Anlıyorsan sıkıntı yok bebek akıntı olduğu gün ve 2 gün sonrasını da değerlendirin benim 19 pic 21 çatlama oldu. Çatlama günü hiç akıntım olmadı
Benim de öyle oluyor test yaptığım aylardan anladığım kadarıyla akıntı artınca başlıyoruz işte 3-4 gün . Zaten 16.günde falan oluyor

Aslında reglden sonra gün aşırı olacaksa evet gerek yok. Ama oldu mu olmadı mı da strese neden oluyor. Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap kuzu🌸 birkaç kilonun bile hem pcos hem de insülin direnci üzerinde dolayısıyla hormonlar üzerinde o kadar büyük bir etkisi var ki.. sen sağlığına odaklan biraz ben de ilk gebeliğimde minimum kiloyla istediğim için 5 kilo verip 50 kiloya düşmüştüm. Kilom normaldi ama acayip sağlıklı hissetmiştim
Maalesef benim kilom var evlenince aldım baya 70 kiloyum şuan :( Ama ovülasyon yinede kullanmayı düşünüyorum bu ay yinede E esocannnnn pcos ama 2. Ayında oldu onunda 🤩

Canım inositol içerkli takviyeyi ve multi vitamini birer tane içtim. Onun dışında hiç bir şey yapmadım kür vs. Sadece ovü döneminde her gün 1-2 incir kurusu yedim. Canım istediği için aslında kür niyetine değil. Eşime de destekleyici takviye almıştım ve sık ilişki o kadar kuzum. İlk gebeliğimde de 2. Denemede oldu kürtaj sonrası 3 ay ara verdim bunda da 2. Denemede oldu bana de pcos denmişti bir ara sonra yok dendi inositolü o yüzden almıştım heba olmasın diye kullandım yumurtlamaya destek oldu bence. Bir de olmasa da yazı rahat geçiririm diye düşünüyordum. Kafam rahattı yani ki bence en önemlisi bu🌸 (minik stresleri saymıyorum)
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla, güzellikle gelsin bebişin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🤲❤️ Eşin için kullandığın takviye hangisi içeriği nasıl 🥰

Maalesef benim kilom var evlenince aldım baya 70 kiloyum şuan :( Ama ovülasyon yinede kullanmayı düşünüyorum bu ay yinede E esocannnnn pcos ama 2. Ayında oldu onunda 🤩
Pcos engel değil ki bebeğim. Bana da pcos denildi 2. Denemede oldu ilki de öyleydi. Sen reglini ol kafanı dağıt bir tatile çık işi de çok stres yapma benimde stresli bir işim var ama şuan tatildeyim 1 eylüle kadar ve gerçekten stresli olduğum geçen ay olmadı oysa düşük sonrası hemen olur demişti doktor

Aslında gerçekten kafaya takmamak lazım ya artık ne kadar mümkünse orasını bilemiyorum. Bende çok aşırı takıyorum yüzde 90 ihtimal o yüzden olmuyor. Geçen gün hatta eşimle tartıştık bu yüzden. Bazen çok yorgun geliyor eve mesela 2 günde bir ilişki zor oluyor belki de bu yüzden kaçırıyorum. Tartışma sebebimiz de artık çıkar at bu düşünceyi kafandan zamanında da yapsak olmuyo zaten yapıyosak kendi keyfimiz için yapalım diyor yumurtlama günü muhabbetinden bıktım diyor bende üstüne gidemiyorum fazla napayım 😞
Canım benim eşime söylemiyorum çünkü inan bak onlar da stres oluyor ister istemez e biz zaten stresliyiz bide iki taraf stres olunca gebelik iki kat zorlaşıyor

Pcos engel değil ki bebeğim. Bana da pcos denildi 2. Denemede oldu ilki de öyleydi. Sen reglini ol kafanı dağıt bir tatile çık işi de çok stres yapma benimde stresli bir işim var ama şuan tatildeyim 1 eylüle kadar ve gerçekten stresli olduğum geçen ay olmadı oysa düşük sonrası hemen olur demişti doktor
Keşke elimde olsa sağlık sektörü iş yükü bunalttı yani. Eylülde çıkacağız yıl dönümüz bir hediye verebilirim eşime inşallah 🫠

Canım aynı durumdayız ben de 2 yılda çok fazla kilo aldim 70 kiloyum maalesef. Pcos değilim ama bazen kilodan ultrasonda öyle görünebiliyormuş

Canım benim eşime söylemiyorum çünkü inan bak onlar da stres oluyor ister istemez e biz zaten stresliyiz bide iki taraf stres olunca gebelik iki kat zorlaşıyor
Benimkinin stresi gebelik olmuyor diye değil ki işte çok sorun yaşıyor bide ev borcu ödüyor onu stres yapıyor

öğleden sonra test yaptım tine böyle görünüyor benim bugün regl günüm olmadı hala belirti de yok kan testi verdim

Eklentiler

• IMG_8305.webp
    IMG_8305.webp
    111,5 KB · Görüntüleme: 40
Back
X