2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ohh yarasin eline saglik
Korktuğum oldu eşim kusturdu oğlumu
Benim esimde ilk cocugumda boyleydi hem uykusuna hem yemegine karisirdi. Valla hala duzene sokamadim ben kizi. Oglanda gozum acildi pek mudahale ettirmedim kendilerininde (kv de dahil) agzi yanmisti zaten. Cok sukur pek sıkıntımız yok oglumla. Cok bunaltici bir durum ins vazgecer bu huyundan

Bir arkadas cadir resmi paylasmisti @keremalpim di galiba. Nerden aldiniz acaba cok hosuma gitti. Benim cocuklarda cok sever eminim

Facebook da şarj aletinden dolayı yüzü yanan bir çocuk görmüştük eşimle ondan beri deli gibi korkuyoruz şarj aletinden.

Arda'ya doğum yapmadan önce yeni doğum yapmış bir arkadaşıma pişik kremi ne aldın dediğimde nivea demişti aldım bu zamana kadar hiç kullanmadım ihtiyaç olmadı sudocream i önleyici olarak kullanmıştık sadece. Arda da çarşamba gününden pişik vardı, sudocream sürdüm geçmedi artı, aklıma geldi niveayı sürdüm 2 bez değişiminde hemen işe yaramış birşey kalmamış çok şükür.

Canim cok saol biraz icim rahatladi. Benim hic aklima gelmedi kist olabilecegi. Gelmezse doktora gideyim. Tekrar hamile olabilme ihtimali korkutmustu beni
Spiralle hamile kalanlarda oluyor canim ama olsaydı çıkardı bence kanda dusuk bir değer dahi olsa çıkıyor
midesi karışmıştır canim kötü olmuş kusmasi

Durmuyor çok bilmiş durmuyor :/
A apriori11 kk yı üstüne salarım durmazsan de
Gelin valla :))
Aynen ya sürekli çocuğun beslenmesi halkında tartışıyoruz ki maşallah bi sıkıntımız da yok Aslan gibi yavrum :))
Bu arada ben paylaşmıştım çadır fotosu. Güzel tünelli bir çadır tünelden emekleyerek geçip çadırına gidiyor oynuyor oradaki oyuncaklarıyla :))) biz toyzz shoptan almıştık

Spiralle hamile kalanlarda oluyor canim ama olsaydı çıkardı bence kanda dusuk bir değer dahi olsa çıkıyor
midesi karışmıştır canim kötü olmuş kusmasi
Aynen öyle çocuğa mandalina veriyor üzerine 200 cc süt içiriyor ben yapsam ben bile kısarım

Bu anne babalar çocuklarına kendilerini adamışlar galiba :)

Eklentiler

• 11215849_914287038654927_4617144549943549167_n.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 12065873_914289558654675_6768189316021385796_n.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 83
  • 12191061_914287735321524_8787654841840608372_n.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 83
Geçmiş olsun, bu veletlerin elektronik merakı daha çok iş açar başa :/

Geçmiş olsun canim Ece de şarj aletiyle çok oynuyordu abisininkini ve benimkini bozdu eşimin ki sağlam sadece onu da sakliyoruz sürekli çokta tehlikeli Allah korumuş senide

Geçmiş olsun canım.

S sailormoon123 Cok gecmis olsun canim.Allah korumus valla. Ben bic duymadim ya sarjda bole seyler olabildigini.cok tehlikeliymis demekki
çok teşekkür ederim kızlar. Bilerek yazdım ki benim gibi oynatan varsa oynatmayın diye.

Bu anne babalar çocuklarına kendilerini adamışlar galiba :)
Eşim de bugün çiğ balık verdi eline, duyusal gelişim diye. Ayyy ne çektim bugün eşimden iyi ki çocuğa o bakmıyor :/

A apriori11 azadda maşallah hiç bişeyi geri. Çevirmiyo heralde
Baba paikopat sıkıysa geri çevirsin. Sütü bitirsin diye ana kucağı gibi üzerine uzatıyor azadı kilitliyor kollarıyla bitirmeden salmıyor.

A apriori11 eşini de al dışarı çıkın evde saracak bişey bulamamış azada sarmış dışarda yapamaz
Dışarda da eline hippin hüpletilerek emilen meyve pürelerinden almış bissürü ya onu veriyor. Pipet gibi çekerek yemesi dilini geliştirir dedi bir de. Şok oldum acaba bu topiği mi takip ediyor, aranızdan biri eşim misiniz yoksa diye dumura uğradım :)))

Azad halinden memnunsa bence hiç ses etme:)

Ha ha hay ben söylemiştim pipeti şaşırdım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…