Evet canim Arda da zorlanmıştı hatırlıyorum inşallah rahatlariz birazCanım sabret, hatırlarsan aynı şeyleri bende yazıyordum. 16 dişten sonra son 4 diş için ara oluyor genelde o arada topluyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim Arda da zorlanmıştı hatırlıyorum inşallah rahatlariz birazCanım sabret, hatırlarsan aynı şeyleri bende yazıyordum. 16 dişten sonra son 4 diş için ara oluyor genelde o arada topluyorlar.
Bizim en beterleri köpek dişleriydi. Çok yıpranıyor yavrular. Allah onlara güc versin.Bizi azılar mahvetti canim oncekilerde zordu ama bunlar daha zor oldu geçen defa grip bu kez ateş yaptı bende dört gözle dişlerin tamamlanmasını bekliyorum çok kabarmış alttakiler patlamak üzere baktirmiyorda tam goremiyorum elimle bakıyorum bugün gulerken gordum birazda
Amin canim bizim köpek dislerimiz çıkmadı daha onlar var az önce de ağlayarak uyandı çığlık çığlığa ne yapsam susmuyor kıpkırmızı oldu ağlamaktan şurup verdim ağrı kesici yatirdim ağrı yapıyor sanırımBizim en beterleri köpek dişleriydi. Çok yıpranıyor yavrular. Allah onlara güc versin.
Suan dayak yemiş gibiyim 3 buçuk gibi pat diye bir ses ve umutun ağlaması yla uyandım nasıl çıktım yataktan bilmiyorum umut besiginden kafa üstü düştü nasıl kötü oldum anlatamam Rabbime bin şükür ki birseyi yok hatta ben ondan daha kötü oldum nasıl ağladı yavrum uyutmadim oyladı yeni uyudu ilk kez düştü böyle Son olur inşallah
kızlar bugünkü A101 den oğluma düşenler temizlik seti ve masal kitapları
Evet canım teşekkür ederim bencede iyiki doğurmuşum![]()
Yarın işe gitmeyecekmiş gibi oturuyorum. Yarın akşamada misafirim var ama onun içinde birşey yapmıyorum.
Canim eminmisin. Boşanmak çok ciddi bir konu ve küçük bir kızınız var. Biliyorsunuz benimde eşimle aram çok iyi değil şu aralar ama bi şekilde kurtarmaya uğraşıyoruz oda bende. Kızımızi düşünmenin yanında geçmiş çok kuvvetli bi bağ. Ben bi süre daha bu şekilde yürütmeyi hala düzelmezsek Terapisiste gitmeyi teklif etmeyi düşünüyorum ama kabul eder mi bilmiyorum :)Terapiyi daha once denedik canim. Ben tutunmak istemiyorum yoruldum artik.
Canim konyanin en iyi avukati kim bana isim verirsen cok memnun olurum.
Off evet ya gökçeyi de köpek dişleri mahvetmisti. Neyseki çıktı hepsi.Bizim en beterleri köpek dişleriydi. Çok yıpranıyor yavrular. Allah onlara güc versin.
Daha once bosanmadigima hep pisman oluyorum her gecen gun gecikmisim gibi geliyor. Gecmisimiz de pek iyi animiz yok bizim yani hic destegini gormedim ben. Terapiste gittik gecen yil pek bisey degismedi sanki. Esim Terapiste gider hatta gecen gun yine gidelim dedi ben gitmek istemiyorum yani adamin karakteri degismez ki.. zor isler bunlar ama emin olduğum bisey varsa esime hic sevgim saygim kalmamisCanim eminmisin. Boşanmak çok ciddi bir konu ve küçük bir kızınız var. Biliyorsunuz benimde eşimle aram çok iyi değil şu aralar ama bi şekilde kurtarmaya uğraşıyoruz oda bende. Kızımızi düşünmenin yanında geçmiş çok kuvvetli bi bağ. Ben bi süre daha bu şekilde yürütmeyi hala düzelmezsek Terapisiste gitmeyi teklif etmeyi düşünüyorum ama kabul eder mi bilmiyorum :)
Canım benim Allah yardimcin olsun. Çok zor gerçekten. Bizim de azcık duruldu bu ara 1 tane azı patlattı acayip yiprandim. Bu zamanlarda hep canının yandigini aklımdan cikarmiyorum. TüM huysuzluklarinin sebebi acı. Bu da her bebeğin geçtiği bir süreç. Allah biz annelere sabır versin.Kızlar Ece nin bu diş olayı mahvetti beni bambaşka bir çocuk oldu yemiyor uyumuyor durmuyor hicbirseyden memnun olmuyor saatlerce meme ağzında uyumak istiyor uyuyor memeyi cekiyorum ağzından meme meme diye dakikalarca bana vurarak ağlama krizine giriyor Eceye bakan bir kişi disinda evle uğraşan başka bir kişi daha olmalı yetemiyorum inanın iki gundur tukendim vücudum kemiklerim agriyor ruh halimi hiç soylemeyeyim sadece bu zor günler bitsin hayirlisiyla diye dua ediyorum![]()
Hakkinizda hayırlısı neyse o olsun canım.Daha once bosanmadigima hep pisman oluyorum her gecen gun gecikmisim gibi geliyor. Gecmisimiz de pek iyi animiz yok bizim yani hic destegini gormedim ben. Terapiste gittik gecen yil pek bisey degismedi sanki. Esim Terapiste gider hatta gecen gun yine gidelim dedi ben gitmek istemiyorum yani adamin karakteri degismez ki.. zor isler bunlar ama emin olduğum bisey varsa esime hic sevgim saygim kalmamis
Bakış açina hayran kaldim canim bello ki çok iyi bir avukatsın:)Önce bi terapiye ikna etsen eşini. En azından saygıyı tekrar inşa edersiniz, evlilik bitse bile o önemli çünkü siz boşansanız da sonsuza kadar akrabasınız çocuğunuz sebebiyle. Bir de çocuğun etkilenme durumu için önce pedagog sonra avukat derim ben. Evliliğinizde kurtarılacak bişeyler varsa önce ona tutun ama yok dersen de söylediğim şekilde ilerlemen üçünüzün de psikolojik olarak daha sağlıklı çıkmanızı sağlar bu süreçten
Canım sabret, hatırlarsan aynı şeyleri bende yazıyordum. 16 dişten sonra son 4 diş için ara oluyor genelde o arada topluyorlar.
Ben tanımadıklarıma iyi avukatım da tanıdığım kişlerde duygusala bağlıyorum, hele ki hayatımın en güzel molasını tattıktan sonra . Sizleri de arkadaşlarım olarak bildiğim için pek yazamıyorum bu konularda. Haaa başka konular olur seve seve ama boşanma işinde![]()
Sağol canım :) ama avukat olmaktan öte buradaki herkesi arkadaşım olarak gördüğüm için ona göre yorum yaptım.Bakış açina hayran kaldim canim bello ki çok iyi bir avukatsın:)
Yok canım ya profesyonelliğim anne olmamla birlikte yara aldı :/ normalde direk prosedürü söyler geçerdim ama artık çocuk varsa önce onu düşünüyorum. mesleki olarak kötü mü bilmem ama insani olarak iyi ve memnunum bu yeni özelliğimdenprofesyonel olmak işte böyle bir şey:)
arkadasimin kizi 26 aylik son 4 disi yeni cikartiyor. cocuga gore degisir ama sanirim 2 yastan sonra cikartiyorlar.evet bizim kız da köpek dişlerini çıkardı rahatladık biraz yoksa o dönem tam bir kabustu...şu an 16 dişi var, ama 21 aylık benim kız, arka azılar herhalde 2 yaşında çıkar değil mi?
Amin canim bizim azılar çok yakın arayla çıktı ustler peş peşe çıktı şimdi alt azı çok yordu bizi internette baktım 8 gün sürermiş diş sıkıntısı 4. gün çıkarmış genelde çıktıktan 4 gün sonraya kadar devam edermiş en sancılı olan gün çıktığı gunmus ki dün biz onu yaşadık gece 3 e kadar ağladı ama çığlık çığlığa kulağını elliyordu şurup verdim uyuduCanım benim Allah yardimcin olsun. Çok zor gerçekten. Bizim de azcık duruldu bu ara 1 tane azı patlattı acayip yiprandim. Bu zamanlarda hep canının yandigini aklımdan cikarmiyorum. TüM huysuzluklarinin sebebi acı. Bu da her bebeğin geçtiği bir süreç. Allah biz annelere sabır versin.