- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Suyu bende vermeye basladim gunde 3 4 cay kasigi sizler ne kadar veriyorsunuz suyuBen de dun su vermistim icine biraz sekerli ondan oldu sanirim.kakasini susuz kalinca da yapmiyorlarmis.duyunca denedm dun hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suyu bende vermeye basladim gunde 3 4 cay kasigi sizler ne kadar veriyorsunuz suyuBen de dun su vermistim icine biraz sekerli ondan oldu sanirim.kakasini susuz kalinca da yapmiyorlarmis.duyunca denedm dun hemen
Canim ben dogumdam itibsrenmolfix kullaniyorum hem guzel hem hesapliKizlar ben dogumdan beri ogluma prima yesil paket kullaniyorum ama 1 aydir pisikligiz sonunda bezi degistirmeye karar verdim siz ne onerirsiniz
ben yaptırdım duymuştum zaten doktorumda tavsiye etti yaptırman iyi olur dedi görümcem yaptırmamış 8 yaşında oğlu ama aklımda kalcağına yaptırmayı tercih ettimKizlar merhaba sizleri sürekli takip ediyorum ve bilgilerinizden faydalaniyorum sağolun birsey sotacaktim siz rota virüsü aşısı yaptirdiniz mi benim arkadas im yaptirmamista bebegine bi sorayım dedim
Kizlar merhaba sizleri sürekli takip ediyorum ve bilgilerinizden faydalaniyorum sağolun birsey sotacaktim siz rota virüsü aşısı yaptirdiniz mi benim arkadas im yaptirmamista bebegine bi sorayım dedim
Canim bana incir yedirtmiyorlar bebegin karni agrir diye.. bu da sacmalik di miBacim geceleri boyle cok oluyor sabah sagamiyorum cunki her iki gogsumude emiyor...
3-4 saatte bir emiyor ...
Tek gogsu anca icirebildim digerini sagdim 150 ml e yakin cikti yani ortalama 250-300 ml oluyor demek...
Artmasi icin ozel birsey yemiyorum ama hergun uyumadan once incir bir tane yiyorum bir sisede maden suyu iciyorum...
Gun icinde de maden suyu olmazsa olmazlarimdan...
Birde maden suyu sevmeyen bacilarim bir bardagin 3/4 une maden suyu geri kalaninada limonata ekleyin mukemmel oluyor![]()
Canim bana incir yedirtmiyorlar bebegin karni agrir diye.. bu da sacmalik di mi
Anlamsiz huzursuzlanmalarindan biridir bacim...Bugün kizim beni cezalandiriyor. Memeden inmiyor, doymuyor mu acaba. Gaz yok alti temiz,atesi yok oof. Bazen cok bunaliyorum
Tatlim bize gaz sorunumuz oldugu icin doktor uyardi maden suyuda icmeyeceksin o da gazli icecek grubunda diye ama gaz probleminiz yojsa zarari olacagini sanmamCannim bacim ben kvdem her ne dediyse inadina tersini yaptim...
Inan o bile farketti ya bu eskiler ne cahilmis diye kendi agziyla dedi
Ben su ana kadar hicbir zararini gormedim bacim...
Cahiliye doneminde millet kulaktan dolma bilgileri yapmis gunumuze kadarda getirmisler iste...
Tabi mantikli seylerde var iclerinde ...
Sen uyumadan once bir ye istersen denemis olursun...
Maden suyunun bir zarari olmaz degil mi bacilar...
Mineralli su sonucta
Bende o haldeyim hemde dunden beri. Hatta gecede oyleydikcok acidi goguslerim ama engel olmuyorumsut arttirmaya calisiyorlardir. Muhtemelen ihtiyaclarinin arttigi donemdeyiz canimBugün kizim beni cezalandiriyor. Memeden inmiyor, doymuyor mu acaba. Gaz yok alti temiz,atesi yok oof. Bazen cok bunaliyorum
Benimk,i de dün kendiliğinden yaptı.Şükür bir kakaya bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemeiştimkuzum kakasını yaptı kızlar kendisi :) çok şükürrrr... cumartesi fitil vermiştim en son.az önce bi baktım bi sesler bi kokular fln dünyalar benim oldu: ) darısı yapamayan bebeişlere ve annelerine inşallah![]()
Cannim bacim ben kvdem her ne dediyse inadina tersini yaptim...
Inan o bile farketti ya bu eskiler ne cahilmis diye kendi agziyla dedi
Ben su ana kadar hicbir zararini gormedim bacim...
Cahiliye doneminde millet kulaktan dolma bilgileri yapmis gunumuze kadarda getirmisler iste...
Tabi mantikli seylerde var iclerinde ...
Sen uyumadan once bir ye istersen denemis olursun...
Maden suyunun bir zarari olmaz degil mi bacilar...
Mineralli su sonucta