- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ben daha çok bahsederken diyorum cücük diye :))Doğrusuda oymuş aslında kendi kendime çocuğa adıyla seslen diyorum ama bi kulaktan giriyo öbüründen çıkıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha çok bahsederken diyorum cücük diye :))Doğrusuda oymuş aslında kendi kendime çocuğa adıyla seslen diyorum ama bi kulaktan giriyo öbüründen çıkıyo
Hahay turşusunu kuracak kızınınAy canim ya çok güldüm anlatış şekline benim esimde Eceye kızım aynı bana benziyor benim gibi çirkin diyor hatta geçen gün Eceye aşkım benim sen cirkinsin oh ne güzel evde kalcan bizimle kalcan dedi ben de kızım çok güzel çirkin olamaz dedim gülüyor tabi![]()
Brn de cücük cücü gibi seslenmeler yapıyorum ama eşim gıcık oluyo bana. Dalyanım tosunum falan desem Mutlu okur ama :)))yok yahu maşallahı var boyunun tosbik olduğu için kısa gibi geliyor demekki size
bizimkininde bacaklar ince olduğu için çırpı diyolar bense genelde cücük diyorum
ay benim eşimde yatıp kalkıp mira bana benzesinde evde kalsın diyo ne kıskançlar :))
Afiyet olsun inşallah ya azad ağır yemekleri seviyor o kadar ki benim bilr yemeyeceğim yemekler. Buram buram tereyağı et kokan yemekleri seviyor. Tam Anadolu erkeği
sevdi canim bir tabak yedi tesekkur ederim tarif için eşim eve geldi bu soğan sarımsak kokuları senin icinmi kızım dedi Ece de içinde et olan çorbaları daha çok seviyor ben kuzu etinden soğan sarimsak li terbiyeli yapıyorum çok seviyor sebze corbalarini çok iştahlı yemiyorHahay turşusunu kuracak kızının
Brn de cücük cücü gibi seslenmeler yapıyorum ama eşim gıcık oluyo bana. Dalyanım tosunum falan desem Mutlu okur ama :)))
Afiyet olsun inşallah ya azad ağır yemekleri seviyor o kadar ki benim bilr yemeyeceğim yemekler. Buram buram tereyağı et kokan yemekleri seviyor. Tam Anadolu erkeği![]()
yok canım öyle bi artış farketmedim. Ama ben haftada iki kere falan yapıyorum. Çok sık yedirmedim. Etkisi olabilir ama :/@Akaibu canım bu eriştelerden sonra gökçe de kabızlık şikayeti oldu mu mira normalde kronik kabız zaten ama bu kez zirve oldu üçüncü gün fitille bile ağlaya sızlaya yaptı taş gibi olmuştu resmen
bende çok vermedim ama bilmiyorum neden arttı bu arayok canım öyle bi artış farketmedim. Ama ben haftada iki kere falan yapıyorum. Çok sık yedirmedim. Etkisi olabilir ama :/
Burda biri demişti kim olduğunu hatırlamıyorum ama toz lifler varmış. Yemeğine ekliyorum kabızlık için diye doktor vermiş. Onlardan mı alsan acaba. Bende gittiğimde sormayı düşünüyorum ama erteleyip duruyoruz gitme işini. Yediği bişeyden de vazgeçmesin çocuk etkisini nötürler en azından
Bi kurtulamadılar şu çocuklar kabızlıktan. Bi şey yedircekken on kere düşünüyoruz.
18. ay gelisimlerinde kesiflerle ilgili seyler yaziyor kesfetmeye kendilerinden basliyorlar arda burnuyla ugrasiyor.surekli parmaklari.hep burnundamirada eline kalem fln geçerse gözüne değdirmeye çalışıyo bide gözünü kapıyo bunu yaparken dikkatini dağıtıp geçiştiriyorum bişi yaptım sanmasın diye ama ortada ki tüm kalem ve benzeri ürünleri kaldırdım
ay bende küm dedi diye düşünüp duruyodum sorcaktım. İşe yarıyo mu falan diye :))bende çok vermedim ama bilmiyorum neden arttı bu ara
toz lifleri ben kullanıyodum canım :)) kabız olsa da yumuşak yaptığı için bırakmıştım iki aydır fln önümüzdeki aya kadar çok aşırı kabızlığı olmadığı sürece doktora sormadan yeniden vermek istemiyorum ama durumun şiddetine göre olmadı doktoru erkene alarım
imza gununde kitaplar tukenmis. cok ragbet gormus.Oyuncu annenin son yazdığına çok güldüm ya:)) insan bu kadar kendiyle barışık doğal olabilir heralde.
Kitaplarıda sipariş ettim sonunda baktım eşimden hayır yok. Gelsede okusam.
Bide çocuklar için masal kitabı yazmış heralde ama nette bulamadım
imza gununde kitaplar tukenmis. cok ragbet gormus.Oyuncu annenin son yazdığına çok güldüm ya:)) insan bu kadar kendiyle barışık doğal olabilir heralde.
Kitaplarıda sipariş ettim sonunda baktım eşimden hayır yok. Gelsede okusam.
Bide çocuklar için masal kitabı yazmış heralde ama nette bulamadım
Ecede. bazen kirpigini tutmaya çalışıyor:))18. ay gelisimlerinde kesiflerle ilgili seyler yaziyor kesfetmeye kendilerinden basliyorlar arda burnuyla ugrasiyor.surekli parmaklari.hep burnunda![]()
ayy pes doğrusu ya her yolu deniyorlar annemde bugün söyledi kardesimin kvsine ve kp ne sağlık taraması yapıyoruz diye eve gelmişler muayene etmişler 300 liralık senet imzalatmislar sonra kardesimin eşi savcılıktan arıyorum geri verin senedi demiş getirip vermişler iyi barı ulaşmış dedim telefonla ulasilmiyor cunkuBabama mesaj gelmiş bi numaradan. Evim şahane başvurunuz kabul edilmiştir falan filan diye. Bende bi ara anneme takılıyodum şu yatak odasını yaptıralım falan diye. Onlarda ben başvurdum sanmışlar. Konuşmuşlar baya adamlarla. Beni aradı söyledi. Noluyo ben yapmadım dedim. Kanal d yi aradım dolandırıcılar şimdide bu yolu deniyolarmış. Bıkmadılar milleti soymaktan
İyi bari allahtan geri getirmişler. Bi de babam hep haberlerde görünce nasıl inanıyo millet bunlara falan derdi. Kendi de kanmış. Ama çok inandırıcıydılar diyo :))Bu zekalarını bi iş kurmaya harcasalar daha başarılı olurlar.Ecede. bazen kirpigini tutmaya çalışıyor:))
ayy pes doğrusu ya her yolu deniyorlar annemde bugün söyledi kardesimin kvsine ve kp ne sağlık taraması yapıyoruz diye eve gelmişler muayene etmişler 300 liralık senet imzalatmislar sonra kardesimin eşi savcılıktan arıyorum geri verin senedi demiş getirip vermişler iyi barı ulaşmış dedim telefonla ulasilmiyor cunku
ben kullandığım dönem faydasını gördüm her gün yapıyordu yapmadığı gün olsa da yumuşak yaptığı için sorun olmuyordu sonra rota oldu malum ardından azılar patladı gerek kalmadı diye bıraktım ama şimdi yine sıkıntılı günler geçiriyoruz bakalımay bende küm dedi diye düşünüp duruyodum sorcaktım. İşe yarıyo mu falan diye :))
İnşallah olmaz bi daha canım da gerek kalmaz
Yemeyecek biliyorum ama şansını dene bi karnabahar affetmez anında doldurur beziniben kullandığım dönem faydasını gördüm her gün yapıyordu yapmadığı gün olsa da yumuşak yaptığı için sorun olmuyordu sonra rota oldu malum ardından azılar patladı gerek kalmadı diye bıraktım ama şimdi yine sıkıntılı günler geçiriyoruz bakalım
ya karnabahar çoktur hiç denemedim aslında belki değişik de gelebilir eve giderken alayım en iyisi sağol canım ii oldu hatırlattığınYemeyecek biliyorum ama şansını dene bi karnabahar affetmez anında doldurur bezini
Aynen canim milleti dolandırmak yerine o akıllarını kullanıp iş kurup öyle kazansalar paralarını iyi olurİyi bari allahtan geri getirmişler. Bi de babam hep haberlerde görünce nasıl inanıyo millet bunlara falan derdi. Kendi de kanmış. Ama çok inandırıcıydılar diyo :))Bu zekalarını bi iş kurmaya harcasalar daha başarılı olurlar.
işte en can alıcı noktada o çok inandırıcı oluyorlar benimde Komşum dolandirilmisti eve gelen pazarlamacılar tarafından ki çok uyanık bir kadındi çok sasirmistim ben kapıyı acmiyorum eve gelen pazarlamacılara kazayla actiysam da dinlemiyorum kapatiyorum zor oluyor ama korkuyorumYa ben de Nasıl inanıyorlar falan derim de hep ama geçen arkadaşımın arkadaşının başına gelmiş. Kadın avukat ve iki çocuk annesi şimdi bebeği var diye evde benim gibi. Neyse bunu aramışlar kontör göndermesi için ikna etmişler kadın iki küçük çocuğunu evde bırakıp çıkmış telefoncuya ve 3000 tl lik kontör göndermiş. Kadın kendisi de hala şoktanböyle bişeyi nasıl yaptım hipnozlu gibiydim demiş