2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yani ne biliyosa ne kadar gördüğünü. Bilse bile ona ne. Sanki yaşadığı hayattın suçlusu sensin. Kabul etmeseydi cidden. İyi ki yakın biri değilmiş çekilmez hiç böyle insanlar
bir yada iki kere kalkar kesin. Önce emer sonra suyunu içer mutlaka sonra uyur. Aslında bıraktırmak lazım ama nasıl olcak bilmiyorum. Dün ilaç içtim diye emzirmedim uyutana kadar canım çıktı gece
Aynen canim yakınımızda böyle insanlar olsa bile ben gorusmemeyi tercih ediyorum sevmiyorum negatif insanlari
bizde demin eşimle bunu konuşuyoduk. Daha tatlı olamaz diyorum bi zaman sonra bakıyorum bambaşka oluyo.
Bazen nasıl seveceğimi şaşırıyorum. 24 saat dibindeyim ama doyamıyorum.
Hele bu gün dişim çok kötü ağrıdı ağlıyodum artık kafamı eğmiş. Kafasını yana eğip yüzüme bakıp bişeyler söylüyo gülümseyerek. Tarifsiz resmen hissettiklerim
canim ya kiyamam anladı demek ki Rabbime şükürler olsun Allah acılarını göstermesin ve isteyen herkese tattirsin bu duyguyu evlat çok güzel birşey

hiranin odasinda cocuk odasi mobilyasi var bildgin genc odasi gbi tek kisilik bazali aldik. Karyola besik almadm ben. Yatak odasinda yanimzda yatiyo park yatak var. Gecen gun esimle sok olduk resmen , parmaklarinin ucunda kollarini uzatmis disari kafasinida sarkitmis hoopp bizm yataga indi
Ben de tam bunu arastiriyordum internette.
Kizima tek kisilik yatak(bazasiz) ve 2 kapili dolap almayi düşünüyorum cocuk odasi mobilyası alayim diyorum genc odasi gibi. Misafir gelince(ccoook nadir) yatabilecegi tek kisilik yatak olsun diye düşünüyorum kararsizum alsam mi acaba???
Alsam nerden almaliyim? Cilek mobilya havuc mobilya ya da dogtas mi hangisi kaliteli olur.
Yoksa daha erken mi bilemedim kafamda bisürü soru işareti var??

Butikbebe de ışıklı converseler var 40 tl kızlar haberiniz olsuunnn :)

Saatler geri alındı bizim uyanma saatimiz 5-5:30 oldu. Akşamda 7 buçuk gibi uyuyo hemen. Nasıl düzene oturtcam ben bunu bilmiyorum

Ben de tam bunu arastiriyordum internette.
Kizima tek kisilik yatak(bazasiz) ve 2 kapili dolap almayi düşünüyorum cocuk odasi mobilyası alayim diyorum genc odasi gibi. Misafir gelince(ccoook nadir) yatabilecegi tek kisilik yatak olsun diye düşünüyorum kararsizum alsam mi acaba???
Alsam nerden almaliyim? Cilek mobilya havuc mobilya ya da dogtas mi hangisi kaliteli olur.
Yoksa daha erken mi bilemedim kafamda bisürü soru işareti var??
biz dogmdan once alamadik cnku kizm uc aylikken tasindik. İykide bebek odasi almamisiz cnku odasi ust katta bizm yatak odamz alt katta imkani yoo yatiramam yukarda tek basina. Esmde gel biz genc odasi alalim yukariya dizelim dedi yani bebek odasindan tek farki besign tek kisilik yatak olmasi. Suanda park yatakta yanimzda yatiyo bu gidisle bir sne dha yatar yda park yatagi odasina cikaririz. Oyle devam eder bi sure. Ben cilek mobilyaya bakmistm pahali gelmisti biraz bde erkek modelleri dha guzeldi. Buralarda spotcular fln var oralara baktm begenmedim basittiler. Snra esim bursa inegollu arkadasina siparisle yaptrdi. Gecen gun e5 te acilmisti gordum weltem cocuk odasi yaziyodu cok var aslinda ama cilekteki mobilyalarda guzel konseptli falan dogtasla istikbali fln bilmiyorm

Ayyy ne guzl ruya gordum bugece hic bitmeseydi keskee:) esimle iki uc gnlugne biyere gttik ilk once kayak yptk snra denize girdik ruya istee :KK48: Ates yaktk geceleri otrduk. Denizde kiyafetlerle kostuk. Acayip romantikti ruyam. Ama hiranin sesiyle uyandim yani demek istiyoki sen anca ruyanda gorursn artk :KK45:

bazen mira 12 gibi uyuduğu için mutlu oluyorum aslında ya 7 de fln uyusa zaten 6 da geliyorum eve malum
bi reklam var ya habi annesiyle daha çok vakit geçirmek isteyen çocuk deterjan icat ediyo aklıma o geldi:))
Öyle bişey mümkün olmazdı bence mirada annesini bırakıp hayatta o saatte uyumaz:)

bi reklam var ya habi annesiyle daha çok vakit geçirmek isteyen çocuk deterjan icat ediyo aklıma o geldi:))
Öyle bişey mümkün olmazdı bence mirada annesini bırakıp hayatta o saatte uyumaz:)
Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama okuduğum bir kitapta büyüme hormonu akşam sekiz ve on iki arasınd uykudayken yoğun salgılandığı yazıyordu. Benim oğlum da çok geç uyuyordu artık sekiz dokuz gibi uyutmaya çalışıyorum. Tabi kargalardan önce uyanıyor

bütün gün benimleyse 10 buçuk gibi uyuduğu oluyo ama haftaiçi mümkün değil uyumaz konuşmaya başladıkça çalışmamla ilgili neler dicek bakalım
Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama okuduğum bir kitapta büyüme hormonu akşam sekiz ve on iki arasınd uykudayken yoğun salgılandığı yazıyordu. Benim oğlum da çok geç uyuyordu artık sekiz dokuz gibi uyutmaya çalışıyorum. Tabi kargalardan önce uyanıyor
mira bu yüzden büyümüyo demek ki

Bende tvde birinden duymuştum gündüz 10-12 akşam 10-12 gece de 3-5 arası ( şimdi tam hatırlayamıyorum yanlışta söylüyo olabilirim ama yaklaşık bu saatlerdi) salgılanıyomuş . Bu saatleri ya beslenerek ya da uyuyarak geçirmek gerekiyomuş.

Ben de memnunum aslında erken uyumasından akşama takatim kalmıyo. ama 7 buçukta çok erken oldu. Babası zaten 7 de geliyo eve. Bu sabah 5 te kalktı. Eşim akşam yarım saat anca gördüm zaten diye erkenden kalktı 7 ye kadar oynadılar ettiler.

Aslında 9-9:30 gibi uyusalarx. Sabah 7 gibi kalksalar tam olur sanki.
Ama her istediğine alıştıramıyosun malesef sıpaları:KK11:
Bi düzene oturtsalar bizim bünyemizde alışır aslıdna ona daha rahat ederiz

bütün gün benimleyse 10 buçuk gibi uyuduğu oluyo ama haftaiçi mümkün değil uyumaz konuşmaya başladıkça çalışmamla ilgili neler dicek bakalım

ayy fıstık bildiğin senin için uykusuz kalıyo o zaman :)
Canım miranın öyle büyümemiş bi hali yok ki. Gökçede yaşıtlarına göre minik. Fotolarda nasıl çıkıyo ben anlamıyorum ama . Çok küçük kalmış çok zayıf laflarını sürekli duyuyorum. Çok şükür zihinsel gelişimleri gayet güzel. Maşallah diyelim. Bedensel olarakta yemeleri oturunca inşallah daha da düzene girecekler.

İnternetten baktımda büyüme hormonu saatlerini her yerde farklı yazmışlar. Akşam 21 gibi başlayıp sabah 7 gibi salgılama bitiyomuş. En yüksek olduğu saatlerde 2-4 aradı yazam yer var 12-2 arası yazan yer var. İnsan neye inanacağını şaşırıyo

ayy fıstık bildiğin senin için uykusuz kalıyo o zaman :)
Canım miranın öyle büyümemiş bi hali yok ki. Gökçede yaşıtlarına göre minik. Fotolarda nasıl çıkıyo ben anlamıyorum ama . Çok küçük kalmış çok zayıf laflarını sürekli duyuyorum. Çok şükür zihinsel gelişimleri gayet güzel. Maşallah diyelim. Bedensel olarakta yemeleri oturunca inşallah daha da düzene girecekler.
miranın da fotosuna bakan büyümüş fln diyo sonra görünce aaa küçükmüş diyolar sinir oluyorum dediğin gibi çok şükür zihinsel gelişimleri iyi ve sağlıklılar.

maşallah fıstığa daha nasıl büyüyecek..teyzesi oğluma pigme diyor boyu kısa diye.ben de belki etkis vardı diye uyku saatini öneçektim ama çok erken uyanıyor

İnternetten baktımda büyüme hormonu saatlerini her yerde farklı yazmışlar. Akşam 21 gibi başlayıp sabah 7 gibi salgılama bitiyomuş. En yüksek olduğu saatlerde 2-4 aradı yazam yer var 12-2 arası yazan yer var. İnsan neye inanacağını şaşırıyo
Yazarin cv sini begendigim icin dogru gibi geldi. Usenmedim buldum kitabi

Eklentiler

• 20151111_101839.webp
    20151111_101839.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 65
  • 20151111_101812.webp
    20151111_101812.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 50
Back
X