2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Azad içinse sıkıntı yok. İnsan kendini tutamıyo buraya girmemek için gerçekten..

Bende hem şaşırdım hem üzüldüm

aaa çok şaşırdım. Daha önce hiç bahsetmemişti yada ben görmedim. Umarım bi an önce geri döner..

Tesekkur ederim cevap için canim Eceye 5 gibi meyve veriyorum 7 -7.30 arası akşam yemeği ama akşam yemeğini çok zor yiyiyor yemek istemiyor biraz daha erken vereyim meyveyi o zaman

saatler geri alınıca yemek saatleri uyku saatleri hep kaydı. çocuk 8-8.30 da uyumak istiyor bazen. dolayısıyla akşam yemeği saati 7.30 geç oluyor . ben de şaşırdım ne yapacağımı. geçen sene akşam yemeğini geç yiyip bir de yatarken emzirince uyuduktan 10 dk sonra ağlayarak uyanıp kusuyordu. birkaç defa olmuştu bu. ben de artık akşam yemeğini erken yediriyorum.

çalışan annelerin mesaisi bir de evde başlıyor yalnız hatırlatırım:)
ay tabi o da var hemde bizim evde ki minik patron on patronu cebinden çıkarır neyse en azından birlikte olcaz ya ona çok şükür ki şu ara en büyük tutkum beraber uyanmak o yüz ifadesini o mutluluğu paylaşmak :)

mira da akşam yemeğini şayet yerse tabi 8 - 8 buçuk gibi fln yiyo sonrası 11 buçuğa 12 ye kadar ara ara emme şeklinde muhallebi çok denedim ama kesinlikle yemiyo

Gökçe çok seviyor patates kızartmasıni :)

3 gundur ardaya annem bakiyor uyku duzeni yemek duzeni herseyi sasti. kv de hersey saatliydi pazartesi eski duzene geri donucez cok sukur.

Size bir etkinlik önerim var bebeğinizle aynı mimikleri yaparak selfieler çekiniyorsunuz şaşkın gülümseyen seslibgülen dil çıkaran gibi gibi sonra o fotoları bebeğinize gösteriyorsunuz aynı ifadeleri yapacak mı diye gözlemliyorsunuz biz çok eğlendik

Çok üzüldüm gerçekten, umarım kısa süreli bi ayrılık olur

Aynen öyle canim saatler alınınca biraz karıştı düzen bizimde zamanla aliscaz artık
Gökçe çok seviyor patates kızartmasıni :)
Ece de çok seviyor ben patates kizartirken tabaktaki kızarmış patatesler de istiyor veriyorum yiyiyor sonra bir daha istiyor:))

Kızlar hafta sonu için Tarsusa gidelim dedik. Tam Tarsusa kaynımın evine varmak üzereyken 100 promil alkollü bi araç birden çıktı daha doğrusu çıkmış görmedim bile. Sadece çarpma sesini duydum ve gökçeyi sımsıkı tuttum. Çok şükür kizimda ve eşimde bişey yok. Ama gökçeyi sabaha kadar uyutmuyoruz. O uyumak için direniyor. Benim Kasım yarildi dudağim patladı ve sanırım burnum kırıldı :) ama çok şükür hepimiz iyiyiz. Birde şerefsiz adam az daha kaçıyordu.

Canim cok geçmiş olsun allah korumuş

canim benim çok geçmiş olsun Allah korumuş yollar çok tehlikeli biz bu akşam abimlere gittik ve karşı tarafın hataları sonucu iki defa kaza atlattik eşim uzun uzun kornoya bastı Allah korusun cumlemizi inşallah

geçmiş olsun allah korumuş dönünce veya orda sadaka ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…