Önceden anlamiyorlardi büyüdüler vallahi canim maşallah:)gökçede geçen gün başka bş çocukta poğaca gördü ve istedi. aldık yedi baya :)
Bizim doğum gününden sonra kilo alımı durdu uzun sure almadı kilo ben sıcak diş ve hareketli olmasından almadığını düşünüyorum sıcak bitti Ece kilo almaya başladı derken diş dönemine girdi birşey yemedi pek şimdi biraz yemeye başladı 11.300 geliyor evde doktora gitmedik uzun zamandır boyunu da olcmedim çoktandır babası gelince olceyim ben de merak ettim ama bana uzamış geliyor zaten 2 aralıkta 18 ay asilarimiz var sağlık ocağında bakarlar ama orada boyu doktordan iki üç santim az olcuyorlarKizlar bebislerin boy kilo durumu nasil. İyice duraklama donemine girdiler sanırım.
Ben meyve de yemek de vermiyorum ac yasiyor. Istahi hic yok dis cikiyo heralde sürekli miz mızKızlar ikindi vakti meyve ve akşam yemeğini saat kaçta veriyorsunuz saat araliginiz ne kadar
Diş dönemi maalesef bizde de öyle oluyorBen meyve de yemek de vermiyorum ac yasiyor. Istahi hic yok dis cikiyo heralde sürekli miz mız
isimdeyimgucumdeyim pek ugramiyorsun buraya nasil oldunuz canim
@kmltm gece serifi derken gece degil gunduz bile ugramaz oldun hayat nasil?
cilek31 terfi sinavindan dolayi ugrayamaz oldun sanırım.
pufpuff sende bikac gundur yoksun sanki
Evet gerçekten yanında cips yiyemiyor eşim hemen istiyor. Birde Hayır dediğim zaman yapmak istiyorsa direk baba diye ağlıyoÖnceden anlamiyorlardi büyüdüler vallahi canim maşallah:)
Eskiye göre daha iyiyiz ama hala tam olarak eskisi gibi değiliz ama biraz zamana ihtiyacımız var. İnşallah herşey düzelecek. Siz Nasılsıniz?isimdeyimgucumdeyim pek ugramiyorsun buraya nasil oldunuz canim
@kmltm gece serifi derken gece degil gunduz bile ugramaz oldun hayat nasil?
cilek31 terfi sinavindan dolayi ugrayamaz oldun sanırım.
pufpuff sende bikac gundur yoksun sanki
ay çok tatlııı benim oğlum da bugün ilk kez salata yedi katur kutur çok mutluyum farklı dokudaki şeyleri birarada yiyemiyordu parçalı şeyleri çıkarıyordu umarım devamı gelirBu sabah Eceyle fırına ekmek almaya gittik ekmeği alırken Ece simit gordu parmağıyla göstererek anne anne dedi simit istedi aldım biraz yedi daha önce disaridayken almıştık küçük parça vermiştim unutmamış ilk defa kızım dışarıdan yiyecek istedi:))
Daha iyi olmaniza sevindim aslında bu bile olumlu zaman ve sabir her seyin ilaci.Eskiye göre daha iyiyiz ama hala tam olarak eskisi gibi değiliz ama biraz zamana ihtiyacımız var. İnşallah herşey düzelecek. Siz Nasılsıniz?
Ben saat 5 de işten çıkıyorum hava erken karariyor. Yemek yapayım gökçe ile oynayalım derken giremiyorum. Eşim gelincede film falan izliyoruz girmiyorum :);
Maşallah canim inşallah devamı geliray çok tatlııı benim oğlum da bugün ilk kez salata yedi katur kutur çok mutluyum farklı dokudaki şeyleri birarada yiyemiyordu parçalı şeyleri çıkarıyordu umarım devamı gelir
:]
Aslında küçük bir taki hoş olur ama evine ufak bir aksesuar kalıcı bir eşya da güzel olur canim ikisiyle de çok mutlu olur benceKizlar gecen hafta erkek kardesim evlendi simdi konyaya el öpmeye geldiler hediye olarak ne verebilirim.onerilerinizi bekliyorum. Kucuk bi ev esyasi mi alsam yoksa gelinimize kucuk bi taki gibi bisey mi alsam ne dersiniz
canim benimde bir kere öyle olmuştu bütün bardaklar bembeyazdi tuz kutusu var ya makinanın o delinmiş servis gelip değiştirdi o kutuyu servis çağır bence yine devam eder aynısı birde o beyazlıklar çizik oluyor tuzdan benim bütün bardaklarim çizilmişti çıkmadı yikamakla yeni bardak almıştımBulasik makinasinda butun bulasiklar buzlanmis gibi cikmis parlak degil. Makina bozulmuş olabilir mi
Bardaklari nasil parlatabilirim elimle yikadim yine parlamadi
Ayy bende tuzu bitmistir insallah diyordum bikac ay once yine bi kere daha olmustu epwydir olmuyordu yine olmus butun kasik bardak hepsi bembeyaz once tuz ekleyeyim bi daha yikayim yine beyaz olursa servis cagirayim.Maşallah canim inşallah devamı gelir
Aslında küçük bir taki hoş olur ama evine ufak bir aksesuar kalıcı bir eşya da güzel olur canim ikisiyle de çok mutlu olur bence
canim benimde bir kere öyle olmuştu bütün bardaklar bembeyazdi tuz kutusu var ya makinanın o delinmiş servis gelip değiştirdi o kutuyu servis çağır bence yine devam eder aynısı birde o beyazlıklar çizik oluyor tuzdan benim bütün bardaklarim çizilmişti çıkmadı yikamakla yeni bardak almıştım
Benim tuz kutusu delinmişti canim tuzlar makinanın içine boşalmış o yüzden bulasiklar beyazdı eğer çok beyazsa mesela benimkiler ayran bulaşigi gibiydi seninde öyleyse tuz kutusunda bir problem olabilirAyy bende tuzu bitmistir insallah diyordum bikac ay once yine bi kere daha olmustu epwydir olmuyordu yine olmus butun kasik bardak hepsi bembeyaz once tuz ekleyeyim bi daha yikayim yine beyaz olursa servis cagirayim.
Tuz eksikliginden olabilir mi canim
Benimki buzlanmis gibi ayran degil ama ona yakin. Elimle ace dokup yikadim yine gecmedi kalıcı olacak sanki bardak degisirde tencere falan napcam simdi off durduk yere is çıktıBenim tuz kutusu delinmişti canim tuzlar makinanın içine boşalmış o yüzden bulasiklar beyazdı eğer çok beyazsa mesela benimkiler ayran bulaşigi gibiydi seninde öyleyse tuz kutusunda bir problem olabilir
Takı olabilir ya da eşya olarak ne var ne yok bilemezsen bi markanın hediye çekini verebilirsin ihtiyaç eksik neyse onu alırlar. Hayırlı olsun bu arada:)Kizlar gecen hafta erkek kardesim evlendi simdi konyaya el öpmeye geldiler hediye olarak ne verebilirim.onerilerinizi bekliyorum. Kucuk bi ev esyasi mi alsam yoksa gelinimize kucuk bi taki gibi bisey mi alsam ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?