2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bebeklerine mama veren anneler hangi markayı veriyorsunuz bana doktorum takviye olarak anne sütünü artırmak için günde bir kere verebilirsin dedi keçi sütü bazlı Golden Goat aldım İçmedi gerçi biberonu almak istemiyor önceleri biberonla rezene veriyorum içiyordu şimdi almıyor ne yapsam bilemedimo_O

Bebeklerine mama veren anneler hangi markayı veriyorsunuz bana doktorum takviye olarak anne sütünü artırmak için günde bir kere verebilirsin dedi keçi sütü bazlı Golden Goat aldım İçmedi gerçi biberonu almak istemiyor önceleri biberonla rezene veriyorum içiyordu şimdi almıyor ne yapsam bilemedimo_O
doktor aptamil vermişti bana ilk sonra sma aldım ben şimdi de bebelac aldım zaten çok vermiyorum ama bulunsun diye alıyorum sma yı sevmedi zilli kızım çok içmedi attı biberonu hep bebelacı daha açmadım bakalım onu içcekmi bilmiyorum biberon almama problemi herkeste var bu ara

doktor aptamil vermişti bana ilk sonra sma aldım ben şimdi de bebelac aldım zaten çok vermiyorum ama bulunsun diye alıyorum sma yı sevmedi zilli kızım çok içmedi attı biberonu hep bebelacı daha açmadım bakalım onu içcekmi bilmiyorum biberon almama problemi herkeste var bu ara
aptamil denedim almadı keçi sütlü mamayı da bir yakınım kullanıyor o yüzden aldım doktor bana bebelac onermisti bir de onu mu denesem

Son düzenleyen: Moderatör:
aptamil denedim almadı keçi sütlü mamayı da bir yakınım kullanıyor o yüzden aldım doktor bana bebelac onermisti bir de onu mu denesem
bilmiyorum ki bikaç kere daha deneyin olmazsa belki içer benimki kafasını çeviriyo biberonu verince bende biberonu çeviyorum çıkarttırmıyorum ağzından alıyo sonra zorlamak lazım

Bu gece iki saatte bir uyandı oğlum, şimdi uykuya daldı ama bu seferde ben uyuyamıyorum.

Kizlar ben ogluma resmn asigim yaaaa :KK68:
Babasi gidince yanima aliyoorrum birlikte uyuyoruz...
Uyandiginda ses cikarmadan bana bakip bakip gulumsuyor hep boyle yapiyor ...
Ben ise bu esnada uyuyorum tabi yerim ben onu yaaa :KK68:
Babamiz bile beni bu kadar fazla seyretmezsi :cool:

Bizde aldik kanguru cok rahat oluyo ama tek basina takmasi zor yada ben daha cozemedim 2-3 kere kullandim zaten daha cok kışın kullanirim cok sicak cunku ben cok terliyorum bebisi hasta etmim diye almiyorum

Back
X