- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay maşallah çok sevindim canım. Daha da artsın inşallah kaseler.@Akaibu canım erişteler geldi pek randımanlı olmadı ama başka başka şekilde zar zor yediriyorum yalnız ben ordan kendinden tavuklu erişte de aldım normalde tavuk veya tavuk sulu şeylere ağzını açmayan Mira iki kez yaptım ikisinde de yarım kaseden biraz fazla yedi ki miranın rekorudur vesileyle teşekkür ederim tekrar
Ohhh ellerine sağlık. Bende köfte yaptım bugün. İşten geldim uzerimi çıkarmadan girdim mutfağa. 1 saatte köfte pilav ve salatayı yaptım nasıl mutlu oldum manyak gibi9.30 da bebeyle baba uyuyunca anne de mutfağa attı kendini buzluktq köftem bitmişti onu yaptım yarının yemeğini ayarlıyım dedim ayarlamakla kalmadım koydum pişiyo mutfağı topladım şimdi totoyu koydum daha :)
Ay aynen köfte buzlukta kurtarıcı seviyolarda iyi oluyo bende köfteli patates yaptım ocalta pişirdim biraz yarın bi fırıa atarım pilav salata tamam :) bende kendimi iyi hissettim valla ay gündüz dur yapma çok zor oluyo bi de 2 haftadır 12 de uyuyodu o beni mahvettiOhhh ellerine sağlık. Bende köfte yaptım bugün. İşten geldim uzerimi çıkarmadan girdim mutfağa. 1 saatte köfte pilav ve salatayı yaptım nasıl mutlu oldum manyak gibigökçenin de köftesi bitmişti onada buzluga attım köfte.
Geçmiş olsun canım. Çok ağrısı olsa uyuyamazdı.Akşama gökçe koştururkeb dizinin üstüne düştü. Baya ağladı. Sakinlrştirdim biraz koydum yere sol ayağının üstüne basamadı düştü yine. Baktım dizi biraz morarır gibi olmuş. Şişlik yok diye telaş etmiyim dedim. Kremledim masaj yaptım. Yürütmek için koydum topallar gibi bastı yine.
Dokunduğum zaman tepki vermediği için götürmedim hastaneye. Saatinde uyudu ağrısı falanda yok sanırım. Bişey olmuş olsa ağrırdı di mi. Sabaha geçer inşallah. Eşimi rahatlatıyım diye bi ton konuştum. Kendi içim rahat değil
Yok canım gece su süt içmiyor ya artık sabah normal oluyo bezi.
Peki o ogunde bir tek meyvemi yoksa karistiriyomusun canim
Ben Eceye her boşlukta meyve veriyorum kızlar önceden bir kere veriyordum karisik veriyordum mesela kahvaltıdan bir saat sonra önüne üzüm koyuyorum öğle uykusundan uyanınca mandalina veriyorum ya da muz veriyorum akşam yemeğinden iki saat sonra elma ya da armut pure veriyorum böyle gidiyor meyveyi kendi yerken oyalaniyor bazen kuru üzüm veriyorum onu da severek yiyiyor kuru kayısı alcam evde yok şimdi onuda kendi yer kendi yemeyi sevdiği için veriyorum ama elmayı ya da armutu belki sert olduğu içindir yemiyor onları ben yediriyorum püre olarak@yaz yagmuru sen meyveleri tek tek mi veriyorsun ? Ben ikindi de meyve tabağı hazırlıyorum öyle veriyorum. İlerde illaki ayrı ayrı yiyecek diyorum.
5-6-7 arasında değişiyor o günkü psikolojisine göre ama 8 olmadı hiçKoca tahliliBenimki 6. maddeye giriyo
![]()
Koca tahliliBenimki 6. maddeye giriyo
![]()
BN bir yasina girdgk gün biraktm vermeyiArkadaşlar d vitamini vermeye devam ediyor musunuz aklıma geldi biz uzun zamandır kullanmıyorum da
geçmiş olsun Can'ım umarım şimdi iyidirAkşama gökçe koştururkeb dizinin üstüne düştü. Baya ağladı. Sakinlrştirdim biraz koydum yere sol ayağının üstüne basamadı düştü yine. Baktım dizi biraz morarır gibi olmuş. Şişlik yok diye telaş etmiyim dedim. Kremledim masaj yaptım. Yürütmek için koydum topallar gibi bastı yine.
Dokunduğum zaman tepki vermediği için götürmedim hastaneye. Saatinde uyudu ağrısı falanda yok sanırım. Bişey olmuş olsa ağrırdı di mi. Sabaha geçer inşallah. Eşimi rahatlatıyım diye bi ton konuştum. Kendi içim rahat değil
6-7 ve 8 arası değişiyoKoca tahliliBenimki 6. maddeye giriyo
![]()
Sudan olmaz aksine iyi gelir diye biliyorum ben Can'ım çok patatesli veya pirinçli bişiler yedimi acabaKızlar Ece de bugün iki kez kaka yaptı ama az az ve poposuna yapışmış sertti kabız gibiydi bende yatmadan bir tatlı kasigina yakın zeytinyağı icirdim her gün öğlende mutlaka çorba içer neden oldu acaba suyu çok içmiyor ondan olabilir mi acaba
Can'ım eşimide aramışlar yok diye oda kızmış kaç gündür bekliyoruz diye iptal etmiş sanırım ellerinde yok gerçekten Ama sitede olması çok saçma@minnakkartal beni bugün idil baby den aradılar bordo deri convers siparişi vermiştim 24 numara aradılar ve deri olarak yok kırmızı 23 numara var elimizde dedi bende sitede neden var gözüküyor dedim öyle görünüyor ama yok dedi kaliplarimiz geniş falan dedi hayır iptal edin dedim iptal edildi alışveriş senin converste bordoydu sanırım merak ettim aradılar mi seni
24 numara mı giyiyor Ece :) ben Arda 23 numara giyiyor diye ayakları ne kadar büyük diyordum, Ece'ye maşallah.@minnakkartal beni bugün idil baby den aradılar bordo deri convers siparişi vermiştim 24 numara aradılar ve deri olarak yok kırmızı 23 numara var elimizde dedi bende sitede neden var gözüküyor dedim öyle görünüyor ama yok dedi kaliplarimiz geniş falan dedi hayır iptal edin dedim iptal edildi alışveriş senin converste bordoydu sanırım merak ettim aradılar mi seni