2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşlar bebislerinizi gece uykusuna saat kaçta yatiriyorsunuz ben onbirde yatıyorum acaba gec mi oluyor
bzimki 8 den sonraya kaırsa canımıza okuyor wala..8e kdr uyuması lazm.bazen 6buçuk 7 giibi bile uyudğu oluyor hiç 11 e kdr durmadı.senin istediğin saatte uyuyor mu bebeğin? bizimkinin uykusu sıkıyor sonra uyumakta da zorlanıyor bana bağlı değil yani

dün akşam arkadaşlar aradı bugün bana geleceklermiş, beni bir görün evleri nasıl temizledim :D kek poğaça yaptım Allahtan kızım bugün çok uslu herşeyimi yaptım.. misafir sayesinde evde temizlendi. ama eşim şakayla karışık bozuk attı, bana yapmıyorsun poğaça kek anca misafirlere yapıyorsun diye.

dün akşam arkadaşlar aradı bugün bana geleceklermiş, beni bir görün evleri nasıl temizledim :D kek poğaça yaptım Allahtan kızım bugün çok uslu herşeyimi yaptım.. misafir sayesinde evde temizlendi. ama eşim şakayla karışık bozuk attı, bana yapmıyorsun poğaça kek anca misafirlere yapıyorsun diye.
Benimkide bozuk atiyor benimle ilgilenmiyorsun diye:KK8:

bzimki 8 den sonraya kaırsa canımıza okuyor wala..8e kdr uyuması lazm.bazen 6buçuk 7 giibi bile uyudğu oluyor hiç 11 e kdr durmadı.senin istediğin saatte uyuyor mu bebeğin? bizimkinin uykusu sıkıyor sonra uyumakta da zorlanıyor bana bağlı değil yani
benim kizimin daha olusmadi uyku duzeni.istedigi saatte uyuyor hergu.ama deyismeyen tek birsey var.12den sonra hic uyanmiyor.ve hergun saat 7de uyaniyor

Ohhh misss gule gule kirlet bacim...
Banada misafirler gelecek telefonlara bakmiyorum :KK55:
Sunnet oldugunu yakinlarimiza soyledik sadece...
Haberleri olsun istemiyorum...
Sunnet torenini buyudugunde yapacagiz diye :D

Canim icerde pihti birikmisti sogan kuru yapmistin gecmedi kanamam daha etki etmediyani iceriyi kurtajla bosaltacaklar:*
Aysegulum ben demistim sanirim daha once ilacla icimdeki pihtilari attigimi...
Ilacimi buldum acabba sende kullansan faydasi olur mu ki o_O
Kurtaj olmandansa ....

Kurtaj olmandansa ....
Bilmiyorun ki canim haftaici kendi doktoruma gidecegim bakalim o nediyecek zaten bende kurtaj olmak istemiyorum ama doktorumada cok guveniyorum artik o ne derse olmazsa aklimda bukunsun ilacin ismini sorarim senden:)

Kurtaj olmandansa ....
çok güzel yaptınız sünnet ettirmekle, erkek oldu oğluşunuz :)
işyerinden sevdiğim arkadaşlarım olmasa bende açmazdım telefonu valla :D ben kirimle pasağımla mutlu mesut hafta sonuna kadar yaşar pazar günü eşimle yapardım temizliği :D

Dün eşim 11 gibi geldi ve bana kamyon çarpmış gibiydi. Çocuğu al ben öldüm diyip kanepeye çökmüşüm sonrasını hatırlamıyorum baygın gibi yatmışım sabaha kadar. Eşim de bebeği uyutmuş o iş yorgunluğunun üzerine. Yazık ona da ama ben de sırf çocukla ilgilenmenden bile yoruluyorum . Allah'tan sabaha kadar uyudu da ben de dinlendim. Bugün gündüz uykusunu da fırsat bilip evi toparladım biraz. Uyandı paşam şimdi yeni maceralarımız başlayacak :)

[QUOvarım="ucamayankelebek, post: 36792576, member: 421552"]Doğum sonrası saçları dökülmeye başlayan var mı[/QUOTE]
Ben varim saclari dokulmeye baslayan zaten cok bi sacimda yoktu:(

Benim de dökülüyor taramaya korkuyorum :( ne de güzel uzamıştı hamileliğimde . Uzun yıllardır ilk kez uzun saçım olmuştu :(

sen çocukla ilgilen, ben seninle ilgileneyim de :D
kızım gayet uslu bir çocuk ama akşama kadar pestilim çıkıyor, eşim de işten geç geliyor, o gelince ben direk uyku moduna giriyorum.
Ben ki tv acikken isiklar acikken gürültü varken asla uyuyamazdim simdi nerde uyuya kaldigimi bilmiyorum:KK47:
Doğum sonrası saçları dökülmeye başlayan var mı
Ben de varim:KK45: hemde asiri dökülüyor

benim kizimin daha olusmadi uyku duzeni.istedigi saatte uyuyor hergu.ama deyismeyen tek birsey var.12den sonra hic uyanmiyor.ve hergun saat 7de uyaniyor
12 den 7 ye kdr hiç mi uyanmıyor? ne güzel o zmn insan uykusunu alır ya deliksiz bir uykuyu özlemedim değil:)

12 den 7 ye kdr hiç mi uyanmıyor? ne güzel o zmn insan uykusunu alır ya deliksiz bir uykuyu özlemedim değil:)
evet canim hic uyanmiyor.bazen oluyor ama uyandigi o zamanda emerken uyuya kaliyor.5 dakikalik uyaniyorum yani.sansli annelerdenim galiba)))masAllah diyelim kuzuma)))ee darisi tum uykuya hasret annelerin basina

Back
X