2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bildiğiniz üzere oglusumun böbreğinde genisleme vardi doktor kontrolümuz vardi bugün ve kuculmus genisleme cok mutlu oldum ayricada kanamam devam ediyordu oda bitti ve doktorada gittim icerisi temiz hicbirseye gerek yok dedi yumurtlamamda baslamamis daha adetde olmam ohh keyfim yerine geldi valla
oh cok sevindim valla hem sana hem oglusuna masallah size

Bizde bozuguz biliosnz isi nedenyle ankarada oturuyrz ama ben smdi ista annemlere geldm haftasonu da o gelck bana tuttrdu annemlere git bebegi gotur nasi gidiym allah askina annemler oturuo umraniyede onun annesi bahcelievlerde araba onda ankarada araba da olsa tek basima nasi cikiym onla aglasa etse napcm cok merak ediolarsa ozledilerse gelip gorselerdi ya da bana deselerdi gelip alalim seni diye ben evlendgmden beri okdr cok alistirdimki esimi herseyi kendim yapabilmeye altmda arabam vardi herisi kendim hallediodum tabi smdide dio istesen bulursn bi yolunu e ytr ama artik herkes ustune duseni yapsn ozaman
Bi keredr onlar teklf etsin gelip alalim seni diye tabi ben gttm hersefernde biyere gidilcekse aldm gotrdm gelincekse geldm herseyimi kendm yaptm da ytr yani hakszmym
Bizde bozuguz biliosnz isi nedenyle ankarada oturuyrz ama ben smdi ista annemlere geldm haftasonu da o gelck bana tuttrdu annemlere git bebegi gotur nasi gidiym allah askina annemler oturuo umraniyede onun annesi bahcelievlerde araba onda ankarada araba da olsa tek basima nasi cikiym onla aglasa etse napcm cok merak ediolarsa ozledilerse gelip gorselerdi ya da bana deselerdi gelip alalim seni diye ben evlendgmden beri okdr cok alistirdimki esimi herseyi kendim yapabilmeye altmda arabam vardi herisi kendim hallediodum tabi smdide dio istesen bulursn bi yolunu e ytr ama artik herkes ustune duseni yapsn ozaman
Bi keredr onlar teklf etsin gelip alalim seni diye tabi ben gttm hersefernde biyere gidilcekse aldm gotrdm gelincekse geldm herseyimi kendm yaptm da ytr yani hakszmym
Ben de bu konuda yanlış yaptığımı anladım canım hicbir konuda eslerimizi hazıra alistirmamamiz gerekiyor sonra beklentileri hep yuksek oluyor bizim esler gibi..
Geleceklerse kendileri gelip sevsinler küçücük bebekle sen gideceksin ta umraniye den Bahçelievler'e. Ben de umraniye de oturuyorum k.v de ler bulgurluda arabayla 10 dk mesafede kv de ye kalsa ya o gelecek her gun ya da benim gitmemi istiyor emzirdigimiz icin ben asırı terliyorum tabiri caizse evde don atlet dolaşıyorum sürekli geldiklerinde de rahatsız oluyorum ama bir gun gelmezse diger gun muhakkak geliyor simdi yine bizdeler yavrum da durmuyor onda zorla aldı yine agliyor yavrum kac dk dır onlar yokken ne guzel gülücükler saçıyordu bana :KK43:((

Ben de bu konuda yanlış yaptığımı anladım canım hicbir konuda eslerimizi hazıra alistirmamamiz gerekiyor sonra beklentileri hep yuksek oluyor bizim esler gibi..
Geleceklerse kendileri gelip sevsinler küçüük bebekle sen gideceksin ta umraniye den Bahçelievler'e. Ben de umraniye de oturuyorum k.v de ler bulgurluda arabayla 10 dk mesafede kv de ye kalsa ya o gelecek her gun ya da benim gitmemi istiyor emzirdigimiz icin ben asırı terliyorum tabiri caizse evde don atlet dolaşıyorum sürekli geldiklerinde de rahatsız oluyorum ama bir gun gelmezse diger gun muhakkak geliyor simdi yine bizdeler yavrum da durmuyor onda zorla aldı yine agliyor yavrum kac dk dır onlar yokken ne guzel gülücükler saçıyordu bana :KK43:((
ee agladi zaman almiyo musun kucaginda kimdr olursa olsun aliyorum valla baskasinin ginlunu yapacaz diye araba bebeklerimiz ve biz helak oluyoruz

:KK37:
Kızlar bebeklerinize kaka yaptirmak icin ozel bisey yapiyomusunuz?benimki bazen cok zorlanyo poposuna zeytn yagi sürüyorum farkli bisey yapan varmi

valla bizim gaz sorunumuz bitti. kaka sorunumuz ara sira oluyor. onun icinde zeytinyagi veriyorum.bazen poposuna suruyorum. bazen ilik su veriyorum bagirsakalrini yumusatiyor

Bende adet oluyorum sanırım geçen gece kahverengi akintim vardı dün kirmiziydi rengi ama bugün bisey yok anlamadim bu işi :)

ee agladi zaman almiyo musun kucaginda kimdr olursa olsun aliyorum valla baskasinin ginlunu yapacaz diye araba bebeklerimiz ve biz helak oluyoruz
Alıyorum tabi canım illa tutturdu dur ben sustururum diye aglatiyo yavrumu aldım ama o arada ağladı yavrum baya vermek istemiyo esim de annesi ya canım bi bakalım susturur diyor deli olacağım anlayacağınız bir gun canına tak diyecek gelmeyin siz gelince huzursuz oluyor evladım diyecegim gercekten de oyle ama benle gulen oynayan oğlum onlar gelince ağlamaya basladi

Kızlar bildiğiniz üzere oglusumun böbreğinde genisleme vardi doktor kontrolümuz vardi bugün ve kuculmus genisleme cok mutlu oldum ayricada kanamam devam ediyordu oda bitti ve doktorada gittim icerisi temiz hicbirseye gerek yok dedi yumurtlamamda baslamamis daha adetde olmam ohh keyfim yerine geldi valla
Oooo super ♥♥♥
Daha ne olsun bacim keyfine diyecek yok desene :nazar::D

Bizim 2. Ay kontrolünde 2cm düşüklük çıktı çift bez bağlıyorum ogünden beri. İnş düzelmiştir 25 nde tekrar ultrason çekilecek bakalım
Senden de mutlu habrler aliriz ins. Canim :KK36:

Benim kizimda 57 günlük Dr kalca cikigi olabilcegini söyledi bir ay sonra tekrar gitcez bende buralardan duyumlarimla cift bez kullanmaya basladim ins. Olumlu sonuclar aliriz düzelir yavruları miz

Kizlar aranızda diyet yapan var mi?7 kilo fazlam var diyet yapmak istiyorum sütü etkiler mi acaba?

Benim kizimda 57 günlük Dr kalca cikigi olabilcegini söyledi bir ay sonra tekrar gitcez bende buralardan duyumlarimla cift bez kullanmaya basladim ins. Olumlu sonuclar aliriz düzelir yavruları miz

İnşallah canım amin
Kizlar aranızda diyet yapan var mi?7 kilo fazlam var diyet yapmak istiyorum sütü etkiler mi acaba?
Tabiki etkiler canım emzirirken diyet önerilmez sütün azalır yada besleyiciliği azalır bebeğin kilo alamaz brz dikkat edebilirsin aburcubur vs.yemeyerek.benim de fazla kilolarım duruyor ama şimdi bebeğimin beslenmesi daha önemli elbet veririz inşallah o kiloları da

Kızlar emzirmek icin uyandığımda bi baktım oğlumun ateşi var 38.4 u gördü ağlıyorum yarım saattir hemen calpol verdim soyduk yavrumu soğuk suyla msaj yaptım 37.7 simdi hastaneye götürelim mi cok korkuyorum

Back
X