- 13 Ağustos 2014
- 496
- 831
- 158
teşekkürler,inşallah sizinkiler de çabuk iyileşirGeçmiş olsun canım benimde esim ve oğlum grip kızıma geçmesinden korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler,inşallah sizinkiler de çabuk iyileşirGeçmiş olsun canım benimde esim ve oğlum grip kızıma geçmesinden korkuyorum
teşekkürlerGecmis olsun. Burnu acik olsun dikkat et
eveet sapur supur emiyo :)Teyzoslar gunaydin
Benim oglum emerken cuk cuk ses çıkarıyor. Onceleri onemsemedim gecer diye ama gecmek yerine arttı. Sizin bebislerde de var mi boyle birsey.
Yok sapur supurun disinda cuk cuk ses çıkarıyor yani memeyi kavrayamiyor gibi.eveet sapur supur emiyo :)
Hosgeldin pufpufumCanııımmmmmm![]()
sag gogsumu daha zor aliyo o gogsumde cikiyo oyle sesler ve kavrayamiy oevet ama sol gogsumde oyle bi sorun yok hatta o yuzden sag gogsumu gece veriyorum uyku sersemi emiyo gunduz kavrayamadigi icin kiziyoYok sapur supurun disinda cuk cuk ses çıkarıyor yani memeyi kavrayamiyor gibi.
bizde de var sesler memede çok olmuyor esas parmak ve emzikte felaket ses Cikiyo çok komik oluyor :)Teyzoslar gunaydin
Benim oglum emerken cuk cuk ses çıkarıyor. Onceleri onemsemedim gecer diye ama gecmek yerine arttı. Sizin bebislerde de var mi boyle birsey.
Bu ay artık azalacak yani normal bence bizde 2 aylık kontrolden bir hafta sonra gittik 85 gr almıştı doktor 400 gr daha alırsa normal almazsa konusuruz dedi bakalım ayın 11inde gorcezselam kızlar
bebişini 3 aylık kontrole götürenler bu ay kaç kilo almışlar?? benim kızı evde kendim tartıyorum önce kendimçıkıp sonra onunla çıkıyorum tartıya :) 500 gr almış perşembe 3. ayımız doluyo ve o gün gidicez , geçen 2 ay 1 er kilo almıştı bu ay az geldi bana
Senin kiz sana kiyamiyor canim ♥♥♥Aynen canım 2 de yattı benim kız da uyumuyor bari aglamasa uyanikken o da yok misafir gelecek diye hazirliklarimi akşamdan yapardım hanımefendi artık ona da izin vermiyor![]()
3 aylik kontrolumuzde oglum bana vurgun yapmisti teyzesi...selam kızlar
bebişini 3 aylık kontrole götürenler bu ay kaç kilo almışlar?? benim kızı evde kendim tartıyorum önce kendimçıkıp sonra onunla çıkıyorum tartıya :) 500 gr almış perşembe 3. ayımız doluyo ve o gün gidicez , geçen 2 ay 1 er kilo almıştı bu ay az geldi bana
Bu ay artık azalacak yani normal bence bizde 2 aylık kontrolden bir hafta sonra gittik 85 gr almıştı doktor 400 gr daha alırsa normal almazsa konusuruz dedi bakalım ayın 11inde gorcez
3 aylik kontrolumuzde oglum bana vurgun yapmisti teyzesi...
1550 gr. Kilo artisi ve 7 cm boyu uzamisti
Simdilerde ise cok azaldi diye dusunuyorum offffff![]()
Biz daha yaptirmadik dr miliz yapalim diyor ben cok kararsizim siz nasil karar verdiniz yapmaya yaaarkadaşlar rotavirüs aşısının hangi marka olanını yaptırdınız bebeklere iki doz olanımı üç doz olanımı
Benim fatihim de maşallah ali yasinle ayni kilo ve boyu aldi 3.ayda erken doğanlar 3. Ayda mi toparliyor neazerikizimaşallah: 36830951 .!.:3 aylik kontrolumuzde oglum bana vurgun yapmisti teyzesi...
1550 gr. Kilo artisi ve 7 cm boyu uzamisti
Simdilerde ise cok azaldi diye dusunuyorum offffff![]()
Rotarix 2 dozlu olandan canim...arkadaşlar rotavirüs aşısının hangi marka olanını yaptırdınız bebeklere iki doz olanımı üç doz olanımı
Sanirim oyle bacim...Benim fatihim de maşallah ali yasinle ayni kilo ve boyu aldi 3.ayda erken doğanlar 3. Ayda mi toparliyor ne![]()