Kizlar eceye yeni uyku duzeni koymaya calisiyorum biliyorsunuz oglen 1-1.30 civari uyutup 3-3.30 civari kalkiyor iki gundur aksamda erken uyuyordu iyi oluyordu bugun tam uyutmaya gittim annem yigenimle geldi eceyi yarim saat uyutmak icin ugrastim uyumadi cok canim sıkıldi ve simdi uyudu
Sonra iceri gittim uyumadi dedim annem ya tuh bilseydik gelmezdik dedi bir baktim yigenim yine salya sumuk arti oksuruyor her zaman annem ayni seyi yapiyor hasta oldugu halde tam eceyi uyutcagim vakit cat kapi geliyor eceyle legenin icinde oturup oynuyorlardi yigenime yinemi hasta oldun oksuruyorsun ben sizi biraz uzaklastirayim dedim eceyi aldim koltuga oturttum annem bulasir diye mi korkuyorsun dedi evet dedim zaten dis yuzunden iki gecedir uyumuyoruz birde hastalik bulasmasin dedim annem bozuldu ne yapayim kizlar biktim artik hep hasta cocugu alip bize getirmesinden bana kimsenin zerre kadar faydasi yok 3 cocukla canim cikiyor biraz daha anlayisli olmali esimde bazen rastliyor hasta olunca getirdiginde bana soyleniyor cocuga hastalik gececek diye ece de biraz grip ama burnu biraz tikanik o kadar oksuruk falan yok dis sikintisi var daha cok
İnsallah anlamistir bozuldu ama bilmiyorum bir daha yapmaz umarim