En keyifli kısmıpufpuff bir de hepimizin bilgilerini aldı o gönderilirmiş hepimize zaten bir suru hediye resmi paylaşmış
Allahım şaka gibi pufpufa özel msj yazacağım diye kişisel bilgilerimi buraya yazdım.. Gören olmadı dimi kızlar
Zaten oyuncakları kendimize alıyoruz böyle şeyleri daha çok seviyolarEki Görüntüle 1706381 Eki Görüntüle 1706385 kızlar Eceyle bugün çubuk makarnayi makarna suzgusunden geçirmeye çalıştık ama suzgunun delikleri çok küçük geldi makarnalar kırıldı bizde makarnalari pet şişeye attık kapağını kapatıp salladık ses çıkınca Ecenin çok hoşuna gitti
Ey bana çıkan vatandaş 1 kilo bulgur 1 kilo nohut 1 kilo kuru fasulye 12 su şişesi yollucam sana şaşırma
Evet canim oyuncakları sürekli dağıtıyor ama oynamıyor bunu yapmadan öncede cekmeceleri bosaltiyordu hanım makarnalari görünce hemen yanıma gelip oturdu pür dikkat deliklere geçirmeye çalıştıZaten oyuncakları kendimize alıyoruz böyle şeyleri daha çok seviyolar
Ey bana çıkan vatandaş 1 kilo bulgur 1 kilo nohut 1 kilo kuru fasulye 12 su şişesi yollucam sana şaşırma
Yoksa benmi çıktım sana su şişesi fasulye nohut bulgur etkinlik malzemesimiZaten oyuncakları kendimize alıyoruz böyle şeyleri daha çok seviyolar
Etkinlik malzemesi ama sana mı başkasına mıYoksa benmi çıktım sana su şişesi fasulye nohut bulgur etkinlik malzemesimi
Kaç nokta var orda isim yerleştirelim :) derler şimcik :)Ooooooooo desene "..........." Çok şanslı
Aaay tüh ben nokta nokta koydum ama kimse bilmiyor,bi ben biliyorum di mi şimdi
Bugün birkaç kişi aklımdan geçmişti biri de sendin canim:))Etkinlik malzemesi ama sana mı başkasına mıpufpuff biliyo orasını :)
kısmet bakalım :)Bugün birkaç kişi aklımdan geçmişti biri de sendin canim:))
durur durur abileri falanda oyalar gidin vallahi böyle fırsatlar her zaman ele geçmiyo11 aralık benim doğum günüm 12 aralık evlilik yildonumumuz bu ay bol suprizli olacak anlaşılan esimde çocukları annene bırakalım baş başa yemeğe gidelim diyor geçen sene de cok söylemişti ama o dönemler Ece hiç durmuyordu gidemefik şimdi ise annemi çok seviyor annemin peşinden ayrılmıyor gideceğimiz yer bir saat falan sürüyor Ece dururmu birkaç saat acaba ama esiminde benimde çok ihtiyacımız var böyle birseye
Yemek için değil oynamak için onlar miracığımda eminim sever kime kısmet olursa artık bakalım
Çok uzun zamandır baş başa birşey yapamadık önceden sinemaya giderdik birkaç kez yemege gitmistik ben pek onlarsiz yemeğe gidemiyorum esimle alışverişe kahve içmeye giderdik ama uzun zamandır gidemedik hafta sonuna geliyor zaten annem gelsin annanemlerden bir söyleyeceğim bakalım ama Eceden korkuyorum meme krizi tutar diye ondan sonra yemek kabusa dönerkısmet bakalım :)
durur durur abileri falanda oyalar gidin vallahi böyle fırsatlar her zaman ele geçmiyo
Katiliyorum11 nokta koymuş öyle biri yok o zaman 11 aralık diyen kişi o bulguların sahibi
Denemelik yakın biyerlere gidin olmadı başka zaamn istediğiniz yere gidersiniz ama seni görmeyince meme istemez diye düşünüyorum bi de annen oyalamayı becerir onuÇok uzun zamandır baş başa birşey yapamadık önceden sinemaya giderdik birkaç kez yemege gitmistik ben pek onlarsiz yemeğe gidemiyorum esimle alışverişe kahve içmeye giderdik ama uzun zamandır gidemedik hafta sonuna geliyor zaten annem gelsin annanemlerden bir söyleyeceğim bakalım ama Eceden korkuyorum meme krizi tutar diye ondan sonra yemek kabusa döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?