benim sıpayı anlatmışsın. Hani çok yorulsun iyice uykusu gelirse daha çabuk uyur derler ya. Biz de tam tersi. 8 buçuk gibi uykusu gelir. Eğer evdeysek 8 çeyrek gibi odaya gideriz. Üzerini değiştiririm saçını tararım. Işığı kapatır gece lambasını açarım. nini söylerim oynaşırız. Emzirip yatağa koyarım en fazla beş dk sonra uyumuş olur.Benim oğlan ne kadar geç kalırsa uykusuna o kadar huzursuz oluyor, geç uyudu geç kalkar olmuyor, geç de uyusa erken kalkıyor, erken de uyusa aynı, siz de nasıl oluyor?
ben aldim okuyorum.Kızlar oyuncu anne'nin kitaplarını alıp okuyan var mı?
Ay bende yaptım bundan kabak tatlisi yaptim baktim cok yumusamus icine biskuvi ceviz sekerle pismus havuc ekledim yuvarlak top yaptim rondodan geçirilmiş cevize buladim güzel oldu bu kac tane yedim gerisinu de buzluga attım.Bende ilk defa yapıyorum canım. İnternetten baktım biraz. Normal kabak tatlısı yapar gibi kabağı pişirip. Bisküvi ceviz koyup yuvarlanıyomuş. Hindistan cevizine bulanıyo bi de.
Su eklemeden azıcık şeker döküp pişirdim ben. Hipp in bisküvisi vardı evde ondan kattım. Çekilmiş çeviz azıcık tahin ekleyip yuvarlıcam bakalım. Tahin yakışıyomuş sanırım öyle yazmışlar.Şekeri az olursa bal eklicem. Gökçe yesin diye yapıyorum biraz. Yer inşallah
nasıl peki?ben aldim okuyorum.
Bizde de durum aynı canım uyku saati geçer de uyumamis olursa uyutana kadar canım çıkıyor. Sabah kalkma saati de yattığı saatten bagimsiz. Ne kadar geç uyursa uyusun sabah en gec 7-7.30 gibi kalkar.Benim oğlan ne kadar geç kalırsa uykusuna o kadar huzursuz oluyor, geç uyudu geç kalkar olmuyor, geç de uyusa erken kalkıyor, erken de uyusa aynı, siz de nasıl oluyor?
iki kitabida cok iyi. ilk kitabi keske hamilelikte alsaymisim. oyuncu annede iyi ama oyunlar icin bizim kuzulara erken henuz. oyunlar guzel oyunlarin hikayeleri oyunlardan daha guzel.nasıl peki?
ben aldım. Başlarım şimdi anneliğe kitabını okudum. Aslında hamileyken okumakta fayda varmış. Rahatlatıyor demek ki her anne benim gibiymiş diyosun pratik çözümler var. Ama dediğim gibi geç kalınmış bir kitap. Diğeri de çocuklarla kaliteli vakit geçirmek üzerine henüz başlsmadımKızlar oyuncu anne'nin kitaplarını alıp okuyan var mı?
Ata da kuru üzümü çok yer sindirmeden çıkarır ama çok seviyor diye veriyorum daha rahat kaka yapıyor. Ben de sanauyku eğitimiyle ilgili birşey sırmak istiyorum. Bu gün denedim ve oğlum mahvaldu ağlamaktan. Uykusu gelince emzirdim beşiğine koydum ayağa kalktı ağlamaya başladı kucağıma alıdım öptüm sarıldım beşiğe koydum çıktım bir dakika sonra girdim ağlamaktan morardı. Sakinleştirdim çıktım bu sefer biraz geç girdim. Böyle böyle 45 dakika aralıksız ağladı. Ninni filan açtım fayda etmedi. Yanında kalıp sakinleştirmeye çalıştım daha beter ağladı. Bir saatin sonunda pes ettim emzirdim sonra da salladım uyudu. Uykusunda bile içini çekiyordu hala. Nerde hata yaptım acaba. Sakinliğimi hiç bozmadım ama işe yaramadı@Akaibu sana bişey Sorcam ya Gökçe kuru üzüm ve kuru yaban mersini yiyince çıkışı Nasıl oluyor sorması ayıptır. Azada dün ilk kez elden verdim yesin diye gerisin geri beze çıkarmıştı :/
biraz büyük gibi canım. ben ev botu almıştım kocaman oldu dışarı ayakkabılarını bilmiyorumH&Mden alışveriş yapan hatunlar ayakkabı kalıpları nasıl bot aldırcam öyküye kaç numara aldırayım karar veremedim
Dene canım hiç olmadı kendin yersin :)@Akaibu tarifini denicem güzel görünüyor ne güzel değişik şeyler deniyorum benim sevkimi kırdı umut yaptıklarımı yemeye rekbişey denediğim yok artik
Gökçede yapıyo öyle :)Oğlum bir kaç gündür parmak sallıyor bize kv'den öğrenmiş hayır derken parmak sallamayı
Valla uykusuzluktan olamaz zira doğumdan beri uyumadığımı kadar iyi uyuyorum. Dün 12 de yattım sabah 8.30 da kalktım kesintisiz ayıptır söylemesi
Biz ilk yarım saati yanında geçirdik ama hemen kucağa alıp çıkarmadık o kalktı biz yatırdık bu böyle sürdü, çok ağlayınca kucağa aldık. Sonra odadan çıkıp süreyi arttırarak giriş yaptık odaya. Bizim ilk gün 1.saat 20 dk sürdü be hatta ben o geceki uykusunu ağlamaktan helak olmasına bağlamıştım inanmıyordum uyku eğitimine ama şimdi rüya gibi herşey maşallah :)) yani biraz daha sabır. Belki başka bir eğitim türü deneyebilirsin hani bizim uyguladığımız uymaz belki size. Bizim avantaj hiç sallamadım ben oğlumu bilmiyor yani sallanmayı. Ama internetten araştır bi istersen farklı yöntemler var ve illa ki biri uyar ATA'ya da. Ama sen sabırlı ve kararlı ol, bi karış boyuyla sana pes ettirmesine izin vermeAta da kuru üzümü çok yer sindirmeden çıkarır ama çok seviyor diye veriyorum daha rahat kaka yapıyor. Ben de sanauyku eğitimiyle ilgili birşey sırmak istiyorum. Bu gün denedim ve oğlum mahvaldu ağlamaktan. Uykusu gelince emzirdim beşiğine koydum ayağa kalktı ağlamaya başladı kucağıma alıdım öptüm sarıldım beşiğe koydum çıktım bir dakika sonra girdim ağlamaktan morardı. Sakinleştirdim çıktım bu sefer biraz geç girdim. Böyle böyle 45 dakika aralıksız ağladı. Ninni filan açtım fayda etmedi. Yanında kalıp sakinleştirmeye çalıştım daha beter ağladı. Bir saatin sonunda pes ettim emzirdim sonra da salladım uyudu. Uykusunda bile içini çekiyordu hala. Nerde hata yaptım acaba. Sakinliğimi hiç bozmadım ama işe yaramadı
Yok ben yemem rejimdeyim; )Dene canım hiç olmadı kendin yersin :)
Aslanım benim, diğer topikte neysen burda da osun:) bazıları gibi orda tilya kürü burda kedi dili pasta paylaşmıyorsun (@AreN5Yok ben yemem rejimdeyim; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?