2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimki buzlanmis gibi ayran degil ama ona yakin. Elimle ace dokup yikadim yine gecmedi kalıcı olacak sanki bardak degisirde tencere falan napcam simdi off durduk yere is çıktı
Tuz çiziyor canim çıkmıyor bende klorakla sıcak suyla yikamistim sürekli çıkmadı en sonunda degistirdim ama benim bardaklardi sadece

Gece @Akaibu askerlikle ilgili mesajını eşime okudum, fikir versin diye, emin misin kadınlar kulübü olduğuna dedi :) ben de kadınların eşleri askere gitmiyor mu dedim
hiç bir şey olmaz rahat olsun dedi, sonra da tabi ben uyuyakalıp yazamamışım cevap

sadece bebiş konuşuyoruz sanıyolar sanırım.:)
28 yaşını geçtiysen tecilde yoksa alıp götürebiliyolarmış. Ama daha küçüksen bişey yapamıyolarmış gerçekten. Eşimin eniştesi asker o söyledi bungün. Tabi biz bunu bilmediğimiz için telaş yaptık epey bi.
Acaip sitres oldum ama çok şükür bişey ypkmuş. Onun tlfnunanada kendiminkinede hatırlatma yazdım. Bahar dönemi kayıtlarını kaçırmayalım diye.:)

Kızlar ikindi vakti meyve ve akşam yemeğini saat kaçta veriyorsunuz saat araliginiz ne kadar
ben 16.00 17.00 arası ikindi 19.00 19.30 gibi akşam yemeği 22.00 gibi de muhallebi verip yatırıyorum..
Evet gerçekten yanında cips yiyemiyor eşim hemen istiyor. Birde Hayır dediğim zaman yapmak istiyorsa direk baba diye ağlıyo
Arende patates kızartması gördügünde istiyor ama tabiki çiğneyemedigi için sadece emiyor
Kizlar gecen hafta erkek kardesim evlendi simdi konyaya el öpmeye geldiler hediye olarak ne verebilirim.onerilerinizi bekliyorum. Kucuk bi ev esyasi mi alsam yoksa gelinimize kucuk bi taki gibi bisey mi alsam ne dersiniz
Eksik bi ev eşyası varsa o olabilir yada dedigin gibi bi takı.. İkiside uyar
Ya 17 aylık olacak ama hala gaz yüzünden uyanmalar var ya ne pırt mış arkadaş 17 aydır bi çıkamadın
Gece uyumadan ne kadar önce besliyorsun bide ne veriyorsun ?

Tesekkur ederim cevap için canim Eceye 5 gibi meyve veriyorum 7 -7.30 arası akşam yemeği ama akşam yemeğini çok zor yiyiyor yemek istemiyor biraz daha erken vereyim meyveyi o zaman

Umut sabah kahvaltısı yapar bide aksam 5 gibi falan çorba içer çok nadir olarak da yatmadan muhallebi yer meyveyi de aksam veriyorum zeten yediği meyve sınırlı muz yer bide elma

herkeslere günaydın kızlar
sevgili apriorimiz kendi isteğiyle üyeliğini iptal ettirmiş. zaman zaman benimde yaşadığım sık girme sorununa şimdilik çözümü bu. azad bey bi süreliğine güzel anneciğini bizden ayırmak istemiş de diyebiliriz buna. ben bi süreliğine diyorum ne zaman döner dönecek mi bilmem ama temennim böyle.ne yazık ki bu üzücü haberi vermek bana düştü.

Umut sabah kahvaltısı yapar bide aksam 5 gibi falan çorba içer çok nadir olarak da yatmadan muhallebi yer meyveyi de aksam veriyorum zeten yediği meyve sınırlı muz yer bide elma
Anladım canim sağol 5 te akşam yemeği yemis oluyor bizdeki sorun meyve saatinin geç olması Ecenin akşam yemeğini yemek istememesi

Hay Allah üzüldüm ani oldu neyse tekrar üye olup zaman zaman girer inşallah Azadin yaramazlıkları ni tariflerini apriori yı özleyeceğiz

Aaaa çok üzüldüm keşke iptal ettirmeyip arada gelseydi ozleyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…