2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim isim çok kolay çok açıklayıcı bilgiler gelmiş ve resimler var faydalanabileceğim:))

pufpuff bence en çok sen eğleniyorsun şuan

Bilgileri alıp iletme işini bitireyim,o zaman yazdıklarınızı okurken çok eğleneceğim kesin hehehheeh..Hatta galiba bitti artık,herkes bilgileri gönderdi bende ilgili kişilere ilettim..Mesajı almamış olan varsa burdan yazmasın ki anlaşılmasın..Bana özelden yazsın

En keyifli kısmı pufpuff bir de hepimizin bilgilerini aldı o gönderilirmiş hepimize zaten bir suru hediye resmi paylaşmış

o hediyeler bizim yaptığımız çekilişte bana çıkan kişiye ait..9 aralıkta yollayacağız biz,sabırsızLıkla bekliyorum bende o günü..ama dediğinde dığru,bakalım..neden olmasın yani

Zaten oyuncakları kendimize alıyoruz böyle şeyleri daha çok seviyolar

Ey bana çıkan vatandaş 1 kilo bulgur 1 kilo nohut 1 kilo kuru fasulye 12 su şişesi yollucam sana şaşırma

Ey bana çıkan vatandaş 1 kilo bulgur 1 kilo nohut 1 kilo kuru fasulye 12 su şişesi yollucam sana şaşırma
Evet canim oyuncakları sürekli dağıtıyor ama oynamıyor bunu yapmadan öncede cekmeceleri bosaltiyordu hanım makarnalari görünce hemen yanıma gelip oturdu pür dikkat deliklere geçirmeye çalıştı

Yoksa benmi çıktım sana su şişesi fasulye nohut bulgur etkinlik malzemesimi

11 aralık benim doğum günüm 12 aralık evlilik yildonumumuz bu ay bol suprizli olacak anlaşılan esimde çocukları annene bırakalım baş başa yemeğe gidelim diyor geçen sene de cok söylemişti ama o dönemler Ece hiç durmuyordu gidemefik şimdi ise annemi çok seviyor annemin peşinden ayrılmıyor gideceğimiz yer bir saat falan sürüyor Ece dururmu birkaç saat acaba ama esiminde benimde çok ihtiyacımız var böyle birseye

Bugün birkaç kişi aklımdan geçmişti biri de sendin canim:))
kısmet bakalım :)

durur durur abileri falanda oyalar gidin vallahi böyle fırsatlar her zaman ele geçmiyo

kısmet bakalım :)

durur durur abileri falanda oyalar gidin vallahi böyle fırsatlar her zaman ele geçmiyo
Çok uzun zamandır baş başa birşey yapamadık önceden sinemaya giderdik birkaç kez yemege gitmistik ben pek onlarsiz yemeğe gidemiyorum esimle alışverişe kahve içmeye giderdik ama uzun zamandır gidemedik hafta sonuna geliyor zaten annem gelsin annanemlerden bir söyleyeceğim bakalım ama Eceden korkuyorum meme krizi tutar diye ondan sonra yemek kabusa döner

Denemelik yakın biyerlere gidin olmadı başka zaamn istediğiniz yere gidersiniz ama seni görmeyince meme istemez diye düşünüyorum bi de annen oyalamayı becerir onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…