2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizde esimle inat ettik bir saat içinde oğlanı uyutup korku filmi izleyeceğiz en son 3 ay önce izledik bir şeyler :( halbuki haftada iki kez izlerdik. Başka anlamlarda ilgilendiğimi ise pek söyleyemeyeceğim ve eşim çoook şikayetçi :( eskiden pazar günlerini kople birbirimize ayırırdık. Öğlene kadar uyurduk. Akşama kadar kahvaltı ederdik. Akşam kısmına burda değinmek istemiyorum tabi :)

Bizde esimle inat ettik bir saat içinde oğlanı uyutup korku filmi izleyeceğiz en son 3 ay önce izledik bir şeyler :KK43: halbuki haftada iki kez izlerdik. Başka anlamlarda ilgilendiğimi ise pek söyleyemeyeceğim ve eşim çoook şikayetçi :KK43: eskiden pazar günlerini kople birbirimize ayırırdık. Öğlene kadar uyurduk. Akşama kadar kahvaltı ederdik. Akşam kısmına burda değinmek istemiyorum tabi :)
Imis sizinki ben zaten baska anlamlarda istesemde ilgilenemem kanamam bitmedi hala:(kanka olduk artik esimle:))

Kizlar cildiricam 3 gundr kizim asla biberon almiyo gun icinde mutlaka 1-2 kez sutu biberonla veriyodum son 1 hftdr hc biberon vermedim gtck biyerim yoktu evdeydim diye unuttu heealde biberonu son 3 gndr deniyorum deniyorum biturlu almio aglma krizine girio hftya tam 3 aylik olck ve hla emzrme aralarini uzatamadk 2 saatte bi mutlka emio ve uykusu her gldgndede aglma krzine grp sonunda memede blyrx kndmzi baska turlu susmuyo ne ypcm sasrdm
2 saat emzirme arası az mı cnm bizimki saat başı en fazla 1 buçk saatte bir emiyor gündüzleri.bn de açamıyorum arayı.acıkıpta ağlamaya başlarsa almıyor çünkü memeyi.o yüzden bn ondan önce davranıp veriyorum mecburen..ve bzmki de bugun 3 aylık oldu dediğin gibi her uyuma seansı kriz resmen evde:(:(

Back
X