2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aynen ben de orda gördüm ve görmeyen varsa diye paylaşmak istedim, ki bizim doktorumuz 1 yaş kontrolünde kabuklu yemiş dışında her şeyi artık verebilirsiniz dedi, neden kabuklu yemiş diye sorduk, ciğere kaçabiliyor, verirseniz un yapıp verin en iyi ihtimalle demişti, şimdi bu çocuğu okuyunca doktorumuz geldi aklıma, ben mümkün olduğunca vermemeye çalışıyorum, ufalanmış, çekilmiş halde ama tane vermiyorum...
biz veriyoruz salak gbi bidha asla vermem:( cok moralim bozuldu bide olur falan yazmislar. Biz yerken istiyo kizm bizde veriyoruz yiyo cevizi fln rondodan geciriyorm biseylerne katiyorm. Ama kaju fistik fln istiyo gordgunde. Bidha yaninda yemem dha iyi

kızlar bugünkü A101 den oğluma düşenler temizlik seti ve masal kitapları
Kerem Alp viledayi çok sevince geçen hafta hizimizi alamayip temizlik setini de almıştık. Çok seviyor baya vakit geçiriyor sıpa. Kitapları da almıştım ben okurum arada kereme diye. Siz de gule gule kullanın:)

yaa çok güzeller bende istiyorum bu temizlik setinden. Eşime söyleyim gelirken baksın bi a101 bulup inşallah bulabilir.
Güle güle kullandın paşa

bende bi kaç fabrika gezdim. Büyük markalardı. Birde gitceğimiz belliydi o yüzden hijyen açısından bi sıkıntı görmedim hiç. Ama gerçekten peynirin sürülebilir hale getirilmesi için uygulanan proses çok uzun ve fazla işlemli. Krem peynir üçgen peynir çok işlem görüyo. Yeme daha iyi yani.
O burgu peynirde çok işlem görüyodur kesin o şekle girmek için. Ama tadı çok güzel.
Birde sudan çıkınca bozulmasının sebebi tuzunun az olması bence. Zaten üzerinde suda muhafaza edin yazıyo. Az tuzlu her peynir çabuk bozulur
Aslında en kötüsü şarküteri ürünleri. O sosislerin içinde hayvanın eti var evet ama et dışında bir sürü yeri de var. O hindi ve piliç sosisler salamlar yapılırken kemiğiyle pirese gönderiyolar tavukları. Görünce içim dışıma çıktı resmen ağzıma sürmem.
Geçen haftaydı bunlar ama inşallah bulabilirsin canım. Normalde kızlar alıyor ama biz eksik kalmadık :))

Evet canım teşekkür ederim bencede iyiki doğurmuşum :KK45::KK200:
Doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yıllara

Kizlar yillardir zaten anlasamiyoruz ofke kontrol sorunu var kendini kaybediyor aramizda sevgi saygi yok daha dogrusu ben sevmiyorum o da bunu biliyor bosanmak istedim defalarca kabul etmiyor bizim mesele uzun yillarin birikimi neyse...
Benim iyi bi avukata ihtiyacim var konyada bosanma davasina bakan cook iyi bir avukat biliyor musunuz? ?? Cekismeli olur zaten. Bir gun lazim olacak da..

Kizlar yillardir zaten anlasamiyoruz ofke kontrol sorunu var kendini kaybediyor aramizda sevgi saygi yok daha dogrusu ben sevmiyorum o da bunu biliyor bosanmak istedim defalarca kabul etmiyor bizim mesele uzun yillarin birikimi neyse...
Benim iyi bi avukata ihtiyacim var konyada bosanma davasina bakan cook iyi bir avukat biliyor musunuz? ?? Cekismeli olur zaten. Bir gun lazim olacak da..
Önce bi terapiye ikna etsen eşini. En azından saygıyı tekrar inşa edersiniz, evlilik bitse bile o önemli çünkü siz boşansanız da sonsuza kadar akrabasınız çocuğunuz sebebiyle. Bir de çocuğun etkilenme durumu için önce pedagog sonra avukat derim ben. Evliliğinizde kurtarılacak bişeyler varsa önce ona tutun ama yok dersen de söylediğim şekilde ilerlemen üçünüzün de psikolojik olarak daha sağlıklı çıkmanızı sağlar bu süreçten

Benim bildiğim işine bebek molası vermiş A apriori11 var istanbul'da
Ben tanımadıklarıma iyi avukatım da tanıdığım kişlerde duygusala bağlıyorum, hele ki hayatımın en güzel molasını tattıktan sonra . Sizleri de arkadaşlarım olarak bildiğim için pek yazamıyorum bu konularda. Haaa başka konular olur seve seve ama boşanma işinde :(

Kızlar Ece nin bu diş olayı mahvetti beni bambaşka bir çocuk oldu yemiyor uyumuyor durmuyor hicbirseyden memnun olmuyor saatlerce meme ağzında uyumak istiyor uyuyor memeyi cekiyorum ağzından meme meme diye dakikalarca bana vurarak ağlama krizine giriyor Eceye bakan bir kişi disinda evle uğraşan başka bir kişi daha olmalı yetemiyorum inanın iki gundur tukendim vücudum kemiklerim agriyor ruh halimi hiç soylemeyeyim sadece bu zor günler bitsin hayirlisiyla diye dua ediyorum:(

Kızlar Ece nin bu diş olayı mahvetti beni bambaşka bir çocuk oldu yemiyor uyumuyor durmuyor hicbirseyden memnun olmuyor saatlerce meme ağzında uyumak istiyor uyuyor memeyi cekiyorum ağzından meme meme diye dakikalarca bana vurarak ağlama krizine giriyor Eceye bakan bir kişi disinda evle uğraşan başka bir kişi daha olmalı yetemiyorum inanın iki gundur tukendim vücudum kemiklerim agriyor ruh halimi hiç soylemeyeyim sadece bu zor günler bitsin hayirlisiyla diye dua ediyorum:KK43:
Bırak evi gitsin canım çok zor oluyo gerçekten sonra toplaması zor olur ama en azından şimdi yıpranmazsın

Kerem Alp viledayi çok sevince geçen hafta hizimizi alamayip temizlik setini de almıştık. Çok seviyor baya vakit geçiriyor sıpa. Kitapları da almıştım ben okurum arada kereme diye. Siz de gule gule kullanın:)

Geçen haftaydı bunlar ama inşallah bulabilirsin canım. Normalde kızlar alıyor ama biz eksik kalmadık :))

Doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yıllara
teşekkür ederim

Öykü de kervana katıldı gidiyo nezle burun çeşme tıkalı nefes alamıyo gitti eşim ilaç almaya diş sanırım yine salyada var bakalım nasıl geçcek bu gece kuçcağımda uyuyo şu anda yeni daldı

Bırak evi gitsin canım çok zor oluyo gerçekten sonra toplaması zor olur ama en azından şimdi yıpranmazsın

Öykü de kervana katıldı gidiyo nezle burun çeşme tıkalı nefes alamıyo gitti eşim ilaç almaya diş sanırım yine salyada var bakalım nasıl geçcek bu gece kuçcağımda uyuyo şu anda yeni daldı
temizliğe başlamıştım canim dün sabahtan akşama kadar yaptım bugün hiçbirşey yapamadim eşime balık aldirdim akşam onu yaptım sadece halılar geldi supurup silip sercem kaldı oglumun sınavı var yarın ona matematik calistirdim Ece uyuyunca hemen uyandı bizi rahat bırakmadı ve Eceye sesimi yükseltip kizdim birkaç kez maalesef Öykü yede geçmiş olsun diş olabilir bizim ust azilarda Ece de grip olmuştu inşallah çabuk atlatirsiniz

Önce bi terapiye ikna etsen eşini. En azından saygıyı tekrar inşa edersiniz, evlilik bitse bile o önemli çünkü siz boşansanız da sonsuza kadar akrabasınız çocuğunuz sebebiyle. Bir de çocuğun etkilenme durumu için önce pedagog sonra avukat derim ben. Evliliğinizde kurtarılacak bişeyler varsa önce ona tutun ama yok dersen de söylediğim şekilde ilerlemen üçünüzün de psikolojik olarak daha sağlıklı çıkmanızı sağlar bu süreçten
Terapiyi daha once denedik canim. Ben tutunmak istemiyorum yoruldum artik.
Canim konyanin en iyi avukati kim bana isim verirsen cok memnun olurum.

Bebişin çok küçük daha: ( böyle olunca üzülüyorum ben, çocuk arada kalıyor

temizliğe başlamıştım canim dün sabahtan akşama kadar yaptım bugün hiçbirşey yapamadim eşime balık aldirdim akşam onu yaptım sadece halılar geldi supurup silip sercem kaldı oglumun sınavı var yarın ona matematik calistirdim Ece uyuyunca hemen uyandı bizi rahat bırakmadı ve Eceye sesimi yükseltip kizdim birkaç kez maalesef Öykü yede geçmiş olsun diş olabilir bizim ust azilarda Ece de grip olmuştu inşallah çabuk atlatirsiniz
Sağol canım valla bizim hepsi griple çıkıyo daha da yolumuz uzun 8 dişi var naapcaz böyle bilmiyorum

Bizim evde de yemek işi karın doysunda ne yenirse yensin felsefesinde,temizlik öyle dağınıklık son noktada, gelenim gidenin yok da rahatım yoksa halim dumandı

Kızlar Ece nin bu diş olayı mahvetti beni bambaşka bir çocuk oldu yemiyor uyumuyor durmuyor hicbirseyden memnun olmuyor saatlerce meme ağzında uyumak istiyor uyuyor memeyi cekiyorum ağzından meme meme diye dakikalarca bana vurarak ağlama krizine giriyor Eceye bakan bir kişi disinda evle uğraşan başka bir kişi daha olmalı yetemiyorum inanın iki gundur tukendim vücudum kemiklerim agriyor ruh halimi hiç soylemeyeyim sadece bu zor günler bitsin hayirlisiyla diye dua ediyorum:KK43:
Canım sabret, hatırlarsan aynı şeyleri bende yazıyordum. 16 dişten sonra son 4 diş için ara oluyor genelde o arada topluyorlar.

Sağol canım valla bizim hepsi griple çıkıyo daha da yolumuz uzun 8 dişi var naapcaz böyle bilmiyorum
Bizi azılar mahvetti canim oncekilerde zordu ama bunlar daha zor oldu geçen defa grip bu kez ateş yaptı bende dört gözle dişlerin tamamlanmasını bekliyorum çok kabarmış alttakiler patlamak üzere baktirmiyorda tam goremiyorum elimle bakıyorum bugün gulerken gordum birazda
Bizim evde de yemek işi karın doysunda ne yenirse yensin felsefesinde,temizlik öyle dağınıklık son noktada, gelenim gidenin yok da rahatım yoksa halim dumandı[/QUOTE bizim ev kalabalık olunca yemeksiz olmuyor canim mecbur yapıyorum bazen kaçamak yapıp eşime birşeyler yaptır diyorum bugünde balıkla kurtardim benimde pek gelenim olmuyor öyle olsa yanmistim bazen o kadar dağınık oluyor ki ev kitap defter çoraplar oyuncaklar oturacak yer kalmıyor :oops:

Back
X