2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bizde prima kullanıyoruz yeşil olandan memnunum geçen turuncu paket aldım onu çok beğenmedim pişik problemimiz olmadı hiç çok şükür az da olsa çokta olsa 2 saatte bir falan değiştiriyorum gündüz gece de çok doluysa değiştiriyorum jelli olduğu için anlamak kolay oluyo
molfix almıştım bi pakette ondan memnun kalmadım

bi soru daha :)
bebişleriniz elllerini emiyo mu savaşıyoz biz ben elini çıkarıyorum emziği veriyorum daha arkamı dönmeden emziği atıyo elini sokuyo bi de sesli sesli cok cok cok emiyo çok komik :D
Benim bebis de böyle yapıyor ben de aç sanıp sürekli emzirdim. Yanlis mi acaba. Bir emzik agzinda uyumasi zararlı mı

bebişleriniz elllerini emiyo mu savaşıyoz biz ben elini çıkarıyorum emziği veriyorum daha arkamı dönmeden emziği atıyo elini sokuyo bi de sesli sesli cok cok cok emiyo çok komik :D

Benim oğlum elini emmeyi bırak 5 parmağını boğazına kadar sokup öğürüp kendini kusturuyordu 2 gün çıkartmadan eldiven taktım unuttu çok şükür.

Benim bebis de böyle yapıyor ben de aç sanıp sürekli emzirdim. Yanlis mi acaba. Bir emzik agzinda uyumasi zararlı mı
açlıktan değil o benimki emzikle uyuyo sonra kendi çıkarıyo atıveriyo
Benim oğlum elini emmeyi bırak 5 parmağını boğazına kadar sokup öğürüp kendini kusturuyordu 2 gün çıkartmadan eldiven taktım unuttu çok şükür.
eller hep soğuk zaten ıslak takıyorum eldiven onu da sokuyo ağzına bişey değil gören aç sancak çocuğu iki elini birden sokmaya uğraşıyo :D

3-4 gundur bizde de basladi dedigin gibi sesli sesli emiyo elini emzik veroyorum bende alismasin elini emmeye diye ama bakalim nolcak

inş buluruz vala ben resmen savaşıyorm ellerini tutup emziği sokuyorum gülüyo bu sefer atıyo emziği :D babası tehtitlere başladı bile başkasına veririm al diyo benim şaş kızımda sanki anlıyo gibi alıveriyo emziği :D

3-4 gundur bizde de basladi dedigin gibi sesli sesli emiyo elini emzik veroyorum bende alismasin elini emmeye diye ama bakalim nolcak

Kızlar tüm bebişler başladı elletini emmeye..hatta bırakın eli,benim köfte denk gelen her yeri emiyor :1: ama face grubumuzdaydı sanırım,bi arkadaş paylaştı doktoruna sormuş..doktorda "emmeye başlayınca çekmeyin elini bırakın emsin bi süre,ellerini tanımaya başlıyor" demiş..onu okuduğumdan beri bende saldım gitti dilediği gibi emiyor :1: abartmamak kaydıyla..

Bacim emzik yerine ellerinu emmesi daha iyi....
IQ suna da etki ettigini bir yazida okumustum..
Ellerinden kimseye opturmuyorum gerci yuzunden de opturmuyorum :KK11:
Kendi ellerini yaklasik 1.5 aydir cop cop emiyor ara ara uykudayken bile emdigi oluyor :KK70:

herşeyin bi iyi bi de kötü yanı var işte alışırsa ve bırakmazsa parmakta şekil bozukluğu olur zor zanaatmış annelik :)

Merhaba haziran anneleri ben eski üyelerdenim uzun zamandır burada olan arkadaşlar hatirlarlar belki o zamanlar kullanici adım famuraydi iki oğlum vardı üçüncü hamileligimdi allaha Şükür sağlıklı şekilde kızımı kucağıma aldım 2 haziranda o zamanlar kardeşimin üyeliğini kullanıyordum bazı nedenlerden dolayı onun üyeliğini kullanmak istemedim yeni üyelikte almadım o yüzden yazamadım ama hep takip ettim sizleri doğum hikayelerini Rabbim hepimizin bebeklerini anali babalı büyümeyi nasip etsin beni yeniden aranıza alırmisiniz kizlar

bebişleriniz elllerini emiyo mu savasürmüştür ben elini çıkarıyorum emziği veriyorum daha arkamı dönmeden emziği atıyo elini sokuyo bi de sesli sesli cok cok cok emiyo çok komik :D
Benim bebiste hemde nasil emiyo resmen iki elini agzina sokuyo sap sap sesler sanki ellerien bal surmisler

Merhaba haziran anneleri ben eski üyelerdenim uzun zamandır burada olan arkadaşlar hatirlarlar belki o zamanlar kullanici adım famuraydi iki oğlum vardı üçüncü hamileligimdi allaha Şükür sağlıklı şekilde kızımı kucağıma aldım 2 haziranda o zamanlar kardeşimin üyeliğini kullanıyordum bazı nedenlerden dolayı onun üyeliğini kullanmak istemedim yeni üyelikte almadım o yüzden yazamadım ama hep takip ettim sizleri doğum hikayelerini Rabbim hepimizin bebeklerini anali babalı büyümeyi nasip etsin beni yeniden aranıza alırmisiniz kizlar
amin canim masallah 3. ye anne olmussun hosgeldin aramiza

herşeyin bi iyi bi de kötü yanı var işte alışırsa ve bırakmazsa parmakta şekil bozukluğu olur zor zanaatmış annelik :)
ya mayis annelerinde biri demiski emzigi saklarsin vazgecirebilirsin ama cocugun elini nasil saklayip vazgecirebilirki bana da mantikli geldi elini emecegine emzigi emsin

of of emmezmi bir haftadır elini ağzına sokuyor ..ben de hemen emziğini veriyorum ama onu atıyor...:KK70:maaşallah..ben de bir kendimi sanırdım çoğumuzun bebeği öyleymiş bir de ben diş mi çıkarıyor acaba diye düşünüyordum ,benim ilk oğlum 4 aylıkken çıkardı da

evet ilk bebegim ablamin 2 oglu var bilsem kız olacak 3.yu de yaparim diyo:KK45:
Bende öyle diyordum sonra bir cesaretle yapacağım dedim eşim de şok oldu iş ciddiye binince birde benim gittiğim doktor yumurtlama gününe göre gün verdi tabi ki önce hersey allahtan ama denemekte fayda var senin bebegini de allahbağışlasin canim

Hatirladim seni bacim :KK19:
Nasilsin ???
Cok sukur sende saglicakla kucagina almissin kizini :nazar:
Masaallah 3 cocuk annesiymissin darisi basima :KK28:

Hatirladim seni bacim :KK19:
Nasilsin ???
Cok sukur sende saglicakla kucagina almissin kizini :nazar:
Masaallah 3 cocuk annesiymissin darisi basima :KK28:
Canim Azericim beni hatırlamana çok sevindim senin doğumunu hep takip ettim senin normalde BDT 1 hazirandi benim 2 haziran gece suyun gelmisti gece hatta 4 mayısta değilmi benim oğlumun doğumgünuydu çok dua ettim senin ve Ali Yasin için ama çok şükür hersey yoluna girdi benim kızım gelmedi son güne kadar bekledik suni sancı verdi doktor tam açılmaması başladı kızım donmus ve ayaklarını sokmuş doğum kanalına ve iki normal doğumdan sonra üçüncüsunu sezeryanla doğurdum sağlık olsun kısmet böyleymis Ali Yasin i öp benim için annesi benim kızımın adı da Ece bu arada

Bende öyle diyordum sonra bir cesaretle yapacağım dedim eşim de şok oldu iş ciddiye binince birde benim gittiğim doktor yumurtlama gününe göre gün verdi tabi ki önce hersey allahtan ama denemekte fayda var senin bebegini de allahbağışlasin canim
Ayy ne guzel uc cocuk jubileyi kizla yapmisin rabbin hepsine saglikli uzun omurler versin yavrularinada sana

Back
X