2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Mrb haziran kızları ayy ne zamandır yazamıyorum buraya izne gittim geldim net yoktu pek giremedim buralara işe de başlayınca eğitim dönemi olduğu için sadece sizi okuyup acele acele çıkaordum kızım 18 aylık olunca hemen merak ettim diğer bebeişlerimizi naptılar diye ay ben daha bir büyüdüğünü hissettim kızımın buarada kızıma iki tane yaptılar aşı ikisinide bacaktan oldu 5 li karma ve hepatit b yaptılar ama şükürler olsun tatsızlık yaşamadık
ama malesef iştahsızlığına devam ediyo ben zorla vermesem istiyceği yok doktora söyledim ama iştah şurubu filan hiçbirşey vermedi kilosu 13 filandı boyuda 87 cm di sizinkiler nasıl ne alemde giden varmı aşıya kızlar

Maşallah kilonun falan gayet güzel Biz daha yeni 10 kilo olduk boyumuzda 83 aşı henüz yaptirmadik 15 gün var

Canim kilosu cok cok iyi bizim bi akrabamizin oglu 14 kilo bizimkilerden bi ay büyük. Dr obeziteye gidiyo diye diyet vermis bence sende zorlama canim zaten 18 aylik bebislerde olmasi gereken en fazla kilo 13.7 ymis

Sakin zorla verme. Benim 5 yasindaki kizim 15 kiloyken dr kesinlikle zorlama diyor. Kilosu ve boyu cok cok iyi masallah. Benim oglanda yeni 11 kilo 86 cm oldu

Tatlım pipetli bardak hangi marka aldın ve memnun musun bende alıyım başlayım

Sağol canim inşallah evlilikte bazi zamanlar baş başa vakit geçirmek çok iyi oluyor bizim evde konumuz hep çocuklar dün akşam çocuklar yattı esimle TV izliyorduk ben eee canim ne yapıyorsun nasıl gidiyor diye sordum düşün yanı kendimizi unutuyoruz yogunluktan:)
Canm cok iyi dusunmussunz bende heryere hirayla gdiyorm kiyamyorm ama yilbasinda arkadaslarla ckicaz disari hepsinin hira kdr cocgu var hepsi birakick annesine :)
Sende iyi dusunmussun canim güzel geçer inşallah
Allah rahmet eylesin canim tabiki okurum

Tatlım pipetli bardak hangi marka aldın ve memnun musun bende alıyım başlayım
bizde chicconun ki var canım. Teyzemiz almıştı ben çok memnunum bazen bitki çayı falan yapıp koyuyorum yalıtımlı olduğu için hemen soğutmuyo. Geceden yapıp uyku arasında falan içiriyorum normal içmediği için.
Ama yalıtımına gerek yok dersen bebedorun falan fiyatları daha uygun 12 lira falan sanırım.

Allah rahmet eylesin cnm bnde babami kaybedeli uc yil oldu hira resmlerden tanidi babami sni anliyorm o resme dede dedginde bn mahfoluyorum gozyaslarimi sakliyorm ondan gormesn agladgimi diye. Bn babama cok duskundum oda bana kiz cocugu olmanin farki sanirm gerckten de babam herseyimdi ama gitti bidha gorememek sesini duyamamak cok aci.. Nur icnde yatsinlar insallah canm dualarimizdalar

Allah rahmet eylesin. Allah bizede böyle hatırlanmayı nasip eder inşallah. Ne güzel izler bırakmış ne mutlu ona
amin inşallah canım

Allah rahmet eylesin ne mutlu ki güzel hatirlaniyor
sağol canım

canım senin de başın sağolsun bizde miraya sık sık anlatıyoruz.. kendi aramızda olsa şöyle olurdu böyle olurdu diyoruz hep mekanları cennet olsun inşallah..

amin canım teşekkür ederim

Bizde 11.5 oldukboy 83 cm biraz boyu kısa bizimkinin :))
Maşallah kilonun falan gayet güzel Biz daha yeni 10 kilo olduk boyumuzda 83 aşı henüz yaptirmadik 15 gün var

Canim kilosu cok cok iyi bizim bi akrabamizin oglu 14 kilo bizimkilerden bi ay büyük. Dr obeziteye gidiyo diye diyet vermis bence sende zorlama canim zaten 18 aylik bebislerde olmasi gereken en fazla kilo 13.7 ymis

İnanın bir kahvaltı anlayışı yok kızımın hayatta yumurta omlet bilmem ne yemez zoraki herşeyimiz yediği bir muhallebi bazen zorlamıyim diyorum ama geçen gün akşam 7 ye kadar doğru düzgün bişe vermedim demedi ya açım diye sorunum kilo değil aslında düzgün beslenmemesi buarada ön dişler tamam arka dişlerdende 4 tane çıktı kökler daha kaç tane çıkacak var mı bilen kızlar
sizlerinkide maşallah iyi kilodalar bir iki kilo çok mesele değil artık bebeklik dönemlerini atlattılar ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…