- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Arkadaşlar merhaba sizi okuyarak takip ediyorum bebeğim 6.5 aylık sağımla ilgili yazınızı görünce yazmak istedim çünkü artık uzmanım bebeğim 2.5 aydan beri sağarak anne sütü alıyor emmeyi Bıraktı yani dört aydır sağıyorum ben de çok korkmuştum azalır biter diye, ama kesinlikle öyle değil aksine benim Arttı sütüm, içeceğinin iki katını sağdım hergün ve hatta azaltmak için uğraşıyorum maşallah bebişime tosuncuk hiç merak etmeyin azalmaz sadece üç saati geçirmeden sağın ben dışarda iki saatten fazla tutmuyorum dolapta gün içinde biriktirip aynı soğuklukta birleştirip Buzluğa atabilirsiniz merak ettiğiniz şey olursa seve seve cevaplarım
Desteğin için çok teşekkürler. Maşallah sütlerine :) Ben işe girdikten sonra sağmaya başladım üç saati geçirmiyorum ilk ay biraz daha çok sağıyordum ama şuan sakdığım miktar azalmasına rağmen yeterli galiba çünkü kızımda ben yokken ancak o kadar süt içiyormuş. Ben ayrı kaplarda biriktiyorum eve gidince saklama poşetine alıp derin donrucuya atıyorum. Bebeğinede maşallah benimki biraz ufak ama benim bunu miktardan çok sütün içeriğine bağlamıştım acaba yanlış mı düşünüyorum
Bir de ben çoğunlukla cep telefonumla konusurken kızım yanımda oluyor. Başka bir odada konuşamıyorum yalniz kalınca ağlıyor. Yanlış mı yapıyorum siz Nasıl yapıyorsunuz
Benimde cep telefonu hep yanımda oluyor. Konuşuyorum mailleşiyorum. Hatta uyuturken falan salladığım için nette geziniyorum ama bilemiyorum tabi ne kadar doğru yaptığım
Ben dogumgunu de yapsam dis bugdayida yapsam az kişiyle esimin anne babasi ablamlar belki bi iki arkadas o yuzden cok masrafli olmaz heralde bi de cok çoşmam pastayi kurabiyeyi kendim yapcam seker hamuruyla disarda pasta yaptirma fiyatina parti yaparim![]()
Benimki biraz kalabalık olacak birine söyleyip diğerine söylemesem olmıcak gibi herkesde soruyor yapıcakmısın hazırlıklar nasıl falan diye o yüzden sadece doğum günü yapıcam büyük ihtimal.