- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
Evet canım teşekkür ederim bencede iyiki doğurmuşum@oslew kuzum bugün senin doğum günüsün mü facede gördüm kutlu mutlu olsun iyiki doğmuş iyiki doğurmuşsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım teşekkür ederim bencede iyiki doğurmuşum@oslew kuzum bugün senin doğum günüsün mü facede gördüm kutlu mutlu olsun iyiki doğmuş iyiki doğurmuşsun![]()
Doğum günün kutlu olsun nice musmutlu senelereeeEvet canım teşekkür ederim bencede iyiki doğurmuşum![]()
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun nice musmutlu senelereee
Dogm.gnun kutlu olsn canmmEvet canım teşekkür ederim bencede iyiki doğurmuşum![]()
oyuncu annenin yazdığı yazıyı gördüm de demin. Yani bu kadını çocuklu çoluklu insanlar takip ediyo. Ve kimisi ölür o çocuk boşuna para yatırmayın diyebiliyo. Allah vicdan versinkızlar belki haberiniz vardır bir de burda tekrar hatırlatmak istiyorum, boğazına fıstık kaçan çocuğu Ömer Baran'ı, yardım kampansına sizleri de davet etmek istiyorum,
http://www.omerbaranyel.com/index.htm burda anlatmışlar ve hesap numarası vermişler, ben de sizle paylaşmak istedim.
aynen ben de orda gördüm ve görmeyen varsa diye paylaşmak istedim, ki bizim doktorumuz 1 yaş kontrolünde kabuklu yemiş dışında her şeyi artık verebilirsiniz dedi, neden kabuklu yemiş diye sorduk, ciğere kaçabiliyor, verirseniz un yapıp verin en iyi ihtimalle demişti, şimdi bu çocuğu okuyunca doktorumuz geldi aklıma, ben mümkün olduğunca vermemeye çalışıyorum, ufalanmış, çekilmiş halde ama tane vermiyorum...oyuncu annenin yazdığı yazıyı gördüm de demin. Yani bu kadını çocuklu çoluklu insanlar takip ediyo. Ve kimisi ölür o çocuk boşuna para yatırmayın diyebiliyo. Allah vicdan versin
Teşekkürler@oslew mutlu yıllar![]()
Ben de face gordum dogum gunun kutlu oldun canimTemizlik seti geçen haftaydı bende aldım viledası çok dandik öykü çok ilgilenmedi a ma fiyatına göre iyi tabi
Teşekkür ederim :)Ben de face gordum dogum gunun kutlu oldun canim
Hafif bi de kuru olunca ağzındayken nefes aldığı an boğazına kaçabilir. Bizim bile kaçıyo.aynen ben de orda gördüm ve görmeyen varsa diye paylaşmak istedim, ki bizim doktorumuz 1 yaş kontrolünde kabuklu yemiş dışında her şeyi artık verebilirsiniz dedi, neden kabuklu yemiş diye sorduk, ciğere kaçabiliyor, verirseniz un yapıp verin en iyi ihtimalle demişti, şimdi bu çocuğu okuyunca doktorumuz geldi aklıma, ben mümkün olduğunca vermemeye çalışıyorum, ufalanmış, çekilmiş halde ama tane vermiyorum...