2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
3 gündür kaka yapmadı. Gelişi çok fena olacak kesin :KK43:
Yapmaya çalışmaya başlamadan fitil versem olur mu acaba hiç denemedim öyle
bizim 3 günde bir yapıyoduk ağlama huursuzluk belli ediyodu bi sıkıntısı yoksa normal görüyolar rahatsız olmuyosa 1 haftaya kadar normal diyo doktorlar ama sen bilirsin en iyisini durumunu yapabilirsin fitil sonra kucağında oturma pozisyonuna al rahat yapar

Beyza dun gece surekli aglayarak uyandi aciyoooo diye agliyo kuzum ust kopek disleri cikmadan alttakilerde geliyor azilarinda ucu var ama tam cikmadi oda hepsi birden gelince cok yordu kuzumu o oyle aciyoo diye aglayinca bende cok kotu oldum :KK43:
canim çok zor diş sıkıntısı Ecede iki hafta önce iki tane üst azı çıkardı gece sabaha kadar emiyordu memeyi çektiğim an uyanıp ağlıyordu birde grip olmuştu şimdi rahatladik çok şükür kilo almaya bile başladı dişler çıktıktan sonra bakalım bir daha ki dişe kadar rahatiz Beyza da daha fazla zorlanmaz insallah

bizim 3 günde bir yapıyoduk ağlama huursuzluk belli ediyodu bi sıkıntısı yoksa normal görüyolar rahatsız olmuyosa 1 haftaya kadar normal diyo doktorlar ama sen bilirsin en iyisini durumunu yapabilirsin fitil sonra kucağında oturma pozisyonuna al rahat yapar
hep kabız olunca aklıma direk o geldi. Doğru diyosun bekliyim belki kaka miktarı yapacağı kadar çoğalmamıştır. Kabızlıktansada artık o konuda deneyimliyiz

3 gündür kaka yapmadı. Gelişi çok fena olacak kesin :KK43:
Yapmaya çalışmaya başlamadan fitil versem olur mu acaba hiç denemedim öyle
ben üç günün sonunda yapmıyorsa fitil atıyorum çünkü ıkınmasa bile dördüncü güne sarktığında çok sert oluyo ağla ağla bu kez korkup tutmaya başlıyo kakasını ve bu döngü feci

feyzalt ı da seviyorum ben. Nedense A apriori11 yi çağrıştırıyor bana. ikisi de avukat oşduğu için belki de kadın çok yönlü @minnakkartal
Ben onu bilmiyorum bi inceliyim bakalım
Sadece meslek benzerliğidir canım.
Ya ben şu ig deki blogger annelerden hiç hazzetmedim. İlk hesap açtığımda ben de takip ettim bikaç tane ve bunalıma girdim sonra ya bınlaf bebek yetiştiriyorsa ben armut yetiştiriyorum heralde falan oldum. O kadar mükemmel ki hepsi ve tavsiye verirken bile üstten üstten vermeler, biz bebeğimle şöyleyiz böyleyiz falan. Bi ara ciddi ciddi düşündüm acaba bunların bebeği ağlamaz mı, s.çmaz mı dedim :)))
Ben bi tek akademisyenanneyi takip ediyorum. Daha yurdum insanı. Ve mesleki olarak da güveniyorum o kadının yazılarına. Ama bana sorarsan en kral anneler bu topiğin anneleridir :KK66:
bende yazmıştım buraya blogerlar genelde havadan Havadan yazıyo biri bişi dese tersliyo fln ama benim yazdığım ikisi daa çok komik yorumlar fln yazıyo bide ben fotolarını kaliteli buluyorum değişik Çekim için bakıyorum
Amaaaaaaa buradaki annelerin eline hiç bir bloger su dökemez o kesin en bi has en bi mikemmel anneler

canim çok zor diş sıkıntısı Ecede iki hafta önce iki tane üst azı çıkardı gece sabaha kadar emiyordu memeyi çektiğim an uyanıp ağlıyordu birde grip olmuştu şimdi rahatladik çok şükür kilo almaya bile başladı dişler çıktıktan sonra bakalım bir daha ki dişe kadar rahatiz Beyza da daha fazla zorlanmaz insallah
Canim sende eceye kahvalti ogle yemegi meyve ve aksam yemegi veriyordun ya meyveyi hala puremi yapiyosun bide mesela sadece elmami yada bikac meyvemi nasil veriyosun canim

ben üç günün sonunda yapmıyorsa fitil atıyorum çünkü ıkınmasa bile dördüncü güne sarktığında çok sert oluyo ağla ağla bu kez korkup tutmaya başlıyo kakasını ve bu döngü feci

Ben onu bilmiyorum bi inceliyim bakalım
bende yazmıştım buraya blogerlar genelde havadan Havadan yazıyo biri bişi dese tersliyo fln ama benim yazdığım ikisi daa çok komik yorumlar fln yazıyo bide ben fotolarını kaliteli buluyorum değişik Çekim için bakıyorum
Amaaaaaaa buradaki annelerin eline hiç bir bloger su dökemez o kesin en bi has en bi mikemmel anneler
Benim ig fenımenim sensin zaten, mirayı şekilden şekild sokup o komik postlarla paylaşımların öldürüyo beni :))) gülmeden beğendiğim bi paylaşımın olmadı daha :)))))

Akademisyen anneyi içten buluyorum, çok güzel gülüyor birde :D hassas anneyi daha çok ticari amaçlı buluyorum. oyuncu anneye kitaplarını okuduktan sonra hayranlığım arttı. Onlarla kendimizi kıyaslamak saçma olur hepsinin evinde yardımcıları ve bakıcıları var takip ettiklerimin.

Canim sende eceye kahvalti ogle yemegi meyve ve aksam yemegi veriyordun ya meyveyi hala puremi yapiyosun bide mesela sadece elmami yada bikac meyvemi nasil veriyosun canim
Canim ben mandalinayi muzu doğrayip önüne koyuyorum üzümü de öyle kendi yiyiyor ama elmayı dograyinca ya da eline verince yemiyor atıyor onu pure yapıyorum tek tek veriyorum alışması için

Akademisyen anneyi içten buluyorum, çok güzel gülüyor birde :KK70: hassas anneyi daha çok ticari amaçlı buluyorum. oyuncu anneye kitaplarını okuduktan sonra hayranlığım arttı. Onlarla kendimizi kıyaslamak saçma olur hepsinin evinde yardımcıları ve bakıcıları var takip ettiklerimin.
Evet hassasannenin açacağı etkinlik merkezinden gına gelmişti ben de bırakmıştım o yüzden resmen mekanının reklamını yapıyor

Benim ig fenımenim sensin zaten, mirayı şekilden şekild sokup o komik postlarla paylaşımların öldürüyo beni :))) gülmeden beğendiğim bi paylaşımın olmadı daha :)))))
teşekkür ederim Canım bende sana karşı boş değilim :)) ama en favorim hala gölgelerin gücü adına

Arda uyudu, pazartesiye kadar tatiliz. Eşim anneme yarın öğlene kadar çalışıyoruz diyip Arda'yı bırakıp öğlene kadar uyuyalım dedi. Bende saçmalama dedim :KK70:
Ay sesli güldüm yahu

@Akaibu canım erişteler geldi pek randımanlı olmadı ama başka başka şekilde zar zor yediriyorum yalnız ben ordan kendinden tavuklu erişte de aldım normalde tavuk veya tavuk sulu şeylere ağzını açmayan Mira iki kez yaptım ikisinde de yarım kaseden biraz fazla yedi ki miranın rekorudur vesileyle teşekkür ederim tekrar

Canim ben mandalinayi muzu doğrayip önüne koyuyorum üzümü de öyle kendi yiyiyor ama elmayı dograyinca ya da eline verince yemiyor atıyor onu pure yapıyorum tek tek veriyorum alışması için
Peki o ogunde bir tek meyvemi yoksa karistiriyomusun canim

A apriori11 canim azadin altini gecede degistiriyordun ya simdi nasil yapiyosun hemen geri dalabiliyormu uykuya canim
Bu soruya bende cvp vereyim :) aren uyanmıyor arada uyanıyor onda da ağlıyor. Ama 5 numaralı beze geçtim çok şükür rahat ettim. Hatta 2 gecedir hiç altını değiştirmedim. Sende mi değiştiriyorsun geceleri ?

@yaz yagmuru sen meyveleri tek tek mi veriyorsun ? Ben ikindi de meyve tabağı hazırlıyorum öyle veriyorum. İlerde illaki ayrı ayrı yiyecek diyorum.

Bu soruya bende cvp vereyim :) aren uyanmıyor arada uyanıyor onda da ağlıyor. Ama 5 numaralı beze geçtim çok şükür rahat ettim. Hatta 2 gecedir hiç altını değiştirmedim. Sende mi değiştiriyorsun geceleri ?
Herzaman degil ama cok nadir degistiriyorum canim dimdi A apriori11 uyku egitimide verdiya geri hemen uykuya donebiliyormu merak ettim

Back
X