- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
Maşallah kilonun falan gayet güzel Biz daha yeni 10 kilo olduk boyumuzda 83 aşı henüz yaptirmadik 15 gün varMrb haziran kızları ayy ne zamandır yazamıyorum buraya izne gittim geldim net yoktu pek giremedim buralara işe de başlayınca eğitim dönemi olduğu için sadece sizi okuyup acele acele çıkaordum kızım 18 aylık olunca hemen merak ettim diğer bebeişlerimizi naptılar diye ay ben daha bir büyüdüğünü hissettim kızımın buarada kızıma iki tane yaptılar aşı ikisinide bacaktan oldu 5 li karma ve hepatit b yaptılar ama şükürler olsun tatsızlık yaşamadık
ama malesef iştahsızlığına devam ediyo ben zorla vermesem istiyceği yok doktora söyledim ama iştah şurubu filan hiçbirşey vermedi kilosu 13 filandı boyuda 87 cm di sizinkiler nasıl ne alemde giden varmı aşıya kızlar
Mrb haziran kızları ayy ne zamandır yazamıyorum buraya izne gittim geldim net yoktu pek giremedim buralara işe de başlayınca eğitim dönemi olduğu için sadece sizi okuyup acele acele çıkaordum kızım 18 aylık olunca hemen merak ettim diğer bebeişlerimizi naptılar diye ay ben daha bir büyüdüğünü hissettim kızımın buarada kızıma iki tane yaptılar aşı ikisinide bacaktan oldu 5 li karma ve hepatit b yaptılar ama şükürler olsun tatsızlık yaşamadık
ama malesef iştahsızlığına devam ediyo ben zorla vermesem istiyceği yok doktora söyledim ama iştah şurubu filan hiçbirşey vermedi kilosu 13 filandı boyuda 87 cm di sizinkiler nasıl ne alemde giden varmı aşıya kızlar
Sakin zorla verme. Benim 5 yasindaki kizim 15 kiloyken dr kesinlikle zorlama diyor. Kilosu ve boyu cok cok iyi masallah. Benim oglanda yeni 11 kilo 86 cm olduMrb haziran kızları ayy ne zamandır yazamıyorum buraya izne gittim geldim net yoktu pek giremedim buralara işe de başlayınca eğitim dönemi olduğu için sadece sizi okuyup acele acele çıkaordum kızım 18 aylık olunca hemen merak ettim diğer bebeişlerimizi naptılar diye ay ben daha bir büyüdüğünü hissettim kızımın buarada kızıma iki tane yaptılar aşı ikisinide bacaktan oldu 5 li karma ve hepatit b yaptılar ama şükürler olsun tatsızlık yaşamadık
Tv de bi uzman verebileceğim bi yaş yok ama eğer bardak kullanabilecek çağa geldiyse bıraktırmakta fayda var. Yaş ilerledikçe bıraktırmak zorlaşıyo dedi. Biberon ve emzik için.
3-4 ay oldu sanırım biberonları kaldırdım. Pipetli suluklardan almıştık bi ara hepimiz ona geçebilirsin. Pipetli ortalıkta durur hep içinde suyla. Susadıkça gider içer. Diğer şeyleri de bardakla içiriyorum ben alışsın diye. Döküyo kendi içmek istiyo ama alışcak inşallah.
Bende keşke emziği daha önce bıraktırsaymışım. Uyanınca hemen atardı emziği şimdi zor alıyorum ağzından
Sağol canim inşallah evlilikte bazi zamanlar baş başa vakit geçirmek çok iyi oluyor bizim evde konumuz hep çocuklar dün akşam çocuklar yattı esimle TV izliyorduk ben eee canim ne yapıyorsun nasıl gidiyor diye sordum düşün yanı kendimizi unutuyoruz yogunluktan:)hımm demek öyle
ay maşallah bizim de 24ünde olacak eşime pasta keselim dedim o da oldu olacak her ay keselim dedi bende istersem her gün keserim hıh dedim sonuç ben alıcam pastasını kutlucam valla :))
canım umarım fırsatınız olur başbaşa kalırsınız biz arada akşam market bahanesi fln yürüyüşe çıkıyoruz elele tutuşmak bile iyi geliyor şu emzirme işi bitsin ilk fırsatta gece kalmalı bir yere gitmek istiyorum eşimle
canım oral dönem genelde 24 ay gibi son buluyor diye biliyorum ben 18 ay kontrolünde doktora danışıcam yine de bizde dönem dönem artıp bazen nadirleşiyo merak ediyorum bende
Sende iyi dusunmussun canim güzel geçer inşallahCanm cok iyi dusunmussunz bende heryere hirayla gdiyorm kiyamyorm ama yilbasinda arkadaslarla ckicaz disari hepsinin hira kdr cocgu var hepsi birakick annesine :)
Allah rahmet eylesin canim tabiki okurumbeş yıl olmuş bugün kayınvalidem vefat edeli..eşimin hastaneden beni arayıp annemi kaybettik deyişi kulaklarımda..bir hafta herşeye koşusu metaneti benim bir kez bile ağlamadı diye şaşırmalarım ve haftanın sonunda gece hıçkırıklarına uyanışım öksüz kaldım diye bana sarılması..
ameliyat sonrası taburcu olur olmaz çocuk yapıcaz demişti eşim ölümlü dünya annem görsün istiyorum çocuğumuzu..kısmet olmadı..biz de bi şekilde erteledik..
ilk söylediği isim babaannesinin ki oldu miranın sorunca hemen fotoğrafını gösteriyo öpücükler atıyo yaşasaydı mirayı eşimden daha çok severdi eminim.
Allah rahmet eylesin ben hep sevdim kendisini inşallah saygımda da kusur etmemişimdir razı olmuştur benden..
vakti olup da bir fatiha okuyan olursa minnettar olurum..
bizde chicconun ki var canım. Teyzemiz almıştı ben çok memnunum bazen bitki çayı falan yapıp koyuyorum yalıtımlı olduğu için hemen soğutmuyo. Geceden yapıp uyku arasında falan içiriyorum normal içmediği için.Tatlım pipetli bardak hangi marka aldın ve memnun musun bende alıyım başlayım
Allah rahmet eylesin cnm bnde babami kaybedeli uc yil oldu hira resmlerden tanidi babami sni anliyormbeş yıl olmuş bugün kayınvalidem vefat edeli..eşimin hastaneden beni arayıp annemi kaybettik deyişi kulaklarımda..bir hafta herşeye koşusu metaneti benim bir kez bile ağlamadı diye şaşırmalarım ve haftanın sonunda gece hıçkırıklarına uyanışım öksüz kaldım diye bana sarılması..
ameliyat sonrası taburcu olur olmaz çocuk yapıcaz demişti eşim ölümlü dünya annem görsün istiyorum çocuğumuzu..kısmet olmadı..biz de bi şekilde erteledik..
ilk söylediği isim babaannesinin ki oldu miranın sorunca hemen fotoğrafını gösteriyo öpücükler atıyo yaşasaydı mirayı eşimden daha çok severdi eminim.
Allah rahmet eylesin ben hep sevdim kendisini inşallah saygımda da kusur etmemişimdir razı olmuştur benden..
vakti olup da bir fatiha okuyan olursa minnettar olurum..
amin inşallah canımAllah rahmet eylesin. Allah bizede böyle hatırlanmayı nasip eder inşallah. Ne güzel izler bırakmış ne mutlu ona
sağol canımAllah rahmet eylesin ne mutlu ki güzel hatirlaniyor
canım senin de başın sağolsun bizde miraya sık sık anlatıyoruz.. kendi aramızda olsa şöyle olurdu böyle olurdu diyoruz hep mekanları cennet olsun inşallah..Allah rahmet eylesin cnm bnde babami kaybedeli uc yil oldu hira resmlerden tanidi babami sni anliyormo resme dede dedginde bn mahfoluyorum gozyaslarimi sakliyorm ondan gormesn agladgimi diye. Bn babama cok duskundum oda bana kiz cocugu olmanin farki sanirm gerckten de babam herseyimdi ama gitti bidha gorememek sesini duyamamak cok aci.. Nur icnde yatsinlar insallah canm dualarimizdalar
amin canım teşekkür ederimSağol canim inşallah evlilikte bazi zamanlar baş başa vakit geçirmek çok iyi oluyor bizim evde konumuz hep çocuklar dün akşam çocuklar yattı esimle TV izliyorduk ben eee canim ne yapıyorsun nasıl gidiyor diye sordum düşün yanı kendimizi unutuyoruz yogunluktan:)
Sende iyi dusunmussun canim güzel geçer inşallah
Allah rahmet eylesin canim tabiki okurum
Bizde 11.5 oldukboy 83 cm biraz boyu kısa bizimkinin :))
Maşallah kilonun falan gayet güzel Biz daha yeni 10 kilo olduk boyumuzda 83 aşı henüz yaptirmadik 15 gün var
Canim kilosu cok cok iyi bizim bi akrabamizin oglu 14 kilo bizimkilerden bi ay büyük. Dr obeziteye gidiyo diye diyet vermis bence sende zorlama canim zaten 18 aylik bebislerde olmasi gereken en fazla kilo 13.7 ymis
amanınnn çok tatlııı:) maşallah sanaEki Görüntüle 1706712 annesinin lohusa tacını takmak istedi taktik çok hoşuna gitti aynaya bakıp durdu:))
ama çok yakışmış annesi tabi bakar aynaya maşallahEki Görüntüle 1706712 annesinin lohusa tacını takmak istedi taktik çok hoşuna gitti aynaya bakıp durdu:))
süslü bu kız ya :) fıstık seni.Eki Görüntüle 1706712 annesinin lohusa tacını takmak istedi taktik çok hoşuna gitti aynaya bakıp durdu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?