2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arda gözlükten sonra gözüme göz dikti. Gözümün içine dokunmaya çalışıyor.
mirada eline kalem fln geçerse gözüne değdirmeye çalışıyo bide gözünü kapıyo bunu yaparken dikkatini dağıtıp geçiştiriyorum bişi yaptım sanmasın diye ama ortada ki tüm kalem ve benzeri ürünleri kaldırdım

Bu buhar makinesini ne kadar kullanıyosunuz bütün gece açık mı duruyo bende alayım bari

Bu çocuk öldücek beni hiç bişey yemiyo sabah kahvaltısını yaptı güzelce öğlen çorbayla 2-3 lokma tavuk yedi sonra kustu o saatten beri 3 kaşık çorba yedi 2 lokma ekmek o kadar üzüm elma meyveli yoğurt poğaça meyvesuyu ne denediysen eliyle ittirdi sütte istemedi şimdi yarım salatalığı vardı aldı onu yiyo aç yaşıyo çocuk

Kızlar sizin kuzulardan gece uyandıktan sonra tekrar uykuya zor dalan var mı?

Bu çocuk öldücek beni hiç bişey yemiyo sabah kahvaltısını yaptı güzelce öğlen çorbayla 2-3 lokma tavuk yedi sonra kustu o saatten beri 3 kaşık çorba yedi 2 lokma ekmek o kadar üzüm elma meyveli yoğurt poğaça meyvesuyu ne denediysen eliyle ittirdi sütte istemedi şimdi yarım salatalığı vardı aldı onu yiyo aç yaşıyo çocuk
Midesi almıyodur ki canım ya:/

Evin nemi en fazla 50 olmalıymış. Yanlış bilmiyosam. 50 ye ayarlıyoruz. Nem 50 nin altına düştüğünde kendiliğinden açılıyo çıkınca kapanıyo.

Hiç bir şey yapasım yok. Sürekli uykum var. Kafamı zor tutuyorum. Niye böyle oldum anlamadım.
Uyumasamda uzanıyım gökçenin yanında diyorum. Yattığımı gördüğü an kalk kalk diye bitiyo dibimde. Oturcak mışım ille.

kıyamam kuzuma hastalık midelerini çok çabuk etkiliyo inşallah hemen toparlarda düzelir iştahı

Geçmiş olsun canjm zorlama bence daha köyü olmasın :/

Hiç bir şey yapasım yok. Sürekli uykum var. Kafamı zor tutuyorum. Niye böyle oldum anlamadım.
Uyumasamda uzanıyım gökçenin yanında diyorum. Yattığımı gördüğü an kalk kalk diye bitiyo dibimde. Oturcak mışım ille.
Seninki yine oturmana izin veriyor bizde o da yasak :(

Sleepy uye oldm numune gondermisler :)

Eklentiler

• 20151110_110059.webp
    20151110_110059.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 49
Geçmiş olsun canjm zorlama bence daha köyü olmasın :/

Seninki yine oturmana izin veriyor bizde o da yasak :KK43:
o kadar uğraştım kağıt havlu rulolarıyla yol yaptım topları yuvarlasın oyalansın bende dinleniyim diye. Bi kere gösterdim yaptı. sonra tüm ruloları söküp attı.:KK11:
İnsan ayıp olmasın diye 5 dk bari oynar:KK61:

o kadar uğraştım kağıt havlu rulolarıyla yol yaptım topları yuvarlasın oyalansın bende dinleniyim diye. Bi kere gösterdim yaptı. sonra tüm ruloları söküp attı.:KK11:
İnsan ayıp olmasın diye 5 dk bari oynar:KK61:
Hamur yap koy önüne diycem ama senin kibarcık ellerini de bulaştırmıyordu. Benimki baya oyalanmıştı aykumunda da obbleck te de

mirada eline kalem fln geçerse gözüne değdirmeye çalışıyo bide gözünü kapıyo bunu yaparken dikkatini dağıtıp geçiştiriyorum bişi yaptım sanmasın diye ama ortada ki tüm kalem ve benzeri ürünleri kaldırdım
Bu aylar gözü keşfetme dönemi gözle ilgilenince dokunmaya falan çalisinca bu göz bu senin gözün bu da benim gözüm falan derseniz bi süre sonra unutur engellemeye çalışırsanız daha çok merak eder takar kafaya...

Bu aylar gözü keşfetme dönemi gözle ilgilenince dokunmaya falan çalisinca bu göz bu senin gözün bu da benim gözüm falan derseniz bi süre sonra unutur engellemeye çalışırsanız daha çok merak eder takar kafaya...
evet evet bende engellediğimi belli etmemeye çalışıyorum :) şarkı türkü oyun geçiştiriyorum ama şu vücudunu keşif dönemlerini kazasız atlatsak artık çok mutlu olucam :)

inanılmaz çok işim var.. ve hiç birini yapacak isteğim,hevesim,enerjim yok.. temizlik yapmam gerek,daha akşama yemek yapılacak.. ve çokta uykum var,anaaaaaam.. Birde ev arıyoruz,bakıyoruz şu sıralar.. bulduğumuz evlere gidip bakıyoruz falan..
Şu an Efe'yi sallıyorum.. onu uyutup önce yemeği halletcem..

Hamur yap koy önüne diycem ama senin kibarcık ellerini de bulaştırmıyordu. Benimki baya oyalanmıştı aykumunda da obbleck te de
Obblecki denemiştim ondan çok biz oynadık. Kumada aynı tepkiyi vereceğini bildiğimden azıcık yaptım yüzüne bile bakmadı.
Bizimki ele gelecek şeyleri seviyo bozuk para patates bilye fasülye. Çok daralırsam onları döküyorum önüne. Onlardada boğaza kaçma tehlikesi var yine rahat edemiyorum.
Biraz daha büyüsün yine deniycem kumu

siteye giremiyorum sinir ediyor beni. @oslew v @pilise çok geçmiş olsun kuzulara. Çadırla bizim aramız iyi. Kapı kısmını da kapattırıyor. hergün düzenli kitap okutturuyor ya da topları yıkarı atıyoruz çarpıp üstümüze düşünce kahkaha krizine tutuluyor. Bizim sorun hala uyku. Dün eşim nöbetçiydi temizliğe de kadın gelmişti yoruldum. Gece de hiç uyumadı. Artık sabaha karşı beş gibi bıraktım ağladı biraz sonra da emirdim uyudu yedi buçukta uyandı. Eşimin arkadaşınun eşi pedagogmuş ve uyku eğitimi üzerine çalışıyormuş. Önümüzdeki hfta onlara gidip konuşcaz sabrım kalmadı artık

uyku konusunda bende perişanım hatta yanımızda yatıyor olması da başka bi sıkıntı uyku eğitimi için eşim ben yapamam diyo annem ben gündüz yapmam diyo emzirmekten göğsüm geceden sabaha şekil değiştiriyor gerçekten tükendim sendromu yaşıyorum

uyku konusunda bende perişanım hatta yanımızda yatıyor olması da başka bi sıkıntı uyku eğitimi için eşim ben yapamam diyo annem ben gündüz yapmam diyo emzirmekten göğsüm geceden sabaha şekil değiştiriyor gerçekten tükendim sendromu yaşıyorum
Emzirme bitmeden uyku eğitimi zor çünkü mirayla vaktin sınırlı gece emzirmesini de kesmek istemezsin haliyle tek besini çinkü :( ama biraz kendini yorman gerekecek ama ilk etapta sadece yatağını odasını ayır. Ben emzirirken ayırmıştım, telsiz koymuştum odasına ve gece uyandığında kalkıp gidip odasında emzirip yatağına koyup geri geçiyordum kendi yatağıma. Bi süre bunu dene istersen önce yatağına alışsın o sırada emzirmeden de kesersen 2 yaşa doğru uyku eğitimine geçersin

Back
X