- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Cnm aynen yza kadar idare etsinler en azındn için rahat olur bakıcı olayı cok zor( sende kendine iyi bak cok :**
Amin sagolun kizlar islerimi hallettm sukur daha cok girebilcm buraya:)Seni gordugume sevindim canim bizde merak etmiştik seni bence de kreş için çok küçük inşallah iyi bir bakiciya rastlarsin Allah merhametli iyi insanlarla karsilastirsin canim arada fırsat buldukça yaz merak ediyoruz seni ve Emreyi
Kızlar bana dönem dönem esiyor yok mobilya boyuyacam yok kaplayacam galan diye sanki çok da marifetiyim :) bugün yine yeni icatlarla eşimin karşısına çıktım yarın Koçtaş'a gidelim fikrim geldi dedim . Sonunda kk nü hackleteceksin bana dediayağı aşa değse kkdan biliyor Adam
Kuzum hoşgeldin. Nasıl alışanildinmi yeni düzenine ve Emre efendi ne diyor bu yeni duruma ,)Amin sagolun kizlar islerimi hallettm sukur daha cok girebilcm buraya:)
Ben de ne zaman farkli bi fikir ortaya atsam ayni tepkiyi aliyorum
canım ya inşallah birini bulursunuz kolay gelsin sanaSelam kizlar cok ozledim sizi yahu firsat bulup giremiyorm bir turlugecen hafta tasindim yerlestim sukur.okula da gidiyorum.bakicimz ptesi basladi sali gunu isi birakti kayinpederi izin vermemis evde bakmasina izin varmis sadece.ben de evine getiremem dedm.onun yuzunden diger bakicidan vazgecmistim o da is bulmus baska bir yerde.anlayacaginiz ortada kaldm annem ve kv sirayla geliyolar.birini daha bulduk ptesi belli olur o da.atamam hala yapilmadi eski okulumdayim ve oglene kadar kaliyorum.12 gibi eve donuyorum.kasimin ortalarinda belli olacakmis okulum.kres icin de cok kucuk oldugunu dusunuyorum vermek istemiyorum o yuzden.bu kisi da evde gecirsin istiyorum.bakici bulana kadar nobetlese gelckler artik mesajlari okuyamadim umarim iyisinizdir
evet canım biraz fazla oldu ben hamileyken bitmişti sanırım. Bizim sitenin içinde park olunca hiç gitmedik oraya ama yakın bizdede çok.Evet canim anaokulunun arkasindaki buyuk park 1 yildan fazla olmali yapilali tam bilmiyorum biz gecen sene tasindik buraya. Biz oraya gidiyoruz ama gelirken zor geliyor cook agliyo eve kadar susmuyor. Genelde ogle uykusundan sonra cikiyoruz.
Canim benim calistigim eski okulumda ogrencilerin kitaba ihtiyaclari oluyordu hatta ben orda calisirken yıllar once calismis oldugum özel okuldan kitap istemistim sagolsunlar kolilerle gondermislerdi. Eger cook kitap varsa eski okuluma gitsin isterim gerçekten ihtiyaçları var
Tam bende öyle düşünmüştüm beynimi okumus gibisin
Canim ben eski okul mudurunu arayayim soruyum eger ihtiyac var gonderin derse sana ozelden ulasirim. Benim okul lise ama ayni bahcenin icinde orta kismida var belki onlarin isine yarar tabi once mudurle konusmam lazim. Yarin musait olursam müdürü arar ogrenirimcanım ya inşallah birini bulursunuz kolay gelsin sana
evet canım biraz fazla oldu ben hamileyken bitmişti sanırım. Bizim sitenin içinde park olunca hiç gitmedik oraya ama yakın bizdede çok.
Bizde öyleyiz zar zor dönüyoruz eve. yol boyu konuşunca daha sajin oluyo
Olur canım zaten internetten yazdıklarımdan cevap gelmedi. Bi yer cvp verdi o da lise düzeyinde kitap istiyomuş.
En az bi 50 tane vardır heralde. Bi koli doldurdum çünk. Kitaplarda ince daha fazla bile olabilir. Hala ihtiyaç var mı öğrenirsen birde adresi. Babama söyleyeyim gönderir müsait bi zamanda
Tamam canım.Canim ben eski okul mudurunu arayayim soruyum eger ihtiyac var gonderin derse sana ozelden ulasirim. Benim okul lise ama ayni bahcenin icinde orta kismida var belki onlarin isine yarar tabi once mudurle konusmam lazim. Yarin musait olursam müdürü arar ogrenirim
Sen hepsini 10. Sinifida koy canim mudur gereken ogrenciye verir cunku ayni bahçede hem lise hemde ortaokul ogrencileri oldugu icin ogrencilere dagitirlar ama once konusmam lazim gonderin derse oyle. Birde kitaplar kullanilmamis olursa daha iyi olur.Tamam canım.
10 sınıf test kitaplarıda var canım. Başarılı çalışma hevesi olan bi öğrencin varsa onlarıda gönderebilirim
Gule gule giysin vakit bulursam bende cikacam alışverişe. Bir de ben panduf alayim artik 2 corap giydiriyordum.️ 1) Üsttekiler English Home'dan.. %50 indirimden hepsi.. Bebek nevresim seti, lastikli çarşaf ve renkli tabaklar..
️ 2) Alt soldakiler e-bebekten.. Aslında şu yeşil çoraplı altı almaya gitmiştim.. Sonra diğer pijama takımını görüp bayıldım ve almadan duramadım.. Ayrıca şu yeşil çoraplı altı geçen kışta kullandım,pijamaların altına.. O kadar memnun kaldım ki,bu senede hemen büyüğünü aldım.. Kızlar için pembe olanı da var ve o daha güzel,lcw'de de var ayrıca..
️ 3) Ve sağ alttakilerin sanırım her türlü renginden deseninden alıcam.. Öyle memnun kaldım ki.. Bırakın ev botunu,pandufu gidin bunlardan alın.. Sıcacık tutuyor ve çıkaramıyor da :)
Sevgiler...
Eki Görüntüle 1659969
test kitapları kullanılmamış. Belki bi ikisine biraz dokunulmuştur. Ama kardeşime söylerim bakar tekrar. Tamda hatırlamıyorum. Çok inceleme fırsatım olmadı annemlerdeyken alelacele yapmıştım.Sen hepsini 10. Sinifida koy canim mudur gereken ogrenciye verir cunku ayni bahçede hem lise hemde ortaokul ogrencileri oldugu icin ogrencilere dagitirlar ama once konusmam lazim gonderin derse oyle. Birde kitaplar kullanilmamis olursa daha iyi olur.
Burdaki ogrencilerimi daha pek tanimiyorum yeni başladım işe çünkü
Demirtaş tarafında eski adı yeşilşehir inşaallah gel beklerım bizde misafir yemek yedırılmeden bırakılmaz üstünede çay kahve içerizİsimolarak anımsayamadım ama kesin biliyorumdur. Gelirsem koruparkta ya da bulvarda bir kahveni içerim
Canım koçtaşta altı tekerlekli oyuncak sepetleri var 35 civarıydı sanırımGule gule giysin vakit bulursam bende cikacam alışverişe. Bir de ben panduf alayim artik 2 corap giydiriyordum.
Canim e bebek pahali degil mi gecen gun oyuncaklara baktim bim'e gelen ahşap puzzlenin 2 katiydi, ben oyuncak sepeti almak istiyorum da nerde bulabilirim? tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Baya zor olmuş canım biz birkere baranla düğüne gıttık takıyı gelinin eline verdık kaçtık o derece yani yarın içinde allah kolaylık versıngeldik canim ayy vallahi ne oynaması Eceyle canim çıktı resmen topuklu ayakkabıyla Ecenin peşinden koşmaktan arkada cadde var ya oraya koşuyor ya da apartmanın bahçesi var ıssız karanlık diken dolu oraya girdi yeni külotlu çorap almıştım incelerden dikenlere bir düştü koşarken çorap olduğu gibi diken bir saat düğünde onu temizledim sonra emerken uyudu kucagimda eve çıkarttık geri uyandı düğüne mi gittim harpten mi çıktım belli değil eve geldim hemen bir kahve içtim bir de ağrı kesici şimdi de Ece hanımı uyutmaya calisiyorum
Bende baktım başka yerlerede yazmış mesleği falan sıkıntıları doğru hesap demekki daha düşünüyomuşYaaa ben onun keyfini yerim uleeen çok tatlı yaaa maşallah
Kııızzzzz bayıldım ben valla çok hoş olmuş
Sağol canım çok teşekkür ederim..
En son konu sahibi kafa dinlemeye gittiği yayladaki evlerinden eşi ve çocuğuyla eve dönmeye karar vermişti sanırım bidaha deneyecekti ve konuyu kendi isteğiyle kapattırdı..yeni önemli gelişme olursa yeni konu açarım dediydi..iyi hatırlattın bakiyim konu açmış mı nicki aklımda hâlâ
Hikaye kitabi sıkıntı olmaz okunsa bile karalanmadigi icin onemli degil test kitaplarinin coguda yeniyse o da olur tek tek incelemenize gerek yok canim muhtemelen gönderin der oyle tahmin ediyorum. Yarin kardesimin nisanlisi geldigi icin annemgi le tekrar ugrayacam insallah musait olursam ararim muduru ok derse sana ozelden yarın mutlaka haber veririmtest kitapları kullanılmamış. Belki bi ikisine biraz dokunulmuştur. Ama kardeşime söylerim bakar tekrar. Tamda hatırlamıyorum. Çok inceleme fırsatım olmadı annemlerdeyken alelacele yapmıştım.
Hikaye kitapları kullanılmış ama hep. Hepsi en az bir kere okunmuştur. Çoğu yeni ama benim zamanımdan kalan kitapta çok. Hikayeler için sıkıntı olmaz heralde di mi
Tamam ben bekliyorum. Tamam derlerde adresi atarsın annemlere haber veririm bende
english home benimde aklımda bi iki çarşaf almam lazım. Şu çorapları sorcaktım bende rahat mı diye.️ 1) Üsttekiler English Home'dan.. %50 indirimden hepsi.. Bebek nevresim seti, lastikli çarşaf ve renkli tabaklar..
️ 2) Alt soldakiler e-bebekten.. Aslında şu yeşil çoraplı altı almaya gitmiştim.. Sonra diğer pijama takımını görüp bayıldım ve almadan duramadım.. Ayrıca şu yeşil çoraplı altı geçen kışta kullandım,pijamaların altına.. O kadar memnun kaldım ki,bu senede hemen büyüğünü aldım.. Kızlar için pembe olanı da var ve o daha güzel,lcw'de de var ayrıca..
️ 3) Ve sağ alttakilerin sanırım her türlü renginden deseninden alıcam.. Öyle memnun kaldım ki.. Bırakın ev botunu,pandufu gidin bunlardan alın.. Sıcacık tutuyor ve çıkaramıyor da :)
Sevgiler...
Eki Görüntüle 1659969
Tamma canım acelesi yok ne zaman müsait olursan. Kitapları zaten aylardır verelim diye. Niyetleniyoruz. Hiç denek gelmedi. Buraya yazmak yebi aklıma geldi. Ben numaramı atayım sana. Daha çabuk ulaşırızHikaye kitabi sıkıntı olmaz okunsa bile karalanmadigi icin onemli degil test kitaplarinin coguda yeniyse o da olur tek tek incelemenize gerek yok canim muhtemelen gönderin der oyle tahmin ediyorum. Yarin kardesimin nisanlisi geldigi icin annemgi le tekrar oraya ugrayacam insallah musait olur ararim muduru ok derse sana ozelden yarın mutlaka haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?