımEki Görüntüle 1659975 Bundan hayta. Başka tenkleride var. bende almayı düşünüyorum ama aklımda bişey var karar veremedim
sağol canim zordu ama yarın daha zor olcak iki buçuk saatlik yol gitcez öğlende cikcaz buradan orada yemek verilcekmis ondan sonra akşam düğün salonuna düğün bitince yola cikcaz tekrar dönmek için hayirlisiyla gidip geliriz inşallah gece yol gitmeyi sevmiyorumBaya zor olmuş canım biz birkere baranla düğüne gıttık takıyı gelinin eline verdık kaçtık o derece yani yarın içinde allah kolaylık versın
Büyük canım küçük değil. Klasik çamaşır sepetleri olur ya hani makinada yıkananları boşalttığımız. Dikdörtgen şeklinde. Onlardan falan büyük. Fotoda küçük durmuşBüyükmü canım içine çok şey alıyomu resımde küçük çıkmışta anlayamadım
A iyimiş bende böyle bişey arıyodum çok sağol canımBüyük canım küçük değil. Klasik çamaşır sepetleri olur ya hani makinada yıkananları boşalttığımız. Dikdörtgen şeklinde. Onlardan falan büyük. Fotoda küçük durmuş
Guzel tarafından bakalım ailece olacaksınız selametle gıdın gelın canımsağol canim zordu ama yarın daha zor olcak iki buçuk saatlik yol gitcez öğlende cikcaz buradan orada yemek verilcekmis ondan sonra akşam düğün salonuna düğün bitince yola cikcaz tekrar dönmek için hayirlisiyla gidip geliriz inşallah gece yol gitmeyi sevmiyorum
Kaymıyor mu peki bu çorap şeklinde olanlar? Lcw de gördüm de kayar diye almadım️ 1) Üsttekiler English Home'dan.. %50 indirimden hepsi.. Bebek nevresim seti, lastikli çarşaf ve renkli tabaklar..
️ 2) Alt soldakiler e-bebekten.. Aslında şu yeşil çoraplı altı almaya gitmiştim.. Sonra diğer pijama takımını görüp bayıldım ve almadan duramadım.. Ayrıca şu yeşil çoraplı altı geçen kışta kullandım,pijamaların altına.. O kadar memnun kaldım ki,bu senede hemen büyüğünü aldım.. Kızlar için pembe olanı da var ve o daha güzel,lcw'de de var ayrıca..
️ 3) Ve sağ alttakilerin sanırım her türlü renginden deseninden alıcam.. Öyle memnun kaldım ki.. Bırakın ev botunu,pandufu gidin bunlardan alın.. Sıcacık tutuyor ve çıkaramıyor da :)
Sevgiler...
Eki Görüntüle 1659969
Arada yatıp dinlenmek lazım canım. En iyisini yapmışsın. Toparlarsin dinlenince.Bugün biraz keyifsizim gün boyu halsizlik mide bulantısı vardı Eceyle beraber yattik evi hiç ellemedim almış başını gidiyor ama hiç halim yoktu gündüz yatmazdim kolay kolay
İnşallah canim. Öyle bir anlattin ben bile alıcam galiba:)) Sonuçları paylasirsin bizleSurubumuzu aldk bugün ilk gün bugün basladik bakalim inşallah kurt gbi yer :)Eki Görüntüle 1659755
Aşure en sevdiğim Kendim yapmadim hiç ama sık sık annemi bu konuda teşvik ediyorum:)Hrpiniz bana gelin dagitmayalim hep beraber yiyelim :))
Ben içime sinen bi panduf bulamadığım için bunlardan giydiriyorum. Kaymıyor canım.Kaymıyor mu peki bu çorap şeklinde olanlar? Lcw de gördüm de kayar diye almadım
İnsallah canim sağolGuzel tarafından bakalım ailece olacaksınız selametle gıdın gelın canım
sağol canim ihtiyacım varmış gerçektenArada yatıp dinlenmek lazım canım. En iyisini yapmışsın. Toparlarsin dinlenince.
İnşallah canim. Öyle bir anlattin ben bile alıcam galiba:)) Sonuçları paylasirsin bizle
Aşure en sevdiğim Kendim yapmadim hiç ama sık sık annemi bu konuda teşvik ediyorum:)
Ben içime sinen bi panduf bulamadığım için bunlardan giydiriyorum. Kaymıyor canım.
oh mis yat keyfini çıkar bu günün. Arada lazım böyle kaçamaklarGünaydın kizlaar. Sakin bi gün gecirmek istiyorum.misafir di temizlikti ikramlikti gelen çocuk ların curcunasiydi çok yoruldum bi kaç gündür. En çok da beynim yorgun.sağ bileğim çok ağrıyo zaten. Kapı calarsada bakmiycam bugün çok bunaldim gelen gidenden.aksama kadar yigitle oyun oyniycam o uyuyunca uyuycam kızların dersleriyle ilgilenicem. Ev işini de sallıyorum bıraktım dağınık kalsin:))
Ohh afiyet olsun tadını çıkar süper bir ceza olmuş :)Eşimin cezasının ilk adımı olarak sabah kızımla kalktık. Önce onu azıcık doyurdum. Sonra giyindik süslendik makyajımı yaptım ceketlerimizi çantamızı aldık. Eşimin başına gidip hadi uyan akyokuşa gidiyoruz 10 dkan var hazırlanmak için dedik.
Adam neye uğradığını şaşırdı
Kahvaltısını çabuk bitirdi. Şimdide gökçeyi aldı yandaki parka götürdü. Bende manzaraya karşı yavaş yavaş kahvaltımı ediyorum.
Eline sağlık canımAsureyi yaptim komsudan rica ettim kizimla dagitamicam diye sagolsun dağıttı bi tabakta biza kaldi :) ama cooookkkk yoruldum simdi kizim uyursa ortaligi toparlayip az dinlencem inşallah
ivet:))Ohh afiyet olsun tadını çıkar süper bir ceza olmuş :)
eline sağlık canım. Ben hiç yapmadım. Seneye gökçede biraz büyünüş olur denerim belki.Asureyi yaptim komsudan rica ettim kizimla dagitamicam diye sagolsun dağıttı bi tabakta biza kaldi :) ama cooookkkk yoruldum simdi kizim uyursa ortaligi toparlayip az dinlencem inşallah
Bende tarcin atmadim canim bende hic sevmem aklima bile gelmedi :)) ama sende kizilmayacak gibi degilmissin okadarda secilmezki :))Eşimin cezasının ilk adımı olarak sabah kızımla kalktık. Önce onu azıcık doyurdum. Sonra giyindik süslendik makyajımı yaptım ceketlerimizi çantamızı aldık. Eşimin başına gidip hadi uyan akyokuşa gidiyoruz 10 dkan var hazırlanmak için dedik.
Adam neye uğradığını şaşırdı
Kahvaltısını çabuk bitirdi. Şimdide gökçeyi aldı yandaki parka götürdü. Bende manzaraya karşı yavaş yavaş kahvaltımı ediyorum.
Napıyım yiyemiyorum :)) 26 yıllık kızıyım ama insan alışmaz mı ya ç. ilk kez söylüyomuşum gibi sinirleniyo her seferinde:))Bende tarcin atmadim canim bende hic sevmem aklima bile gelmedi :)) ama sende kizilmayacak gibi degilmissin okadarda secilmezki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?