2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Esim diyoki bebis uyuyunca su forumla bile benden cok ilgileniyosun ;))) hahah dogru valla buldugun bos vakitte acip hemen okuyorum

Canım benim bebeğim 2 ay boyunca kakasını hep fitille yaptı, sonra doktor debridat verdi Allah razı olsun o doktordan 5 gün kullandık sonra kendi yapmaya başladı. Şurup çok şekerliydi bebeğim herseferinde boğulacak gibi oluyordu ama vermeye devam ettim 5. gün sonunda kendi kakasını yapabilecek mi diye ara verdim, yapmaya başlamıştı. Bu arada bebeğin gaz çıkartıyor diye gaz için verilen damlaları kullanmamazlık yapma. Doktor bize gazdan dolayı bağırsaklarında hareket edemiyor dedi. Bizimkide gazını çıkarıyordu hatta bu yüzden daha önce doktorun verdiği gaz damlasını bizim çocuk zaten gazını çıkartıyor diye vermemiştim. Sonra şurupla gaz damlasını bir kullanınca gazını yaparken kakasını da yapmaya başladı. Allah'ım şifa versin canım.
şimdi ben ayın 26sından beri kullanıyorum debridatı bırakıyım mı devam edeyim mi yoksa bugün yine çok fena oldu cocuum duşta karnına su tutuyoz hoşuna gidiyo ıkınmaya başlıyo ama yapamadığı için ağlamaya başlıyo bu sefer ama ne ağlama tıkanıyo resmen kıpkırmızı fitil yaptık yine pamuk oldu çocuk uyudu hemen

Kizlar 2. Ay asilarimizi olduktan sonra yani karma asidan sonra cocuk uykuya dustu resmen. Sizin de oyle oldu mu? Durum gecici mi? Yoksa dr una gotursem mi? Normalinden fazla uyuyor da?

Ağlamak uzereyim suan arkadaşlarla kız kıza Maşukiye'ye gidelim dedik dun çıktık Yola bugun yavrum o kadar huzursuz oldu ki gündüz hıc uyumadı ağladı hala da uyumadı kucağımda memeyle sakinlesti ama koyunca yine ağlıyor her tarafım ağrıyor sırtım elim kolum ayağım hicbir yeriminhissetmiyoruk suan yarın olsa da evime gitsem :KK43:

Ağlamak uzereyim suan arkadaşlarla kız kıza Maşukiye'ye gidelim dedik dun çıktık Yola bugun yavrum o kadar huzursuz oldu ki gündüz hıc uyumadı ağladı hala da uyumadı kucağımda memeyle sakinlesti ama koyunca yine ağlıyor her tarafım ağrıyor sırtım elim kolum ayağım hicbir yeriminhissetmiyoruk suan yarın olsa da evime gitsem :KK43:
Canım maalesef olabiliyor böyle şeyler bebek yerini arıyor huysuzlaniyor muhtemelen gündüz uyumadigi için gece de uyumuyor zamanla buyuyecekler alısacaklar hayata

Kizlar 2. Ay asilarimizi olduktan sonra yani karma asidan sonra cocuk uykuya dustu resmen. Sizin de oyle oldu mu? Durum gecici mi? Yoksa dr una gotursem mi? Normalinden fazla uyuyor da?
Aşıyı yeni mi oldu canım yani gün içinde aşı olup ondan sonra hep uyudumu eğer öyleyse aşı olduğu gün benim kızımda baygın bir şekilde aksama kadar uyumuştu

Offf offfff canim cok sikkin...
Esim eskisi gibi benimle ve cocugumla ilgilenmiyor....
Oglumuzu bile gormeyen arkadaslarinin sacma sapan islerine ayiracak vakit buluyor ama bize o vakti ayirmiyor...
Kac defa uyardim onun bunun isini eve getirip yapma diye...
Dunden beri ugrasiyo sinirlerim bozuldu yine....
Yarinda o isle oyalanacak....
Belim asiri derecede agriyor...
Buna birde dis ve bas agrisi eklendi....
Oglum sunnet olduktan sonra gece uykusunu 4 e dogru aldi....
Uyutmaya calisiyorum canim cikti resmen :KK61:
Evden disari ciktigimda yok zaten...
Bunaliyorum artik ....
Sutumde azaldi farkettiriyor yani....
Bu stres altinda oglumu nasil besleyecegim ben hic bilmiyorum...
Psikolojim bozuldu resmen :KK34:
Psikolog var mi aranizda bacilarim ne yapmam gerek psikologa gitmem gerekir mi acaba offfffffffffff :KK61:

Aşıyı yeni mi oldu canım yani gün içinde aşı olup ondan sonra hep uyudumu eğer öyleyse aşı olduğu gün benim kızımda baygın bir şekilde aksama kadar uyumuştu
Asimizi persembe gunu olduk aksam uzeri 5 te cuma ve cumartesiyi bil fiil uyuyarak gecirdi diyebilirim bu kdr uyunur mu yahu? Sorsam mi dr a ya da gotursem mi?

Azerkizi bnce hepimiz ayni durumdayiz eslermz bzden ilgi bekliyo ama asil ilgiye mujtac olan biziz , smdi olagan karsilicamiz bir durum bile bize batar halde muhtemeln gecici bi durumdur ins

Offf offfff canim cok sikkin...
Esim eskisi gibi benimle ve cocugumla ilgilenmiyor....
Oglumuzu bile gormeyen arkadaslarinin sacma sapan islerine ayiracak vakit buluyor ama bize o vakti ayirmiyor...
Kac defa uyardim onun bunun isini eve getirip yapma diye...
Dunden beri ugrasiyo sinirlerim bozuldu yine....
Yarinda o isle oyalanacak....
Belim asiri derecede agriyor...
Buna birde dis ve bas agrisi eklendi....
Oglum sunnet olduktan sonra gece uykusunu 4 e dogru aldi....
Uyutmaya calisiyorum canim cikti resmen :KK61:
Evden disari ciktigimda yok zaten...
Bunaliyorum artik ....
Sutumde azaldi farkettiriyor yani....
Bu stres altinda oglumu nasil besleyecegim ben hic bilmiyorum...
Psikolojim bozuldu resmen :KK34:
Psikolog var mi aranizda bacilarim ne yapmam gerek psikologa gitmem gerekir mi acaba offfffffffffff :KK61:
Canim uzme kendini hepimiz ayniyiz sanirim yada evde durdugumuz icin surekli ilgi bekliyoruz biliyosun erkekler bayanlar kadar dusunceli degil akillarina gelmez ince dusunmek duzenimiz olusunca tum taslar yerine oturacak uzme bak sutunde etkilenmis yapma kendine bunu

Azerkizi bnce hepimiz ayni durumdayiz eslermz bzden ilgi bekliyo ama asil ilgiye mujtac olan biziz , smdi olagan karsilicamiz bir durum bile bize batar halde muhtemeln gecici bi durumdur ins
Sorma bacim ya herkes bana karsi sanki :KK47:
Dedigin gibi ins. Gecici birdurumdur...:KK51:

Gunaydin ve mutlu pazarlar annişler ve melekleri:)
Gunaydin canimmm ♥♥♥
Sana da meleginle birlikte mutlu pazarlar diliyorum ♥♥♥

Kimseler yok bugün herkesler eşiyle ilgilenmeye mi karar verdi yoksa:0
Yok kiz nerdeee donmus k.icini uyuyo benimki....
Bizde oglumla 4 de yattik :KK53:
Simdi kalktik pansumanini yapacagim...:KK66:

Back
X