2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
oo çok leziz görünüyorlar:KK70:
hiç sorma çok lezizler:KK53: iyice yumuşasın yazıyodu tarifte bende iyice yumuşattım:KK53:

Ayy bende çok unutuyorum böyle nolcak bilmiyorum sonumuz
bende bilmiyorum valla bu kaçıncı. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış ama. Yarısı duruyodu kabağın buzluğa atcaktım. Şimdi onuda koydum ocağa. Tlfnafa bir sürü alarm kurdum çaldıkça gidip bakcam:KK53:

Ben de dün şehriye çorbasının acele ile şehriyesini çok koymuşum, çocuk evde koşuşturuyor diye, hızlı olayım derken:) çorba olmuş lapa :)
hep bu çocuklar yüzünden zaten. Bende bi kere yoğurt çorbasına pirinç koymayı unutmuştum. Birde misafirim vardı iftara. Misafirler siz pirinçsiz mi yapıyosunuz demese farketmicektim bile:rolleyes:

hiç sorma çok lezizler:KK53: iyice yumuşasın yazıyodu tarifte bende iyice yumuşattım:KK53:

bende bilmiyorum valla bu kaçıncı. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış ama. Yarısı duruyodu kabağın buzluğa atcaktım. Şimdi onuda koydum ocağa. Tlfnafa bir sürü alarm kurdum çaldıkça gidip bakcam:KK53:

hep bu çocuklar yüzünden zaten. Bende bi kere yoğurt çorbasına pirinç koymayı unutmuştum. Birde misafirim vardı iftara. Misafirler siz pirinçsiz mi yapıyosunuz demese farketmicektim bile:rolleyes:
:)) evet aslında hayatımıza neşe katıyorlar bak onlar sayesinde ne güzel şeyler öğreniyoruz:KK75:

3 gündür 1-2 kez çok kısa süreli girebildim buraya sadece.. O da bakıp çıktım, okuyamadım bile.. Özledim sizleri, muhabbetleri..

29 ekim sabahı dedem vefat etti.. 3 gündür babaannemlerdeyiz, cenaze ve eve gelen gidenler falan derken baya yoğun geçiyor.. Efe'yle zor oldu baya ama babam baya yardımcı, idare ediyoruz.. Her dediğini yaptırdığı, hiç "hayır" duymadığı için babamı da çok seviyor Efe, çoğu zaman gözü beni bile görmüyor hatta.. İşime yarıyor açıkçası.. Efe'de baya yoruluyor ki,7'de 8'de uyanan çocuk 9'u 10'u buluyor 2 gündür..

İşin özü.. Bikaç güne kadar dönerim aranıza.. İnstagramda olanlar görmüştür ama haber vereyim dedim..
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah dedeciğinin

Kızlar Ecenin ateşi var bu saate kadar kıpır kipirdi inşallah yukselmez çok:KK43:

Geçmis olsun canım bizde o durumdayiz ateşi çıkmadan şurup verdim yatarken çok huzursuzdu ağzını tutup acii diyordu bende şurup verdim

Ben de dün şurup verdim, sık sık uyanıp huzursuz olunca yine dişten kaynaklandığını düşünüyorum

geçmiş olsun kızlar inşallah şimdi daha iidir bebişler

@Akaibu ne koyuyosun icine kabak toplarının kabagi hasliyomusun
Bende ilk defa yapıyorum canım. İnternetten baktım biraz. Normal kabak tatlısı yapar gibi kabağı pişirip. Bisküvi ceviz koyup yuvarlanıyomuş. Hindistan cevizine bulanıyo bi de.
Su eklemeden azıcık şeker döküp pişirdim ben. Hipp in bisküvisi vardı evde ondan kattım. Çekilmiş çeviz azıcık tahin ekleyip yuvarlıcam bakalım. Tahin yakışıyomuş sanırım öyle yazmışlar.Şekeri az olursa bal eklicem. Gökçe yesin diye yapıyorum biraz. Yer inşallah

Bende almıştım kabak yemeğini yapıyorum bende öykü seviyo böyle de deniyim bakayım

Ben balkabağını tahinsiz servis etmem zaten yemem de :) süper oluyo. Geçen hafta yapmıştım azad da sevmişti. Yarın pazarımız var yine alıcam yapıcam. Eşim sevmez ama benim en sevdiğim üç tatlıdan biridir ;)

@Akaibu sana bişey Sorcam ya Gökçe kuru üzüm ve kuru yaban mersini yiyince çıkışı Nasıl oluyor sorması ayıptır. Azada dün ilk kez elden verdim yesin diye gerisin geri beze çıkarmıştı :/

Yemeği nasıl oluyo canım? Çorbasını biliyorumda yemeğini duymamıştım hiç.
Aslında kestane kabağının gri olanın oluyo yemeği o tatlı değil ama balkabağınında güzel oluyo 2 parmak 2 parmak doğrayıp normal soğanlı salçalı yemeğini yapıyoruz üstüne yoğurt nane pul biber mmmm yemede yanında yat :) çok güzel bence en sevdiğim yemeklerden

@Akaibu sana bişey Sorcam ya Gökçe kuru üzüm ve kuru yaban mersini yiyince çıkışı Nasıl oluyor sorması ayıptır. Azada dün ilk kez elden verdim yesin diye gerisin geri beze çıkarmıştı :/
hiç çıkmadı canım kakasından sindiriyo sanırım. Üstelik gökçe çiğnemiyo bile ağzında iki saat çeviriyo salyadıyla yumuşatıyo yutuyo direk. Günde 5-6 tane anca yiyo öyle olunca.
Tane tane çıkıyo yani çok ilginç:KK53:
sindiremiyo demekki verme istersen bir süre daha.

Aslında kestane kabağının gri olanın oluyo yemeği o tatlı değil ama balkabağınında güzel oluyo 2 parmak 2 parmak doğrayıp normal soğanlı salçalı yemeğini yapıyoruz üstüne yoğurt nane pul biber mmmm yemede yanında yat :) çok güzel bence en sevdiğim yemeklerden
anladım canım. O kabak nasıl oluyo bilmiyorum görmedim hiç:))

hiç çıkmadı canım kakasından sindiriyo sanırım. Üstelik gökçe çiğnemiyo bile ağzında iki saat çeviriyo salyadıyla yumuşatıyo yutuyo direk. Günde 5-6 tane anca yiyo öyle olunca.

Ayy bizde de zeytinde aynı problem var :)

Aynı balkabağı turuncu değil gri Screenshot_2015-11-03-12-08-41.webp :KK53::KK53::KK53:

Aynı balkabağı turuncu değil griEki Görüntüle 1675786 :KK53::KK53::KK53:
bu soyulunca turuncu çıkmıyor mu içi:) bildiğimiz balkabağı değil mi :confused:

PS: Şimdi araştırdım dışı turuncu olan da varmış ben ilk defa gördüm:) grisini biliyordum sadeceEn Büyük KK

Son düzenleme:

Azad genelde çiğnemez zaten 7 dişle ne çiğneyecekse :/ yuvarlayıp ağInda yutuveriyor sonra herşey kıöından çıkıyo

Aynı balkabağı turuncu değil griEki Görüntüle 1675786 :KK53::KK53::KK53:
aa benim aldığımda bu biliyomuşum:KK53: feyena nın dediği dışı turuncu olanı bilmiyorum demekki bende

Azad genelde çiğnemez zaten 7 dişle ne çiğneyecekse :/ yuvarlayıp ağInda yutuveriyor sonra herşey kıöından çıkıyo
:KK53::KK53:
öyküdede zeytin öyleymiş bak. Karışıma devam öyleyse:))
Ayıptır söylemesi bendede barbunya öyle oluyo:KK53:

Back
X