Evet yakın bir yer olsa daha iyi olur aslında zaten beni görünce meme demeye başlıyor bugünlerde yine memeye çok duskun olduDenemelik yakın biyerlere gidin olmadı başka zaamn istediğiniz yere gidersiniz ama seni görmeyince meme istemez diye düşünüyorum bi de annen oyalamayı becerir onu
Kaç nokta var orda isim yerleştirelim :) derler şimcik :)
11 nokta koymuş öyle biri yok o zaman 11 aralık diyen kişi o bulguların sahibi
Katiliyorum
sen büyük bir sır perdesisin bizim içinAnkara ben mi oluyorum
günaydın canım :)Günaydınnn cumaya 1 kaldı)
hımm demek öyleBenim isim çok kolay çok açıklayıcı bilgiler gelmiş ve resimler var faydalanabileceğim:))
ay maşallah bizim de 24ünde olacak eşime pasta keselim dedim o da oldu olacak her ay keselim dedi bende istersem her gün keserim hıh dedim sonuç ben alıcam pastasını kutlucam valla :))Kızlar Ece bugün tam 18 aylık oldu bir yaşından sonra 6 ay ne kadar çabuk geçti hiç anlamadım:)
canım umarım fırsatınız olur başbaşa kalırsınız biz arada akşam market bahanesi fln yürüyüşe çıkıyoruz elele tutuşmak bile iyi geliyor şu emzirme işi bitsin ilk fırsatta gece kalmalı bir yere gitmek istiyorum eşimle11 aralık benim doğum günüm 12 aralık evlilik yildonumumuz bu ay bol suprizli olacak anlaşılan esimde çocukları annene bırakalım baş başa yemeğe gidelim diyor geçen sene de cok söylemişti ama o dönemler Ece hiç durmuyordu gidemefik şimdi ise annemi çok seviyor annemin peşinden ayrılmıyor gideceğimiz yer bir saat falan sürüyor Ece dururmu birkaç saat acaba ama esiminde benimde çok ihtiyacımız var böyle birseye
canım oral dönem genelde 24 ay gibi son buluyor diye biliyorum ben 18 ay kontrolünde doktora danışıcam yine de bizde dönem dönem artıp bazen nadirleşiyo merak ediyorum bendeArkadaşlar bu herseyi ilkönce ağıza götürme huyu hala bizde drvam ediyo. Ne zaman gececekti butun nesneler ne varsa önce agıza:))
Tv de bi uzman verebileceğim bi yaş yok ama eğer bardak kullanabilecek çağa geldiyse bıraktırmakta fayda var. Yaş ilerledikçe bıraktırmak zorlaşıyo dedi. Biberon ve emzik için.@minnakkartal 18 aylık olduk ama kontrolde sormayı unuttum( diş fırçalamya başladık
Biberon devam. Biberon bırakmak için erken mi arkadaslar
@minnakkartal 18 aylık olduk ama kontrolde sormayı unuttum( diş fırçalamya başladık
Tv de bi uzman verebileceğim bi yaş yok ama eğer bardak kullanabilecek çağa geldiyse bıraktırmakta fayda var. Yaş ilerledikçe bıraktırmak zorlaşıyo dedi. Biberon ve emzik için.
3-4 ay oldu sanırım biberonları kaldırdım. Pipetliyle suluklardan almıştık bi ara hepimiz ona geçebilirsin. Diğer şeyleri de bardakla içiriyorum ben alışsın diye. Döküyo kendi içmek istiyo ama alışcak inşallah.
Bende keşke emziği daha önce bıraktırsaymışım. Uyanınca hemen atardı emziği şimdi zor alıyorum ağzından
Canm cok iyi dusunmussunz bende heryere hirayla gdiyorm kiyamyorm ama yilbasinda arkadaslarla ckicaz disari hepsinin hira kdr cocgu var hepsi birakick annesine :)11 aralık benim doğum günüm 12 aralık evlilik yildonumumuz bu ay bol suprizli olacak anlaşılan esimde çocukları annene bırakalım baş başa yemeğe gidelim diyor geçen sene de cok söylemişti ama o dönemler Ece hiç durmuyordu gidemefik şimdi ise annemi çok seviyor annemin peşinden ayrılmıyor gideceğimiz yer bir saat falan sürüyor Ece dururmu birkaç saat acaba ama esiminde benimde çok ihtiyacımız var böyle birseye
O zaman sana ben çıktım:)))
@minnakkartal 18 aylık olduk ama kontrolde sormayı unuttum( diş fırçalamya başladık
Allah rahmet eylesin. Allah bizede böyle hatırlanmayı nasip eder inşallah. Ne güzel izler bırakmış ne mutlu onabeş yıl olmuş bugün kayınvalidem vefat edeli..eşimin hastaneden beni arayıp annemi kaybettik deyişi kulaklarımda..bir hafta herşeye koşusu metaneti benim bir kez bile ağlamadı diye şaşırmalarım ve haftanın sonunda gece hıçkırıklarına uyanışım öksüz kaldım diye bana sarılması..
ameliyat sonrası taburcu olur olmaz çocuk yapıcaz demişti eşim ölümlü dünya annem görsün istiyorum çocuğumuzu..kısmet olmadı..biz de bi şekilde erteledik..
ilk söylediği isim babaannesinin ki oldu miranın sorunca hemen fotoğrafını gösteriyo öpücükler atıyo yaşasaydı mirayı eşimden daha çok severdi eminim.
Allah rahmet eylesin ben hep sevdim kendisini inşallah saygımda da kusur etmemişimdir razı olmuştur benden..
vakti olup da bir fatiha okuyan olursa minnettar olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?