2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cnm aynen yza kadar idare etsinler en azındn için rahat olur bakıcı olayı cok zor ( sende kendine iyi bak cok :**

Amin sagolun kizlar islerimi hallettm sukur daha cok girebilcm buraya:)

Ben de ne zaman farkli bi fikir ortaya atsam ayni tepkiyi aliyorum

Amin sagolun kizlar islerimi hallettm sukur daha cok girebilcm buraya:)

Ben de ne zaman farkli bi fikir ortaya atsam ayni tepkiyi aliyorum
Kuzum hoşgeldin. Nasıl alışanildinmi yeni düzenine ve Emre efendi ne diyor bu yeni duruma ,)

canım ya inşallah birini bulursunuz kolay gelsin sana

evet canım biraz fazla oldu ben hamileyken bitmişti sanırım. Bizim sitenin içinde park olunca hiç gitmedik oraya ama yakın bizdede çok.
Bizde öyleyiz zar zor dönüyoruz eve. yol boyu konuşunca daha sajin oluyo
Olur canım zaten internetten yazdıklarımdan cevap gelmedi. Bi yer cvp verdi o da lise düzeyinde kitap istiyomuş.
En az bi 50 tane vardır heralde. Bi koli doldurdum çünk. Kitaplarda ince daha fazla bile olabilir. Hala ihtiyaç var mı öğrenirsen birde adresi. Babama söyleyeyim gönderir müsait bi zamanda

Canim ben eski okul mudurunu arayayim soruyum eger ihtiyac var gonderin derse sana ozelden ulasirim. Benim okul lise ama ayni bahcenin icinde orta kismida var belki onlarin isine yarar tabi once mudurle konusmam lazim. Yarin musait olursam müdürü arar ogrenirim

Tamam canım.
10 sınıf test kitaplarıda var canım. Başarılı çalışma hevesi olan bi öğrencin varsa onlarıda gönderebilirim

️ 1) Üsttekiler English Home'dan.. %50 indirimden hepsi.. Bebek nevresim seti, lastikli çarşaf ve renkli tabaklar..
️ 2) Alt soldakiler e-bebekten.. Aslında şu yeşil çoraplı altı almaya gitmiştim.. Sonra diğer pijama takımını görüp bayıldım ve almadan duramadım.. Ayrıca şu yeşil çoraplı altı geçen kışta kullandım,pijamaların altına.. O kadar memnun kaldım ki,bu senede hemen büyüğünü aldım.. Kızlar için pembe olanı da var ve o daha güzel,lcw'de de var ayrıca..
️ 3) Ve sağ alttakilerin sanırım her türlü renginden deseninden alıcam.. Öyle memnun kaldım ki.. Bırakın ev botunu,pandufu gidin bunlardan alın.. Sıcacık tutuyor ve çıkaramıyor da :)
Sevgiler...

Tamam canım.
10 sınıf test kitaplarıda var canım. Başarılı çalışma hevesi olan bi öğrencin varsa onlarıda gönderebilirim
Sen hepsini 10. Sinifida koy canim mudur gereken ogrenciye verir cunku ayni bahçede hem lise hemde ortaokul ogrencileri oldugu icin ogrencilere dagitirlar ama once konusmam lazim gonderin derse oyle. Birde kitaplar kullanilmamis olursa daha iyi olur.
Burdaki ogrencilerimi daha pek tanimiyorum yeni başladım işe çünkü

Gule gule giysin vakit bulursam bende cikacam alışverişe. Bir de ben panduf alayim artik 2 corap giydiriyordum.
Canim e bebek pahali degil mi gecen gun oyuncaklara baktim bim'e gelen ahşap puzzlenin 2 katiydi, ben oyuncak sepeti almak istiyorum da nerde bulabilirim? tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

test kitapları kullanılmamış. Belki bi ikisine biraz dokunulmuştur. Ama kardeşime söylerim bakar tekrar. Tamda hatırlamıyorum. Çok inceleme fırsatım olmadı annemlerdeyken alelacele yapmıştım.
Hikaye kitapları kullanılmış ama hep. Hepsi en az bir kere okunmuştur. Çoğu yeni ama benim zamanımdan kalan kitapta çok. Hikayeler için sıkıntı olmaz heralde di mi

Tamam ben bekliyorum. Tamam derlerde adresi atarsın annemlere haber veririm bende

Canım koçtaşta altı tekerlekli oyuncak sepetleri var 35 civarıydı sanırımBundan hayta. Başka tenkleride var. bende almayı düşünüyorum ama aklımda bişey var karar veremedim

Baya zor olmuş canım biz birkere baranla düğüne gıttık takıyı gelinin eline verdık kaçtık o derece yani yarın içinde allah kolaylık versın

Bende baktım başka yerlerede yazmış mesleği falan sıkıntıları doğru hesap demekki daha düşünüyomuş

Hikaye kitabi sıkıntı olmaz okunsa bile karalanmadigi icin onemli degil test kitaplarinin coguda yeniyse o da olur tek tek incelemenize gerek yok canim muhtemelen gönderin der oyle tahmin ediyorum. Yarin kardesimin nisanlisi geldigi icin annemgi le tekrar ugrayacam insallah musait olursam ararim muduru ok derse sana ozelden yarın mutlaka haber veririm

english home benimde aklımda bi iki çarşaf almam lazım. Şu çorapları sorcaktım bende rahat mı diye.
Panduf aldım bi tane ama onlarında küçüğü yok yürüyemedi çocuk. Bide onları deneyim

Tamma canım acelesi yok ne zaman müsait olursan. Kitapları zaten aylardır verelim diye. Niyetleniyoruz. Hiç denek gelmedi. Buraya yazmak yebi aklıma geldi. Ben numaramı atayım sana. Daha çabuk ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…