2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Deme öyle yarın 17 dişle karşına çıkar bak sonra:KK22:
İşi gücü beni oyalamak bu oğlanın dişi yok diye üzüldüm 9,5 aylıkken 1,5 ayda 6 diş çıkardı oturdu yerine. Ha ayıp olmasın siye 3 ay önce de bi tane çıkardı. Bekler bekler 23 aylıkken 1 ayda tamamlar dişlerini de iki yaşına tamamlayarak girer benim oğlan ;)))

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah dedeciğinin

geçmiş olsun kızlar inşallah şimdi daha iidir bebişler
sağol canim akşam ateşi 37 nin biraz üstüne çıktı çok ta keyifsiz olunca calpol verdim uyudu ateşi dustu bir daha çıkmadı hiç inşallah çıkmaz sanırım diş enfeksiyon olsa daha da yüksek olurdu

bu soyulunca turuncu çıkmıyor mu içi:) bildiğimiz balkabağı değil mi :confused:

PS: Şimdi araştırdım dışı turuncu olan da varmış ben ilk defa gördüm:) grisini biliyordum sadeceEn Büyük KK
bununla yemek güzel oluyo esas tatlı turuncu kabakla yapılıyo o tatlı biraz daha

image.webp

Balkabağı toplarımız hazırr.
Gökçe paçamda olunca büyük büyük yaptım. Tadı çok güzelmiş ama cidden. Denemeyenlere tavsiye ederim.
Yumuşacık gökçedr yiyo şükür.
Bi dahakine bulabilirsem turuncu kabaktan alıp şekersiz deniyim bakalım nasıl olcak

Eki Görüntüle 1675817
Gökçe paçamda olunca büyük büyük yaptım. Tadı çok güzelmiş ama cidden. Denemeyenlere tavsiye ederim.
Bi dahakine bulabilirsem turuncu kabaktan alıp şekersiz deniyim bakalım nasıl olcak
Tarifini yazmış mıydın canım? ben ek gıdaya yeni başladığımda çok yedirdim de böyle hiç yedirmedim ben de deneyim

Tarifini yazmış mıydın canım? ben ek gıdaya yeni başladığımda çok yedirdim de böyle hiç yedirmedim ben de deneyim
internetteki tariflerden yola çıkıp biraz göz kararı yaptım canım.
Yarım kilo akdar kabak vardı. Yarım çay bardağı şeker döküp yumuşayana kadar pişirdim. İyice ezip biraz katılaşa kadar içine bisküvi ekledim( internette hep petibör yazıyo ben bebe bisküvisi koydum) hippin 1 paketinin tamamını boşalttım. iki tatlı kaşığı kadar tahin. Göz kararı da çekilmiş ceviz kaju fındık karışımım var ondan ekledim bolca. Sadece cevizde olur.
Dolapta bir saat kadar beklettim ok yapış yapıştı. Yuvarlayıp hindistan cevizine buladım.
Yarım kilodan bu tabak birde 8 top çıktı

Bende öyküye karnabahar çorbası yaptım yemedi oturdu makarna yiyo :) ufacık pütür geldi diye öğürdü zorla yedirdim kusuyodu ağız kilitti makarnaları bütün bütün yutuyo maşallah :)

Kizlar epidural sezeryan olan bi arkadasim bebegi 18 aylik civarindayken bas agrilarinin basladigini soylemisti. Su ara bende de basliyo sanirim basim catliycak gibi bu durumda olan ver mi acaba?

Kizlar epidural sezeryan olan bi arkadasim bebegi 18 aylik civarindayken bas agrilarinin basladigini soylemisti. Su ara bende de basliyo sanirim basim catliycak gibi bu durumda olan ver mi acaba?
Ben ama hiç ona bağlamamıştım. Bi haftadır ilaçla yaşıyorum majeziksiz duramıyorum.

Bende bi sıkıntı yok 18 ay sonra çıkar mı ki ya böyle bişey? Direk sezeryan sonra olan baş ağrılarıbı duydum ama bunu hiç duymamıştım

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah dedeciğinin

Sağolasın arkadaşım,teşekkürler..Allah razı olsun

Eki Görüntüle 1675817

güzel görünüyor canım,hatta enfes görünüyor..eline sağlık ve afiyet olsun..
Yaaaa efe'yle bizde gelelim miiiiiiiiii?

Sağolasın arkadaşım,teşekkürler..Allah razı olsun

güzel görünüyor canım,hatta enfes görünüyor..eline sağlık ve afiyet olsun..
Yaaaa efe'yle bizde gelelim miiiiiiiiii?
Gelin gelin tüm bebişlere ve annelerine kapım açık :)
Tek başına yiyince tadı olmuyo zaten:KK1:

Back
X