Elbette tek başına sebep o değil. Benim tembelliğin, oğlumla uyumayı sevmem, onunla yatakta oynaşmak falan derken işin suyunu çıkardık baktık ki biz üç kişi yatağa giriyoruz ve sadece oğlum uyuyor biz mahvoluyoruz. Haftada bikaç gün eşim salona kaçmaya başladı falan bizim düzen epey altüst olmuştu yani bi yerden başlamak lazımdıA apriori11 ben 4aylikken ayırdım odasını mecburen oldu biraz yeni taşındığımız evde odama sığmadı yatağı, ama ben hala kucağımda sallayarak uyutuyorum, tek artım memede uyumaya alışmaması, her uyandığında meme vermiyorum, gece her uyandığında da vermiyorum sadece bir kez hakkı var:) fakat ona rağmen çoğu kez kendi başına dalamıyor uykuya, gündüz mutlaka sallanıyor, gece daha az, damlası bir nebze daha kolay...
Demem o ki odasını ayırmadığın için olmadığını düşünme...
Toyzz shop tan aldık. Azadın ilgisini hepsi çekti canım ama daha çok küçük arabalar için ağladı ama onları almıyorum, küçük parçalar için erken ağzına sokmasın diyr. Oyuncakları eşim ve ben kendi keyfimize göre aldık aslında nasılsa nihayetinde biz oynuyoruzKac gundur bende oyuncak bakiyorum ne alacagima karar veremedim bebek alayim dedim 90 lira dediler. Hangi oyuncak ilgisini çeker bilmiyorum. Azadin ilgisini ceken oyuncagin hangisi oldugunu bir de nerden aldigini soyler misin canım.
Gule gule kullansin hep oynasin