2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Denemelik yakın biyerlere gidin olmadı başka zaamn istediğiniz yere gidersiniz ama seni görmeyince meme istemez diye düşünüyorum bi de annen oyalamayı becerir onu
Evet yakın bir yer olsa daha iyi olur aslında zaten beni görünce meme demeye başlıyor bugünlerde yine memeye çok duskun oldu

Arkadaşlar bu herseyi ilkönce ağıza götürme huyu hala bizde drvam ediyo. Ne zaman gececekti butun nesneler ne varsa önce agıza:))

Benim isim çok kolay çok açıklayıcı bilgiler gelmiş ve resimler var faydalanabileceğim:))
hımm demek öyle

Kızlar Ece bugün tam 18 aylık oldu bir yaşından sonra 6 ay ne kadar çabuk geçti hiç anlamadım:)
ay maşallah bizim de 24ünde olacak eşime pasta keselim dedim o da oldu olacak her ay keselim dedi bende istersem her gün keserim hıh dedim sonuç ben alıcam pastasını kutlucam valla :))

canım umarım fırsatınız olur başbaşa kalırsınız biz arada akşam market bahanesi fln yürüyüşe çıkıyoruz elele tutuşmak bile iyi geliyor şu emzirme işi bitsin ilk fırsatta gece kalmalı bir yere gitmek istiyorum eşimle

Arkadaşlar bu herseyi ilkönce ağıza götürme huyu hala bizde drvam ediyo. Ne zaman gececekti butun nesneler ne varsa önce agıza:))
canım oral dönem genelde 24 ay gibi son buluyor diye biliyorum ben 18 ay kontrolünde doktora danışıcam yine de bizde dönem dönem artıp bazen nadirleşiyo merak ediyorum bende

@minnakkartal 18 aylık olduk ama kontrolde sormayı unuttum ( diş fırçalamya başladık
Biberon devam. Biberon bırakmak için erken mi arkadaslar
Tv de bi uzman verebileceğim bi yaş yok ama eğer bardak kullanabilecek çağa geldiyse bıraktırmakta fayda var. Yaş ilerledikçe bıraktırmak zorlaşıyo dedi. Biberon ve emzik için.
3-4 ay oldu sanırım biberonları kaldırdım. Pipetli suluklardan almıştık bi ara hepimiz ona geçebilirsin. Pipetli ortalıkta durur hep içinde suyla. Susadıkça gider içer. Diğer şeyleri de bardakla içiriyorum ben alışsın diye. Döküyo kendi içmek istiyo ama alışcak inşallah.

Bende keşke emziği daha önce bıraktırsaymışım. Uyanınca hemen atardı emziği şimdi zor alıyorum ağzından

@minnakkartal 18 aylık olduk ama kontrolde sormayı unuttum ( diş fırçalamya başladık

suyu biberonda içiyo mira pipetli de seviyo ama hemen oyuna çeviriyo bardak da üstü başı çok ıslanıyo diye ben vermiyorum
18 ay kontrolü en son olanlardan biri mira sanırım ben sorularımı not alıyorum aklınızda kalan soru olursa onlarıda sormaya çalışırım

Canm cok iyi dusunmussunz bende heryere hirayla gdiyorm kiyamyorm ama yilbasinda arkadaslarla ckicaz disari hepsinin hira kdr cocgu var hepsi birakick annesine :)

O zaman sana ben çıktım:)))

Olabilr de olmayabilir de

Biberona devam biz de canm.gece sut iciyo hala mecburen devam ediyoruz.emzigi de kullanjyo hala.bikac saat kaldiriyorm bazen gorunce o kadar mutlu olup cuk cuk emiyo ki kiyamiyorum yazaten meme emmedi bi sure daha devam etcz biz boyle.dis fircasi da aldm ama sapini yedigi icin vermedim bi daha.her seyi agzina goturme huyu bizde de devam ediyo.

Emre ekmege bayiliyo bu arada en cok onu yiyo hem de mmmm mmmm yaparakcanan karatay duymasin

beş yıl olmuş bugün kayınvalidem vefat edeli..eşimin hastaneden beni arayıp annemi kaybettik deyişi kulaklarımda..bir hafta herşeye koşusu metaneti benim bir kez bile ağlamadı diye şaşırmalarım ve haftanın sonunda gece hıçkırıklarına uyanışım öksüz kaldım diye bana sarılması..
ameliyat sonrası taburcu olur olmaz çocuk yapıcaz demişti eşim ölümlü dünya annem görsün istiyorum çocuğumuzu..kısmet olmadı..biz de bi şekilde erteledik..
ilk söylediği isim babaannesinin ki oldu miranın sorunca hemen fotoğrafını gösteriyo öpücükler atıyo yaşasaydı mirayı eşimden daha çok severdi eminim.
Allah rahmet eylesin ben hep sevdim kendisini inşallah saygımda da kusur etmemişimdir razı olmuştur benden..
vakti olup da bir fatiha okuyan olursa minnettar olurum..

Allah rahmet eylesin. Allah bizede böyle hatırlanmayı nasip eder inşallah. Ne güzel izler bırakmış ne mutlu ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…