Sağol canım:) bakayım bende bu kitabaYazarin cv sini begendigim icin dogru gibi geldi. Usenmedim buldum kitabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım:) bakayım bende bu kitabaYazarin cv sini begendigim icin dogru gibi geldi. Usenmedim buldum kitabi
Ben de başlamıştım azad 9 aylıktı ve taşındık kolide kaldı. Çıkardım başlıycam. Zaten bugün anneme gidiyorum oooo misss yan el yat kitap okuGuzel bir kitap tavsiye ederi ben ara acip okuyorum hala
Ayyy bu doğruysa biz doğru yoldayız ama 20-24se asla uyumaz fatih 20 de 21de falan ama 22de uyuyor genelde akşamüzeri 7 gibi uyuyor bazen 1 saat o zaman 24 e kadar yolu var gündüz ikinci uyku bize iyi gelmiyor yaniBende tvde birinden duymuştum gündüz 10-12 akşam 10-12 gece de 3-5 arası ( şimdi tam hatırlayamıyorum yanlışta söylüyo olabilirim ama yaklaşık bu saatlerdi) salgılanıyomuş . Bu saatleri ya beslenerek ya da uyuyarak geçirmek gerekiyomuş.
Ben de memnunum aslında erken uyumasından akşama takatim kalmıyo. ama 7 buçukta çok erken oldu. Babası zaten 7 de geliyo eve. Bu sabah 5 te kalktı. Eşim akşam yarım saat anca gördüm zaten diye erkenden kalktı 7 ye kadar oynadılar ettiler.
Aslında 9-9:30 gibi uyusalarx. Sabah 7 gibi kalksalar tam olur sanki.
Ama her istediğine alıştıramıyosun malesef sıpaları
Bi düzene oturtsalar bizim bünyemizde alışır aslıdna ona daha rahat ederiz
Yani bilmiyorum hangisi en doğru :)) ben her türlü kardaymışım amaAyyy bu doğruysa biz doğru yoldayız ama 20-24se asla uyumaz fatih 20 de 21de falan ama 22de uyuyor genelde akşamüzeri 7 gibi uyuyor bazen 1 saat o zaman 24 e kadar yolu var gündüz ikinci uyku bize iyi gelmiyor yani
bizimkine de çırpı diyo teyzesi neyse sağlıklı olsunlar üç aşağı beş yukarı aynı olurlar ilerde..uyku düzenine şuan yapabileceğim bişi yok bi kaç daha böyleyiz sonra belki uyku eğitimi fln değişir bişilermaşallah fıstığa daha nasıl büyüyecek..teyzesi oğluma pigme diyor boyu kısa diye.ben de belki etkis vardı diye uyku saatini öneçektim ama çok erken uyanıyor
Hahaha lakaplara bak ben de tıknaz diyorum bazen de eşim kızıyor :))))bizimkine de çırpı diyo teyzesi neyse sağlıklı olsunlar üç aşağı beş yukarı aynı olurlar ilerde..uyku düzenine şuan yapabileceğim bişi yok bi kaç daha böyleyiz sonra belki uyku eğitimi fln değişir bişiler
sende eşinin hassas noktasına dokun sonra niye yarım litre süt içiriyor deHahaha lakaplara bak ben de tıknaz diyorum bazen de eşim kızıyor :))))
Ama hakkaten öyle azadın tombik görünmesinin nedeni tıknaz olması. Boynu yok oğlumun ve yanakları Kocaman ondan tombik görünüyor :) yukardan basılmış yanlardan şişmiş gibi : D eşim de tırsıyo hakkaten kısa kalacak diyr :/sende eşinin hassas noktasına dokun sonra niye yarım litre süt içiriyor debenim eşimde miraya ilk aylar yumurta kafa diyodu
![]()
Ay canim ya çok güldüm anlatış şekline benim esimde Eceye kızım aynı bana benziyor benim gibi çirkin diyor hatta geçen gün Eceye aşkım benim sen cirkinsin oh ne güzel evde kalcan bizimle kalcan dedi ben de kızım çok güzel çirkin olamaz dedim gülüyor tabiAma hakkaten öyle azadın tombik görünmesinin nedeni tıknaz olması. Boynu yok oğlumun ve yanakları Kocaman ondan tombik görünüyor :) yukardan basılmış yanlardan şişmiş gibi : D eşim de tırsıyo hakkaten kısa kalacak diyr :/
yok yahu maşallahı var boyunun tosbik olduğu için kısa gibi geliyor demekki sizeAma hakkaten öyle azadın tombik görünmesinin nedeni tıknaz olması. Boynu yok oğlumun ve yanakları Kocaman ondan tombik görünüyor :) yukardan basılmış yanlardan şişmiş gibi : D eşim de tırsıyo hakkaten kısa kalacak diyr :/
ay benim eşimde yatıp kalkıp mira bana benzesinde evde kalsın diyo ne kıskançlar :))Ay canim ya çok güldüm anlatış şekline benim esimde Eceye kızım aynı bana benziyor benim gibi çirkin diyor hatta geçen gün Eceye aşkım benim sen cirkinsin oh ne güzel evde kalcan bizimle kalcan dedi ben de kızım çok güzel çirkin olamaz dedim gülüyor tabi![]()
Ha ha hay kız babalarını şimdiden korkular aldıyok yahu maşallahı var boyunun tosbik olduğu için kısa gibi geliyor demekki size
bizimkininde bacaklar ince olduğu için çırpı diyolar bense genelde cücük diyorum
ay benim eşimde yatıp kalkıp mira bana benzesinde evde kalsın diyo ne kıskançlar :))
hiranin odasinda cocuk odasi mobilyasi var bildgin genc odasi gbi tek kisilik bazali aldik. Karyola besik almadm ben. Yatak odasinda yanimzda yatiyo park yatak var. Gecen gun esimle sok olduk resmen , parmaklarinin ucunda kollarini uzatmis disari kafasinida sarkitmis hoopp bizm yataga indi
Doğrusuda oymuş aslında kendi kendime çocuğa adıyla seslen diyorum ama bi kulaktan giriyo öbüründen çıkıyoBizde lakap yok![]()
Umut sık sık emmek için kalkıyor malesef suda içiyor ama hergün değil
Evet sacmaladi resmen hatta orada onlardan bir kız vardı benden sonra o da genlerin bir kısmı anneden bir kısmı babadan geliyor benzer falan diyordu ben hiç muhattab olmadım Eceyle ilgilendim kadın tam bir gelin dusmani zaten eltimin akrabaları bana karşı hazimsizlar o kv le oturmuş aynı evde ben oturmadim diye bana giciklar beni ilgilendirmiyor ben Yoktum kv le o otururken ağırlığını koyup kabul etmeseydi ben de cevap verince rahatladim esimde oh iyi demissin hatta babaannesini görmediğini nereden biliyorsun merak ettim diye sorsaydin dedi de benim aklıma gelmedi o an
ben emziriyorum canim ama diş çıkarmadigi normal zamanda sabah 6 ya kadar uyuyor emmiyor su içmiyor Ece verince sinirleniyor diş çıkarma döneminde sabaha kadar emiyor![]()
Teşekkür ederim kizlaryani ne biliyosa ne kadar gördüğünü. Bilse bile ona ne. Sanki yaşadığı hayattın suçlusu sensin. Kabul etmeseydi cidden. İyi ki yakın biri değilmiş çekilmez hiç böyle insanlar
bir yada iki kere kalkar kesin. Önce emer sonra suyunu içer mutlaka sonra uyur. Aslında bıraktırmak lazım ama nasıl olcak bilmiyorum. Dün ilaç içtim diye emzirmedim uyutana kadar canım çıktı gece