evet işte o öğün atlama olmasa birazda dişe dokunur yesem iyi aslında normal olacak benimde. Bende eşim mesaideyken falan yemem. Eve gelimce yicem der gelir sofrada bi iki yer gibi yapar ben oturayım diye.Ben sabah öğle akşam yerim normalde. Sabah ve akşam eşim olmadan yemeği sevmem. Öğlende yemekhane yiyorum. Ama şuaralar öğünleri ya atlıyorum yada çok az yiyorum.ozellikle akşam yemeğini yemediğin yada az yediğim zaman hemen kilo veriyorum. Sırf bu yüzden eşim akşam yemeğini yemek istememesine rağmen ben Yiyim diye yer.
Ay allah aşkına Azadın neresi zayıf :) biri eşini durdursun :)Bizim dr da öyle demişti ama eşime anlatamıyorum. Dr lar çok bildiği için bu çocuk böyle zayıf diyip duruyor.
Ben biraz evel gökçeye köfte pişirirken kendimede yaptım ekmeğimin arasına koyup yedim. Yoksa aksama kadar aç gezerdim :) ben bu kadar hiç zayıflamamıştım. Sende gökçe ile ye yoksa eşin gelene kadar yemicen bişey :)evet işte o öğün atlama olmasa birazda dişe dokunur yesem iyi aslında normal olacak benimde. Bende eşim mesaideyken falan yemem. Eve gelimce yicem der gelir sofrada bi iki yer gibi yapar ben oturayım diye.
Benim eşim normalde çocukların kilosunu pek önemsemez hatta bana kizardi zayıfladı deyince ama Ece doğum gününden yakın zamana kadar doğru düzgün kilo almamıştı eşim sürekli çok zayıfladı aylardır kilo alamadı çocuk diye uzulmeye başlamıştı hatta ablalari Eceyi tombik diye seviyorlar kizimin neresi tombik zayıfladı çocuk demeye başladı şimdi Ece kilo almaya başladı oh iyi iyi maşallah alsın çocuk diyor:)))Bizim dr da öyle demişti ama eşime anlatamıyorum. Dr lar çok bildiği için bu çocuk böyle zayıf diyip duruyor.
Ben hiç vermedim. Nedense cesaret edemedim.Kizlar mantar pisirdim kizima verebilir miyim? Siz veriyor musunuz?
Geçen sene bende idilden almıştım. İnanılmaz terletti. Kapşonlu asla alma derim. Biz pançodan aldık. Aren normalde çok terler ama bunda hiç terlemedi. Çok memnunum. Hatta şu bizdeki ;Canlar acil uyku tulumu tavsiyelerinize ihtiyacim var hem kizima hem ogluma terletmeyen iyi birsey almak istiyorum. Kizim 5 yasini bitirdi ona uygunda bulabilirim degil mi ?
Aren uyudu bi işim de yoktu evde de kedi dili vardı.. Bende bunları yaptımmmm
Eki Görüntüle 1671102
A apriori11 görmesin
Tesekkur ederim canim bakicam simdiBen hiç vermedim. Nedense cesaret edemedim.
Geçen sene bende idilden almıştım. İnanılmaz terletti. Kapşonlu asla alma derim. Biz pançodan aldık. Aren normalde çok terler ama bunda hiç terlemedi. Çok memnunum. Hatta şu bizdeki ;
Eki Görüntüle 1671099
Off bizde gormeseydik iyiydi :) en sevdigimdenAren uyudu bi işim de yoktu evde de kedi dili vardı.. Bende bunları yaptımmmm
Eki Görüntüle 1671102
A apriori11 görmesin
Bnde şuan senin esin gbiym. Yemeye başladı çok şükür surup kullanmaya basladzdan beri bnde sürekli her odaya grdgimde elimde tabak var esmde bana diyo çocuğu sogutucaksn yemekten diye.Bizim dr da öyle demişti ama eşime anlatamıyorum. Dr lar çok bildiği için bu çocuk böyle zayıf diyip duruyor.
Bnde temizlik yaptım camarsirlari yikadm bugün yoruldm cokBen de havayı güneşli bulunca evde ne var ne yok herşeyi yikadim sabahtan beri makina çalışıyor nevresimler pikeler havlular ne varsa yikadim balkonu görseniz rengarenk sallanıyor hepsi:))
Ben civilden almıştım geçen yıl oda terletmiyore-bebekten yada civilden uyku tulumu alan oldu mu
Hmmm valla kske senin gbi az yesm bnde ozman. Sürekli atistrma isteği olurmu bi insanda oluyor isteöyle şeyleri yerim canım. Ama iki menü birden yiyemem :)) ben genel olarak yemek yemeyi pek sevmiyorum. Yoruluyorum sıkılıyorum yerken. Çok sevdiğim şeyse bilr Açlığım bastırılınca hevesimi alınca bırakıyorum yemeyi. Eğer sevmediğim bişey varsa hiç yemem. Mesela bu gün kahvaltı yaptım ya. Ertesi sabaha kadar durabilirim rahatsız olmam. Öyle oluncada alamıyorum kilo. Düzenli yemem lazım. onu düzenlemeye çalışıyprum
canım sen gayet iyiymişsin aslında.benim kaburga kemiklerimi sayabilirsin şuan. 50 nin üzerine bi tek hamileyken çıktım. 55-60 kilo civarıyken gayet normal göründüğümü söylüyodu. Bende o yüzden en 55 falan olsam çok iyi olacak diye düşünüyorum
Nette bin bir cesit urun var karar veremedim. Genelde kanz ve panco onerilmis amaBen civilden almıştım geçen yıl oda terletmiyor
Benim sorunum devamli veriyor olmam aslinda 60in altina inmek istemiyorum kesinlikle, o yuzden bi arayis icerisindeyim.öyle şeyleri yerim canım. Ama iki menü birden yiyemem :)) ben genel olarak yemek yemeyi pek sevmiyorum. Yoruluyorum sıkılıyorum yerken. Çok sevdiğim şeyse bilr Açlığım bastırılınca hevesimi alınca bırakıyorum yemeyi. Eğer sevmediğim bişey varsa hiç yemem. Mesela bu gün kahvaltı yaptım ya. Ertesi sabaha kadar durabilirim rahatsız olmam. Öyle oluncada alamıyorum kilo. Düzenli yemem lazım. onu düzenlemeye çalışıyprum
canım sen gayet iyiymişsin aslında.benim kaburga kemiklerimi sayabilirsin şuan. 50 nin üzerine bi tek hamileyken çıktım. 55-60 kilo civarıyken gayet normal göründüğümü söylüyodu. Bende o yüzden en 55 falan olsam çok iyi olacak diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?