Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyi mi acısı gectımı?Kızlar sol göğüs ucumda yara vardı ya çok kötü oldu akşam eve dönerken arabada emziriyordum Ece uyumustu ama meme agzindaydi uyurken bir sıçradı dişleriyle memeyi sıktı o an bir çığlık attım canim çok yandı gozlerimden yaş aktı açısından eşim de araba kullanıyordu benim bağırmama korktu ne oluyor diye kızdı canim nasıl yandı biliyormusun dedim eve gelince bir baktım ustunden et kalkmış çok kötü krem vardı evde onu surdum inşallah geçer![]()
Yeni evıne alışabildin mi canım rahatladınız mı yoksa sorunlar devam edıyormu?yarın hiç işe gitmek istemiyorumm,
helede havalar böle sogumaya başlamıskenn, gecen sene ne guzel kısın evdeydım , şimdi cok zor oluyor kı daha kıs gelmedı bıle tam anlamıyla![]()
Bizim normalde dun geceden dolayi duzen bozuktu dun aksam 10 gibi uyudu ikide bi uyandi salliyom geri uyaniyo gece iklde besige dikilmis ayagindaki corabi cikar eline alip anne attiga gidek diyo baktim yine ayni olacak aldim salina gectim top oynadik artik 4 bucuga kadar oynadi oturdu biraz bıcir bıcır konustu 5 gibi uyuduk sabah 11 de kalkti kahvalti falan derken disari ciktik aksamustu eve gedik o yuzden biraz bozuktu duzenimizDışarı çıkınca düzenleri bozuluyo bu yüzden de çıkmamazlık yapamayız iyi eğlendiniz inşaallah çok şükür ki cam kırıkları gelmemiş kuzuya
Bence dr a goturecek bi durum yok bence her cocuk farkli oluyo iki yasinda falan belji gotur derdim dr a fikrumce ama erken biraz bizde mi fazla yukleniyok ne cocuklara nehir de normal bazi seyleri yapiyo kumabdayi bilmiyo getiri ama telefon yada alo desimi getiriyo topunu getir diyom onu da getiriyo ama bazi seyleri nehirde tam bilmiyi ben endiselenmiyom o kadar yaaBaran niye yapmıyo bunları dr a sormam gerekir mi ki?
Anladım ben seni canım sağol uyudumu kuzu?Ne bicim bi yazi yazmisim resmen turkceyi katlediyom biraz da uykusuzluk var ondan
Uyudu besigine koyup bi sigara icip yatacam uykum varAnladım ben seni canım sağol uyudumu kuzu?
Sevindim canim iyi olmasına evet dokturdum çok iyi geldi gerçekten aklıma geldin tabi ki ben biraz Ece den dolayı stres yaptım ama eşim sağolsun Eceye bakacak birilerini buldu elimden tutup çıkardı:))Canım benim iyileşti çok şükür daha iyi baran seninde düğün güzel gecmiş döktürmüşsün çok sevındım oynarken aklına geldim mi?
Yapar canim Ece de yeni başladı zaten Baran yapmasa bile sen istemeye devam et mesela Ece topu çok seviyor hemen getiriyor bana atıyor oynamaya başlıyoruz gol diyoruz çok gülüyor böyle sen de sevdiği birseyi eline alıp ismini soyle birkaç kez tekrar et onun keyif alacağı şekilde oynat eglensin sonra dusmus gibi yere atıp bana verirmisin diyebilirsin öyle öyle öğrenir canimBaran niye yapmıyo bunları dr a sormam gerekir mi ki?
canim krem surdum hala aciyorDaha iyi mi acısı gectımı?
Gunaydin canim cumayi dort gozle bek liyorum. Sen ne ara uyudun uyandin uykuya pek duskun degilsin heralde ben erken uyudum yine de biraksalar oglene kadar uyurumGünaydın kızlar hepimiz için güzel bir hafta olsun günler çabuk geçsin hemen cuma olsun (çalışan anneler için)
işte benimkide yorgunluktan heralde ama sen biraz dinlenmekten önce o kadar iş yapıp yorma kendini biraz akışına bırak gerçekten bırak dağınık kalsın bi akşamda patates kızartıp melemen yapıp yiyin yemek olmayıversin çocukları kv bırak bi kuaföre git bak gör ruhuna sana nasıl iyi gelecek güzel arkadaşımBizim dr kontrolumuz vardi bugun ben demeden kendisi sordu birsey kullaniyor muydu diye hayir dedim vitabiol surup yazdı. Aksam aklima geldi mesaj attim vitabiol yerine marnys kullanabilir miyim diye kullanabilirsin dedi.
Var beni unutmussun
En cok ayferzey ve yaz yagmuru dinlensin istiyomussun. Ben nerdeyim ha! aksama kadar anam agliyor![]()
geçmiş olsun canım ben genelde ballı limonlu ıhlamur içiyorumŞırıl şırıl akan bir burunla feyena karşınızda: (
Eşim de öyle: (
Çocuğa geçmese bari
Emziren anneler kocakarı ilaclarına ihtiyacım var
sanada geçmiş olsun canımAynen Ben Dunden beri oleyim elimde devamli mendil burnum siril siril , hapsiriklar vs Bgnde esimin burnu tikanmis bebise gecmesin diye dua edyrm
ay o kadar stresten sonra iyi toparlamışsınız sevindim canım ben çoktan eve dönerdimKızlar dün dugunumuz oldu düğün salonunda Ece hiç ama hiç durmadı düğün salonunda rahat ederim dedim ama merdivenler vardı dışarı çıkan sürekli kosup merdivenlere gitti eşim ve ben bir dakika oturmadik orada Ece kadar çocuklar vardı hiçbiri böyle değildi pistin ortasında geziyorlardi sadece kraker aldık oyuncak aldık yok sonra meme krizi başladı gecistirdim bir sure ama en sonunda koparttı yaygarayi abiye vardı üstümde fermuari zor kapanmıştı iki kişi kapatmisti durmayinca gideyim gelin odasına kapıyı kilitleyim elbiseyi indirip emzireyim dedim gittik esimle gelin odasına fermuari açtık emzirdim bitti ondan sonra kapatmaya çalışıyoruz kapanmiyor ter içinde kaldık bir de eşim nikah sahitiydi nikah başlarsa diye iyice tedirgin olduk sonra kapattık bir şekilde ama yine durmadı en son verdik abisine halası oyaladi biraz bizde kalktik esimle bir güzel oynadik dokturduk dans ettik halay çektik ohh be dedim çok iyi geldi kızlar çok eglendik Ece hanimda bizi seyretti
geçmiş olsun canımBen de açtım grip sezonunu( geçmiş olsun hastalara , inş çabuk atlatırız
ya eminim çok kötü olmuştur geçmiş olsun benimde iki gündür acısı azalmıştı bu sabah sağarken yine baya yandı canımKızlar sol göğüs ucumda yara vardı ya çok kötü oldu akşam eve dönerken arabada emziriyordum Ece uyumustu ama meme agzindaydi uyurken bir sıçradı dişleriyle memeyi sıktı o an bir çığlık attım canim çok yandı gozlerimden yaş aktı açısından eşim de araba kullanıyordu benim bağırmama korktu ne oluyor diye kızdı canim nasıl yandı biliyormusun dedim eve gelince bir baktım ustunden et kalkmış çok kötü krem vardı evde onu surdum inşallah geçer![]()
oh valla gerçekten sefan olsun kesinlikle bunu yapmak çok ii geliyorBende saldim gitti işleri iki gündür.ev aldı başını gidiyo. Hırsız girse kaçarinanılmaz bi rahatlik var üstümde her zaman gözüme batan hatta sinirlerimi alt üst eden dağınıklık hiç gözüme batmiyo. Ama kendimi çok dinlenmiş hissediyorum iki gündür yiğit uyudukca uyudum çocuklarla bol bol vakit geçirdim. Keyif Kahveler i yapıp içtim
sadece çıkan bulasigi makinaya atıyorum okadar.eşim sabah bizim ev çok mu dağınık bugün ne diyo:)resmen sağ bileğim ağrısından duramamistim o da geçti. Bazen işleri sallamakta iyi oluyomus biraz dsginikligin kimseye bi zararı yokmuş onu anladım. Ama yarın aksama bitirebilirsem bu işleri iyi.gerçi bu iki gündür topladigim enerjiyle iki evin temizliğini bile yaparım. OOohhh sefam olsun:))
ve bugün o gün işe geldikyarın hiç işe gitmek istemiyorumm,
helede havalar böle sogumaya başlamıskenn, gecen sene ne guzel kısın evdeydım , şimdi cok zor oluyor kı daha kıs gelmedı bıle tam anlamıyla![]()
hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun demek bir haziran bebesi o zaman bir de geçmiş olsun :))Güzel bi haber aldım kızlar. Küçük kız kardeşim hamileymis. 3.5 yaşında bi oğlu var.kızım olur inşallah diyodu.çok sevindim duyunca üçüncü kez teyze olucam bende. Oda haziran annesi olucak benim gibi seneye![]()
geçmiş olsun canım mirada arkadaşımın evinde şekerliği çekti bir eliyle diğer elinin üstüne düştü çok ağladı Allahtan kırılmadı veya elinde ezilme olmadıBugun disardaydik aksamustu geldik nehiri gelince hemen emdi uyudu 6 bucuk gibi 2 saat uyudu geri uyandi bende bu gece bayagi gec yatacagimiz icin aksam uyaninca corba yaptim biraz balik verdim bide yogurt yemegini yedirdikten sonra eve supurge taktim sabah halim olmayacagi icin tabi saat bu arada gecenin 10 u evi supurdum supurgeyi kaldirdim hop cekmecede kavanozu aldi kirdi bi daha supurge taktim allahtan ayagina pandufu vardi yoksa cam kirigi tuz gibi dagildi yerde oynadik ettik simdi de uyutuyom insallah ikide bir uyanmaz gece
ay ne güzel bunu okumak sabah sabah çok incelisin canım benim musmutlu bi hafta olsun hepimizeGünaydın kızlar hepimiz için güzel bir hafta olsun günler çabuk geçsin hemen cuma olsun (çalışan anneler için)
Benimki yapiyor canim bircok seyi biliyor. Tvyi ac derim acar klimanin tvnin kumandalarini ayri ayri bilir telefonu bilir oyuncaklari kiyafetleri falan getir deyince anlar. Bazen bilmedigi birseyi istedigimde bi bana bakar bi isaret ettigim yone bakar şaşkın şaşkın çok komik oluyor o zaman : )Ben barandan biberon getır su vereyım diyorum yüzüme bakıyor getırmiyor kumandayı ver yok ne istesem yok sadece hadi niloya açalım diyince tv ye bakıyo sizinkiler getır götür yapıyorlar mı?
Cok haklisin canim ev isi cok nankör ama ben heryer dip duzen oldumu kendimi iyi hissediyorum. Ama sizin tavsiyeleriniz uzere cok kasmiyorum dunden beri, yani gecenin bi yarisi temizlik yapmadim sabah heryer temiz olsun diye. Aman bosver sabah yaparim dedim : ))@yazyagmuru çok sevindim güzel geçmesine. Bizimde bugün bi tanıdıgın düğünü vardı ama arenle çok zorlanırım diye gitmedim. Seninde stresini atmana sevindim..
@cann10 biliyorum çok zor ama kendine biraz vakit ayırsan. Bıraksan çocukları kv bi kuaföre gidip saçına fön çektirsen ordan mağaza baksan falan. Ev işleride öyle her zaman dört dörtlük olmuyor malesef.. Ve ev işi kadar nankör bişey daha görmedim ben.
@ayferzey Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Analı babalı büyüsün :)0
Inan buraya yazip sizden gelen tavsiyeleri okumak bile bana o kadar iyi geldi ki. Kafam dagildi biraz. Esim aksam cok gec geldi hic birsey yokmus gibi davraniyor ama ben bu kez iradeli olacagim herseyden ve herkesten once kendimi ve cocuklarimi on planda tutacagim. Birazda o dusunsun benim yerimeişte benimkide yorgunluktan heralde ama sen biraz dinlenmekten önce o kadar iş yapıp yorma kendini biraz akışına bırak gerçekten bırak dağınık kalsın bi akşamda patates kızartıp melemen yapıp yiyin yemek olmayıversin çocukları kv bırak bi kuaföre git bak gör ruhuna sana nasıl iyi gelecek güzel arkadaşım
geçmiş olsun canım ben genelde ballı limonlu ıhlamur içiyorum
sanada geçmiş olsun canım
ay o kadar stresten sonra iyi toparlamışsınız sevindim canım ben çoktan eve dönerdim
geçmiş olsun canım
ya eminim çok kötü olmuştur geçmiş olsun benimde iki gündür acısı azalmıştı bu sabah sağarken yine baya yandı canım
oh valla gerçekten sefan olsun kesinlikle bunu yapmak çok ii geliyor
ve bugün o gün işe geldik
hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun demek bir haziran bebesi o zaman bir de geçmiş olsun :))
geçmiş olsun canım mirada arkadaşımın evinde şekerliği çekti bir eliyle diğer elinin üstüne düştü çok ağladı Allahtan kırılmadı veya elinde ezilme olmadı
ay ne güzel bunu okumak sabah sabah çok incelisin canım benim musmutlu bi hafta olsun hepimize
Ayakkabilara bayildim canim hatta kizimda yanimda o da gordu aynisindan istiyormus : )dün neredeyse hiç alamadım telefonu elime mira sabah 9 da kalktı akşam 11 buçukta ağlaya sızlaya uyudu arada tek bir uyku yok dışarı çıktığımızda bütün düzeni bozuluyor ki zaten düzensiz bi düzeni var inşallah bugün anneme çok zorluk çıkarmaz
ayrıca size bişi danışmak istiyorum ayakkabı alma işimiz yılan hikayesine döndü yok onun rengi bunun bilmem nesi taktım durdum neyse miranın ayağını ölçtüler 19 giydirdim tam oldu ama parmağı neredeyse dibine deyiyo 20 de çok az önde boşluk var 20 alsam daa mı ii olur zaten istediğim modeller de yürüyemedi kaldıramadı en son viccoda bi modelle rahat yürüdü o da biraz ince gibi geldi bana zaten yağmurda çamurda sokakta yürümicek diye onu düşünüyorum
beğendiğim modelin fotosunu ekliyorum ilk adım kategorisinden Eki Görüntüle 1661947
güzelmiş canım. Bence 20 yi al. Ben kışın iki çorabı üst üste giydirdiğim için biraz büyük olmasını tercih ediyorumdün neredeyse hiç alamadım telefonu elime mira sabah 9 da kalktı akşam 11 buçukta ağlaya sızlaya uyudu arada tek bir uyku yok dışarı çıktığımızda bütün düzeni bozuluyor ki zaten düzensiz bi düzeni var inşallah bugün anneme çok zorluk çıkarmaz
ayrıca size bişi danışmak istiyorum ayakkabı alma işimiz yılan hikayesine döndü yok onun rengi bunun bilmem nesi taktım durdum neyse miranın ayağını ölçtüler 19 giydirdim tam oldu ama parmağı neredeyse dibine deyiyo 20 de çok az önde boşluk var 20 alsam daa mı ii olur zaten istediğim modeller de yürüyemedi kaldıramadı en son viccoda bi modelle rahat yürüdü o da biraz ince gibi geldi bana zaten yağmurda çamurda sokakta yürümicek diye onu düşünüyorum
beğendiğim modelin fotosunu ekliyorum ilk adım kategorisinden Eki Görüntüle 1661947
Canım kendine bir hobi edinsen. Günde bir saat bile bana o kadar iyi geliyor ki. Boş bir zamanda temizlik yerine ya kitsp okuyorum ya örgü örüyorum ya keçe ile uğraşıyorum hiç olmazsa eski eşya yenileme olayına giriyorum. Bunlar da olmasa evde kafayı yerimInan buraya yazip sizden gelen tavsiyeleri okumak bile bana o kadar iyi geldi ki. Kafam dagildi biraz. Esim aksam cok gec geldi hic birsey yokmus gibi davraniyor ama ben bu kez iradeli olacagim herseyden ve herkesten once kendimi ve cocuklarimi on planda tutacagim. Birazda o dusunsun benim yerime