- 27 Ekim 2012
- 459
- 299
- 83
Offfffff bunca isimin arasinda bu disimin agrimasi tuttu....
Dayanamiyorum artik![]()
Gecmis olsun,karanfil isir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offfffff bunca isimin arasinda bu disimin agrimasi tuttu....
Dayanamiyorum artik![]()
Kizlar eslerinizle ilgilenebiliyo musunuz?
Evet ben geçtim çünkü poposu büyük oğlumun baldırlarını sıkıyordu 3 numara bazen de kakası sırtına taşıyordu küçüktü yani 3 numara. 1 haftadır 4 numara kullanıyorum ve inanılmaz rahat ne sıkma var ne kaka :)
Ben ilgilendigimi sanıyordum ama ilgisiz kalmis beyefendiKizlar eslerinizle ilgilenebiliyo musunuz?
Bu erkekler hep mi boyle yaa asil onlar bizimle ilgilenecekleri yere bide bizden bekliyorlar bende oyle zannediyordum tabi bizimki alismisti yillardir tekti simdi rakibi kuvvetli:)Ben ilgilendigimi sanıyordum ama ilgisiz kalmis beyefendi![]()
Imis sizinki ben zaten baska anlamlarda istesemde ilgilenemem kanamam bitmedi halaBizde esimle inat ettik bir saat içinde oğlanı uyutup korku filmi izleyeceğiz en son 3 ay önce izledik bir şeylerhalbuki haftada iki kez izlerdik. Başka anlamlarda ilgilendiğimi ise pek söyleyemeyeceğim ve eşim çoook şikayetçi
eskiden pazar günlerini kople birbirimize ayırırdık. Öğlene kadar uyurduk. Akşama kadar kahvaltı ederdik. Akşam kısmına burda değinmek istemiyorum tabi :)
Benim oglusumda cok seviyor disariyi helede agaclari izlemeye bayiliyorBenimki galiba sokak çocuğu :) evde bir türlü uyumayan çocuk pusete biner binmez uyudu. Tabi arabayı durdutmamak şartıyla :) her durduğumda gözünü açıyor hareket edince tekrar uyuyor
aymadın ama ortalama 8 falan ben çok çiş varsa da değiştiriyorum kaka olmasa da4 numara bez gunde kac tane kullaniyorsun
2 saat emzirme arası az mı cnm bizimki saat başı en fazla 1 buçk saatte bir emiyor gündüzleri.bn de açamıyorum arayı.acıkıpta ağlamaya başlarsa almıyor çünkü memeyi.o yüzden bn ondan önce davranıp veriyorum mecburen..ve bzmki de bugun 3 aylık oldu dediğin gibi her uyuma seansı kriz resmen evdeKizlar cildiricam 3 gundr kizim asla biberon almiyo gun icinde mutlaka 1-2 kez sutu biberonla veriyodum son 1 hftdr hc biberon vermedim gtck biyerim yoktu evdeydim diye unuttu heealde biberonu son 3 gndr deniyorum deniyorum biturlu almio aglma krizine girio hftya tam 3 aylik olck ve hla emzrme aralarini uzatamadk 2 saatte bi mutlka emio ve uykusu her gldgndede aglma krzine grp sonunda memede blyrx kndmzi baska turlu susmuyo ne ypcm sasrdm
Ben ilgiyi esimden bekliyorum üç çocukla aksama kadar ilgilenmekten canım çıkıyorKizlar eslerinizle ilgilenebiliyo musunuz?
Sen artik bi doktora gitmelisinImis sizinki ben zaten baska anlamlarda istesemde ilgilenemem kanamam bitmedi halakanka olduk artik esimle:))
Gidicem canim carsamba gunu konustukda doktorumlaSen artik bi doktora gitmelisin![]()
Neye kizAlemsiniz kizlar![]()
Alemsiniz kizlar![]()
Senin ve kedim'in cevabi hosuma gitti..Neye kiz
Anladim canim buraya girince dokuluveriyor hemen:)Senin ve kedim'in cevabi hosuma gitti..