2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ev sahibi banyo giderlerini düzeltcez demişti. Boşalttım banyoyu. Yaptılar gittiler. Gökçenin yemeğiydi altıydı oyunuydu falan derken anca bakabildim. 2 tane gider var onların çevresindeki fayansları kırıp giderleri değiştirmişler. Yerlerine fayans takarkende diğerlerinden farklı takmışlar. İnsan biraz estetik olur ya
dua et fayans takmışlar :KK53:

İyi geceler güzel anneler biz yine hastayız baran öksürük salya sümük gidiyo banada bulaştı çok hastayız üstüne alerjı oldu heryerı kabardı sürekli kaşıdı hiç uykumuz yok gece ayağımda sallarken düşmüş yataktan yere ağlama sesine uyandım hiç böyle kabatmamıştı sıcak su dökülmüş gibi puf puf oldu gecti sadece yüzünde kaldı dr a götürmedim ne dokundu bilmiyorum aşurenin suyundan vermiştim tek farklı aklıma gelen sizce ne dokunmuştur?
Geçmiş olsun canim asurenin suyu alerji yapmıştır belki
Kizlar umarim iyisinizdir gecmsi okuyamadim:KK43:adet olmam gerekiyo bu aralar ama tik yok korkuyorum:KK17:ya hamileysemo_O
Canim gecikme kaç gün oldu ben Ecede tam adet olacağım gün idrar testi yapmıştım çok belirgin çift çizgi çıkmıştı 5 liralık testlerdendi ama öncesinde hassas testten de yapmıştım onu daha pahalıya almıştım onda tek çizgi çıkmıştı tabi eğer hamilelik varsa kaldığın zamana gore değişiyor sonuç yeni hamilelikte 15 gün gecikmede anca çıkıyor hayırlısı olsun canim
Eh be mira iki damla devite de küstürdün ya kendini bravo :/
Biz vitasanol kullanıyoruz Canım azad daha kutusunu görünce ağzını açıyor bıraksam şişeyi dikecek kafasına, tatlı portakal aromalı bişey, ben de tadına baktıydım :KK66:
canim bu ilaç sadece d vitaminimi içeriyor yoksa d vitamini katkılı vitamin surubumu bizde multitabs var balık yağlı vitamin içerisinde d vitamini de vardı yanılmıyorsam bir doktoruma sorayim bende

Geçmiş olsun canim asurenin suyu alerji yapmıştır belki

Canim gecikme kaç gün oldu ben Ecede tam adet olacağım gün idrar testi yapmıştım çok belirgin çift çizgi çıkmıştı 5 liralık testlerdendi ama öncesinde hassas testten de yapmıştım onu daha pahalıya almıştım onda tek çizgi çıkmıştı tabi eğer hamilelik varsa kaldığın zamana gore değişiyor sonuç yeni hamilelikte 15 gün gecikmede anca çıkıyor hayırlısı olsun canim
canim bu ilaç sadece d vitaminimi içeriyor yoksa d vitamini katkılı vitamin surubumu bizde multitabs var balık yağlı vitamin içerisinde d vitamini de vardı yanılmıyorsam bir doktoruma sorayim bende
Kompleks Can'ım acd vitaminleri var. Şurup değil damla

Kızlar dün parktaydık, oğlum kaydırağa binmek istedi, merdivenlerine çıkmaya başladı engel olamadım, aslında hep 2 kişi gidiyoruz kayınpeder erken ayrıldı parktan siz oynayın dedi eve geçti, baktım daha da üst merdivenlere doğru yöneliyor, tek başına kaymasına cesaret edemezdim, düşerse diye, alayım kucağıma birlikte kayalım , gören olursa da görsün, en fazla park görevlisi uyarır dedim, oğlumun o kadar hoşuna gitti ki kahkahalarla 4 kez daha tekrarladık:)
Artık insanlar fazlalaşınca biraz utandım dikkatini başka şeylere çekmeye çalıştım:)
İkimizde çok eğlendik, siz de denemediyseniz deneyin:)
ben de yapıyorum onu bazen :)

3 gündür kaka yapmadı. Gelişi çok fena olacak kesin :(
Yapmaya çalışmaya başlamadan fitil versem olur mu acaba hiç denemedim öyle

3 gündür kaka yapmadı. Gelişi çok fena olacak kesin :KK43:
Yapmaya çalışmaya başlamadan fitil versem olur mu acaba hiç denemedim öyle
Canim bence verme fitil zeytinyagi icirmeyi dene rahat yapabilmesi icin ama karin agrisi varsa ozaman yap tabi

Beyza dun gece surekli aglayarak uyandi aciyoooo diye agliyo kuzum ust kopek disleri cikmadan alttakilerde geliyor azilarinda ucu var ama tam cikmadi oda hepsi birden gelince cok yordu kuzumu o oyle aciyoo diye aglayinca bende cok kotu oldum :(

Bu saatte öğle uykusundayiz gece kacta yatcaz bakalim gerci agrisi olmasinda yine raziyim :(

Canim bence verme fitil zeytinyagi icirmeyi dene rahat yapabilmesi icin ama karin agrisi varsa ozaman yap tabi
içmiyo canım onu tükürüyo. Yemeklerine dolduruyorum bolca. Gerçi doktorun dediğine göre çocuk kakaya sıkıştıktan sonra istediğini ver yeni oluşan kakaya faydası olur zaten birikmiş olana olmaz diyo.
Böyle bi kaç gün ara verince hep çok kötü geliyo. Kanlı falan. Hiç sektirmedi. Sadece böyle durumlarda verdim fitil. Şimdi hiç başlamadan versem mi acaba dedim. Biliyorum başıma geleceği

içmiyo canım onu tükürüyo. Yemeklerine dolduruyorum bolca. Gerçi doktorun dediğine göre çocuk kakaya sıkıştıktan sonra istediğini ver yeni oluşan kakaya faydası olur zaten birikmiş olana olmaz diyo.
Böyle bi kaç gün ara verince hep çok kötü geliyo. Kanlı falan. Hiç sektirmedi. Sadece böyle durumlarda verdim fitil. Şimdi hiç başlamadan versem mi acaba dedim. Biliyorum başıma geleceği
Ayyy canim kanli falansa cok kotu zararida olur belki ben kesin verirdim ozaman yinede sen daha iyisini bilirsin
Canım kaçta kalktı ki öyle bu saatte öğle uykusu:KK57: sende yat uyu bari en azından daha dinç olursun
2 gibi uykusu geldi yatirayim dedim yatmadi canim 4 bucukta yatti kacta kalkariz napariz hic bilmiyorum simdi

Ayyy canim kanli falansa cok kotu zararida olur belki ben kesin verirdim ozaman yinede sen daha iyisini bilirsin

2 gibi uykusu geldi yatirayim dedim yatmadi canim 4 bucukta yatti kacta kalkariz napariz hic bilmiyorum simdi
Damarları falan çatlıyo heralde tahriş oluyo.
Ama ıkınma falan yok işte hiç onlar başlamadan verilir mi ki onu bilemrdim.

İnşallah çok geçe kalmaz canım ya

feyzalt ı da seviyorum ben. Nedense A apriori11 yi çağrıştırıyor bana. ikisi de avukat oşduğu için belki de kadın çok yönlü @minnakkartal
Sadece meslek benzerliğidir canım.
Ya ben şu ig deki blogger annelerden hiç hazzetmedim. İlk hesap açtığımda ben de takip ettim bikaç tane ve bunalıma girdim sonra ya bınlaf bebek yetiştiriyorsa ben armut yetiştiriyorum heralde falan oldum. O kadar mükemmel ki hepsi ve tavsiye verirken bile üstten üstten vermeler, biz bebeğimle şöyleyiz böyleyiz falan. Bi ara ciddi ciddi düşündüm acaba bunların bebeği ağlamaz mı, s.çmaz mı dedim :)))
Ben bi tek akademisyenanneyi takip ediyorum. Daha yurdum insanı. Ve mesleki olarak da güveniyorum o kadının yazılarına. Ama bana sorarsan en kral anneler bu topiğin anneleridir ;)

Back
X