2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yok sapur supurun disinda cuk cuk ses çıkarıyor yani memeyi kavrayamiyor gibi.
sag gogsumu daha zor aliyo o gogsumde cikiyo oyle sesler ve kavrayamiy oevet ama sol gogsumde oyle bi sorun yok hatta o yuzden sag gogsumu gece veriyorum uyku sersemi emiyo gunduz kavrayamadigi icin kiziyo

selam kızlar
bebişini 3 aylık kontrole götürenler bu ay kaç kilo almışlar?? benim kızı evde kendim tartıyorum önce kendimçıkıp sonra onunla çıkıyorum tartıya :) 500 gr almış perşembe 3. ayımız doluyo ve o gün gidicez , geçen 2 ay 1 er kilo almıştı bu ay az geldi bana

selam kızlar
bebişini 3 aylık kontrole götürenler bu ay kaç kilo almışlar?? benim kızı evde kendim tartıyorum önce kendimçıkıp sonra onunla çıkıyorum tartıya :) 500 gr almış perşembe 3. ayımız doluyo ve o gün gidicez , geçen 2 ay 1 er kilo almıştı bu ay az geldi bana
Bu ay artık azalacak yani normal bence bizde 2 aylık kontrolden bir hafta sonra gittik 85 gr almıştı doktor 400 gr daha alırsa normal almazsa konusuruz dedi bakalım ayın 11inde gorcez

selam kızlar
3 aylik kontrolumuzde oglum bana vurgun yapmisti teyzesi...
1550 gr. Kilo artisi ve 7 cm boyu uzamisti :nazar:
Simdilerde ise cok azaldi diye dusunuyorum offffff :cry:

maşallah :) seninki 2 aylık kilosunu 1 ayda almış zaten boyda sıkıntım yok 50 cm doğmuştu şu an 62 cm civarı demek benimkininde boya gidiyor :)

arkadaşlar rotavirüs aşısının hangi marka olanını yaptırdınız bebeklere iki doz olanımı üç doz olanımı

azerikizimaşallah: 36830951 .!.:
Benim fatihim de maşallah ali yasinle ayni kilo ve boyu aldi 3.ayda erken doğanlar 3. Ayda mi toparliyor ne:KK49:

İstanbuldayım canım aslımda dıyorum baslasaydim adliyelerde bi uctan diger uca yururken tığ gibi olurdum sen istnbulda misin?[/QUOTE]
Evet ben de istanbuldayım :) öyle canım Çağlayan'da asansörsüz birkaç iş yaparsak inceliriz :) merak ettim seni valla. Sicilin kaç bi bakayım levhadan belki tanışıyotuzdur :) benimki 38135 ama levhadaki halimden eser yok şimdi :)

arkadaşlar rotavirüs aşısının hangi marka olanını yaptırdınız bebeklere iki doz olanımı üç doz olanımı
Rotarix 2 dozlu olandan canim...
Ilk dozu 3. Ayinda agizdan verildi...
2. Dozunu da 5 aylikken yaptiracagim...

Benim fatihim de maşallah ali yasinle ayni kilo ve boyu aldi 3.ayda erken doğanlar 3. Ayda mi toparliyor ne:KK49:
Sanirim oyle bacim...
Seninki kac hafta kac gunluk dogmustu ?
3. Ayda ne kadardi merak ettim ?
Masaallh Fatihimize :nazar:

Annesini icten ice fethetmis :-)

Back
X