- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 133
- 35
Deme öyle yarın 17 dişle karşına çıkar bak sonraAzad genelde çiğnemez zaten 7 dişle ne çiğneyecekse :/ yuvarlayıp ağInda yutuveriyor sonra herşey kıöından çıkıyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme öyle yarın 17 dişle karşına çıkar bak sonraAzad genelde çiğnemez zaten 7 dişle ne çiğneyecekse :/ yuvarlayıp ağInda yutuveriyor sonra herşey kıöından çıkıyo
İşi gücü beni oyalamak bu oğlanın dişi yok diye üzüldüm 9,5 aylıkken 1,5 ayda 6 diş çıkardı oturdu yerine. Ha ayıp olmasın siye 3 ay önce de bi tane çıkardı. Bekler bekler 23 aylıkken 1 ayda tamamlar dişlerini de iki yaşına tamamlayarak girer benim oğlanDeme öyle yarın 17 dişle karşına çıkar bak sonra![]()
sağol canim akşam ateşi 37 nin biraz üstüne çıktı çok ta keyifsiz olunca calpol verdim uyudu ateşi dustu bir daha çıkmadı hiç inşallah çıkmaz sanırım diş enfeksiyon olsa daha da yüksek olurdubaşın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah dedeciğinin
geçmiş olsun kızlar inşallah şimdi daha iidir bebişler
bununla yemek güzel oluyo esas tatlı turuncu kabakla yapılıyo o tatlı biraz dahabu soyulunca turuncu çıkmıyor mu içi:) bildiğimiz balkabağı değil mi
PS: Şimdi araştırdım dışı turuncu olan da varmış ben ilk defa gördüm:) grisini biliyordum sadece![]()
Tarifini yazmış mıydın canım? ben ek gıdaya yeni başladığımda çok yedirdim de böyle hiç yedirmedim ben de deneyimEki Görüntüle 1675817
Balkabağı toplarımız hazırr.
Gökçe paçamda olunca büyük büyük yaptım. Tadı çok güzelmiş ama cidden. Denemeyenlere tavsiye ederim.
Yumuşacık gökçedr yiyo şükür.
Bi dahakine bulabilirsem turuncu kabaktan alıp şekersiz deniyim bakalım nasıl olcak
internetteki tariflerden yola çıkıp biraz göz kararı yaptım canım.Tarifini yazmış mıydın canım? ben ek gıdaya yeni başladığımda çok yedirdim de böyle hiç yedirmedim ben de deneyim
Başlangıç kötü olsa da ikinci etapta baya güzel görünüyor balkabağı toplariniz :)) Eline sağlık canım benim de canım çektiUnutkanlığımın son kurbanı.
Kabak topları olacaktı yanmayaydı Eki Görüntüle 1675654
Ben ama hiç ona bağlamamıştım. Bi haftadır ilaçla yaşıyorum majeziksiz duramıyorum.Kizlar epidural sezeryan olan bi arkadasim bebegi 18 aylik civarindayken bas agrilarinin basladigini soylemisti. Su ara bende de basliyo sanirim basim catliycak gibi bu durumda olan ver mi acaba?
Bende bi sıkıntı yok 18 ay sonra çıkar mı ki ya böyle bişey? Direk sezeryan sonra olan baş ağrılarıbı duydum ama bunu hiç duymamıştımKizlar epidural sezeryan olan bi arkadasim bebegi 18 aylik civarindayken bas agrilarinin basladigini soylemisti. Su ara bende de basliyo sanirim basim catliycak gibi bu durumda olan ver mi acaba?
Evet yarım kiloyu mundar ettim ama güzel oldu:)Başlangıç kötü olsa da ikinci etapta baya güzel görünüyor balkabağı toplariniz :)) Eline sağlık canım benim de canım çekti![]()
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah dedeciğinin
Eki Görüntüle 1675817
Balkabağı toplarımız hazırr.
Gökçe paçamda olunca büyük büyük yaptım. Tadı çok güzelmiş ama cidden. Denemeyenlere tavsiye ederim.
Yumuşacık gökçedr yiyo şükür.
Bi dahakine bulabilirsem turuncu kabaktan alıp şekersiz deniyim bakalım nasıl olcak
Gelin gelin tüm bebişlere ve annelerine kapım açık :)Sağolasın arkadaşım,teşekkürler..Allah razı olsun
güzel görünüyor canım,hatta enfes görünüyor..eline sağlık ve afiyet olsun..
Yaaaa efe'yle bizde gelelim miiiiiiiiii?