2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Topik eski formuna kavuşmuş maşallah. Herkesler burada.. bir gün giremedim sayfalar almış başını gitmis. Çoklu alinti yaptim ama sarjim bitince hepsi silindi.
Temmuzhaziran cevaplarin icin tesekkur ederim canım.
Insallah bebegin yeniden emmeye başlar. Benim ilk bebegimde bi dönem sıkıntı çıkarmıştı bende israrla emzirmeye devam etmiştim. Ben emzirirken biri poposunu pispisliyordu kimse yoksa ayaga kalkiyordum yada koltukta yukari asagi yaylaniyordum (iki bebegimde bu harekette cok sakinlestiler). Belki aliskanlik yapar bebegin ama ben birakmasin diye goze almıştım. Su donemi atlatsan galip gelsen sonra birak desende birakmayacak emmeyi insallah.

Kizlar kusuruma bakmayin yazdiklarinizi okuyamadim...
Sunnetimizi lokal anestezi ile olduk masaallah :nazar:
Ameliyathanenin kapisinda yarim saat beklemek ne kadar uzun geldi bir bilseniz :KK61:
Ameliyattan ciknca cok agladi yavrum :KK61:ara aglamalarimiz devam ediyor ama guluyorda...
Eve geldik yarim saat once kadar...
Az oncede ilk bezini degistim...
Sargidaydi iyi ki yoksa bayilabilirdim :KK61:
Gozlerimi durduramiyorum bacilarim nasil bir duygudur bu :KK61:
Neyse ilk ve son ameliyathane kapisinda beklememiz olur ins. ♥
Yarinsa ilk kontrolumuz var ...
Opuyoruz sizi yarim p.p.li oglumla :KK15:
geçmiş olsun canım, inşallah hemencik iyileşir :)

Azericim hayirli olsun damat oldugunu da gorursun insallah.. Biz de bugun 2 ay asilarimizi olduk. Cok agladik. Kg muz 5700 boyumuz 60 cm bas cevremiz de 40 cm 70 gunluguz su anda. Bu arada siz 35. 36. Haftalarda 2500 dogdu diye uzulmussunuz benimki40+3 de 2.800 dogdu oralardan buralara geldik.. Bu gece atesi cikar mi diye nobetteyim anlasilan. Bisey sorcam hatunlar size atesi cikma ihtimali ne kdr suruyo yani asidan sonra kac saat kac gun beklicem atesi cikcak mi diye? Tehlike ne kdr suruyo yani? Dr a sormayi unuttum da siz bilirsiniz

Canim ben kiloya çok önem vermiyorum tabi ki öncelikle sağlıklı olmasını istiyorum ben ilk oğlum da çok çektim sütum azmis anlamadım bir süre sonra da etmeyi bıraktı mamalari sevmedi çok zayıf ve hasta olarak büyüdü ve sonuç alerjik bir bünyeye sahip o yüzden bunda da sütum azalınca çok korktum bu ay kilo alması benim için onemliydi baş çevresine de baktı söylemedi bir kaç gün sonra Dr kontrolumuz var bakıp söylüyor zaten sürekli takipte yani

Benim bebeğimde de reflu var canım. 3. ayında 5 kilo 300 gram, içtiğinin yarısını kusuyor. Allah'ım şifa versin tüm bebişlerimize.

Ayy benim zillinin inadi tuttu yine ciktik 2 kere dolasmaya geldik emdi balkonda uyuttum yerine yatirdim acti gozunu aldim bende pusetine yere battaniye attim oturdum balkona kendi kendine uyudu sokakta yatcaz yakinda

Kızlar çok kötü bilegim ağrıyor sol bilegimde kemik dışarı çıkmıştı beni rahatsız etmiyordu şimdi aynısı sağ bilegimde çıktı çok ağrı yapıyor bulasik sünger ini bile sıkamıyorum kızımı kucağıma alırken zorlanıyorum aranızda saglikci varmı Dr a gitcem randevu alamadım bir türlü nedir bu böyle anlmadim:KK43:

Bacilarim hepinize ayri ayri tesekkur ederim...
Yarim saatt once tek tek alintiladim yazdim bitirmeye yakin telin sarji bitti maalesef ....
Begenilerim kalmis sukur....♥♥♥
Tek tek tekrar yazacak halim yok inanin...
Oglum su an masaallah iyi...
Gece fazla kaldirmamayi dusunuyorum... bir kere kalksin yeter...tabi uyursa...
Keske daha erken yaptirsaymisiz...
Elleri ayaklari bir yerde durmuyor ki...
P.p.sine degdigi an basiyor cigligi....
Cok garip duyggular gercekten.. .Rabb'im her erkek annesine bu duyguyu yasatsin...
Bu aralar fazla takilamayacagim ama okuyorum sizleri....
Birkac gune kalmaz iyilesir oglum ins.

Kızlar çok kötü bilegim ağrıyor sol bilegimde kemik dışarı çıkmıştı beni rahatsız etmiyordu şimdi aynısı sağ bilegimde çıktı çok ağrı yapıyor bulasik sünger ini bile sıkamıyorum kızımı kucağıma alırken zorlanıyorum aranızda saglikci varmı Dr a gitcem randevu alamadım bir türlü nedir bu böyle anlmadim:KK43:
Sargi beziyle sar olmazsa biraz rahatlatir belki

bugün doktora gittik 53o0 gr 62 cm kafa çevresi 40 cm.alması gereken kilodan yarım kilo eksik almış ama bu zayıf demek değil dedi doktor. 40+2 de 3450 doğmuştu. :) yapacak bişey yok gökçe hanım istemedimi açmıyor ağzını, açsa da tükürüyor.

Back
X