2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bı uzman dr dan duymak tabı benıde sevındırdııı, hanı kan alımına uzuldum ama :KK43::KK43:

sorma benımde ole olduu, bıde ustune serum yedı kuzumm. yok yokkk bı daha Allah bır hastalık vs vermessee dr a goturmıycemm, hemen kan tahlılı alalım bılmem neee , kucuck yavrucagu delık desık edıyorlarr :KK43:

çok sağol canım benım :)

cok cok gecmıs olsun hayatımm. ıyıkı bır sey cıkmamısss, dusmesıı kotu olmus ama onuda nazarr saayy :)
ıyı yapmısın uyutmamaklaaa bır sey olmas Allahın ıznıyleee :)

gecmıs olsun canım yaaaa, bu ara hasta olmyan yokk, bende bugun kotuyum cok burnum sarıl sarıl akıyorrr. kuzulara gecmesın barııı:KK43:

ayyhh canım Allah yardımcın olsunn. ılk haftalar cok zor oluyorrr. bende cok zorlandım agladım falan bıde ıs yerınde problemlerr vs derken zaman gecıyor gercketenn. benım 1 ay olmuss, işallah sende alısırsın bır an evvel. bızımkıler hem adas hemde yasıt aynı zamanda:) bızımkının kılosuda 8,600 boyuda 72. bende az dıyorum ya boy kılo aralıklarına bakınca normal bızımkılerr bence canım .
gercı aıleyeda bakar bende esımde mınyon tıplıyız oyle kalıplı boylu poslu deılızzz eg kuzuda muhtemelen bıze cekıcektır yanı :)
amin saol canım. benimde nerdeyse bi ay olmak üzere işe başlayalı. benim 7,900 de kaldı kilosu hiç artmamış bu ayda :( evet ya ne güzel tavafuk olmuş. hem yaşıt hem adaş :) rabbim sağlık versin inş. bebişlerimize

Elbise bu

Hos geldin canim.Biz tartissak benimki hayatta aramaz cok inat;(
Bende şuan aramasa istiyorum ama
Azöncede aradı açmadım.çok bunalttı beni ya.annesine arattırdı açmayınca.anneme gidecekmişim tutturmuş evde yalnız kalma demeye uğraşıyo.bende azcık markete gideyim kafam dağılır ordanda rüzgar nereye eserse:))))

Çok yogunum kızlar yarin nisan var utu yapcam kızımı kontrole goturcem bir de kendime ayakkabı alcam kardeşime güvendim ayakkabı var bende dedi dün gittim ayakkabıyı alayim diye abla topugun çivisi çıktı dedi gıcık oldum istemesem dün açıkta kalcam masraf yapmayayim dedim gitcem simdi ayakkabı alcam insan önceden söyler defalarca alışverişe çıktım alirdim:KK43:
benim kardeşimle oluyo arada böyle olaylarım ama genelde bende sorun çıkıyor tabi bilinçli değil bi aksilik çıkıyo sizinde öyle olmuştur hem olsun bi ayakkabı daha fena olmaz :)) ayy bide şu nişandan eceninde seninde fotolarınızı bekliyoruz ona göre

amin canım. dişleriniz hayırlı olsun darısı başımıza :) bugün develete doktora gittik. hiç kilo almamış malesef :KK43: zaten iştahsızdı kaç gündür. kaç tüp kan aldılar. birde idrar tahlili istedi. pztesi tekrar gitcez tahlil sonuçlaranı göstermeye. çok moralim bozuluyor. diş gözükmüyor dedi. çok ağladığı için kulakları ondan kızarmış dedi. pek içime sinmedi. doktorun kendisi bakmadı pretisyen bi doktor baktı. pztesi kendisine göstercem. bi türlü toparlanamadı :KK43:
sağol canım darısı size o zaman mira da kilo almıyor bizde 7800 de kaldık bi sürü tahlil kan idrar dışkı herşey yapıldı bişi görünmüyor kusma içinilaç başladık ama on günü geçti oda henüz bişiye yaramadı gibi heralde bizimkiler minik cimcime bişi olacak üzme canını sağlıklı olsunlar eninde sonunda büyürler ben eskisi kadar takmıyorum gülüyo oynuyo beraber mutluyuz yetiyo yemek için bunalttıkça o da bende mutsuz oluyoruz gerek yok

amin canım. dişleriniz hayırlı olsun darısı başımıza :) bugün develete doktora gittik. hiç kilo almamış malesef :KK43: zaten iştahsızdı kaç gündür. kaç tüp kan aldılar. birde idrar tahlili istedi. pztesi tekrar gitcez tahlil sonuçlaranı göstermeye. çok moralim bozuluyor. diş gözükmüyor dedi. çok ağladığı için kulakları ondan kızarmış dedi. pek içime sinmedi. doktorun kendisi bakmadı pretisyen bi doktor baktı. pztesi kendisine göstercem. bi türlü toparlanamadı :KK43:
Kilo almadığı için mi tahlil yapıldı?
Eczanede para oduyoruz ya canim muayene ucreti falan orda fazla oduyomusuz iste @AreN5
cnm evt o zaten alınıyo emekli sandığı galiba %5 çalışan %10. 170 aradım özellikle sordum ama 182 aradığımız için herhangi bi ücret ödenmiyo sadece reçete parası ödeniyormuş.
Çok yogunum kızlar yarin nisan var utu yapcam kızımı kontrole goturcem bir de kendime ayakkabı alcam kardeşime güvendim ayakkabı var bende dedi dün gittim ayakkabıyı alayim diye abla topugun çivisi çıktı dedi gıcık oldum istemesem dün açıkta kalcam masraf yapmayayim dedim gitcem simdi ayakkabı alcam insan önceden söyler defalarca alışverişe çıktım alirdim:KK43:
son dakika olması kötü olmuş ama bazen olabiliyor böyle. Umarım çok aramadan bulursun hemen beğendigin bi ayakkabı.

canım çok güzelmiş maşallah :) nerden almıştın çok tatlı.
Tesekkurler canim lcw aldim gorunce hemen kaptim .Ben acikcasi kiyafetlerine faxla para vermek istemiyorum hemen buyuyorlsr cunku yaxik o kadar paraya.Egitimi icin para biriktiriyotuz.Esim kendi adina kizim icin bireysel emeklilige girdi.Dusunenlere tavsiye ederim.

Tesekkurler canim lcw aldim gorunce hemen kaptim .Ben acikcasi kiyafetlerine faxla para vermek istemiyorum hemen buyuyorlsr cunku yaxik o kadar paraya.Egitimi icin para biriktiriyotuz.Esim kendi adina kizim icin bireysel emeklilige girdi.Dusunenlere tavsiye ederim.
En iyisini yapıyorsun. Bende tam tersi kıyafete çok para veriyorum ve her seferinde bidaha almıcam 2 kere giydi küçüldü diyorum ama yinede alıyorum. Eşimle bizim de var bireyselimiz. 56 yaşımda alabilecegim toplu parayı. çok zaman var ama yatırım yatırımdır.

Hazirliklar baslasinn:KK28:
made in meltem:cool::-)

Eklentiler

• 2015-04-03 18.16.57.webp
    2015-04-03 18.16.57.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 84
  • 2015-04-03 18.16.12.webp
    2015-04-03 18.16.12.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 2015-04-03 18.15.46.webp
    2015-04-03 18.15.46.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 67
inşallah,çocuk emanet etmek daha zor,gerçi 2yaşında onu da yapacağım ama bunu düşünmek dahi istemiyorum,çünkü güvenilir birini bulmak çok zor,bulupta memnun olanlar şanslı azınlık,Allah iyilerle karşılaştırsın
Çok şükür ben bakıcımızdan çok memnunum :) Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

Kizlarrrrr bgn benim dogumgunum. 3 nisan :KK66: nisan ayini ayri bi sevyrm ya bahar geliyo hava isiniyo gzl gunler gelsn ins
Bulusma meselesnde yerden once gun kesinlestirelimki ona gore ayarlama yapalim çoğunluk haftaici haftasonu hangisi derse o olsun gelemicek olan da solesin ona gore sesleri ckmayan arklar ses verin
Ben ve bunekibuneki icin ikiside farketmio
Minnak cilek ve aren haftasonu diolar çalıştıklarından dolayi
Apriori haftaici diyo
Bide kimdi cmt gunu günüolan kavacikta belki katilirm diyen ark o da haftasonu demis oluyo snrm
Dgr arklar ? Azeri pufpuf gun belirtelim ltf :KK66:
Pek kmseden ses ckmio ben atliyomusum gibi oluyo ama malum ankaradayim 2 haftalığına geliyorum ve geldgmde akraba ve ark larmla görüştümden baska prgrmlar cikablr önceliği ne zamandr Konuşulduğu icin burayi netleştirelim istyrm ona gore baska günlere de dgr yapmak istedklerimi ayarlym
Doğum günün kutlu olsun canım.

@oslew canım Öyküye çok yakışmış bende siyah beyaz sordum istediğim gibi yoktu acaba renkli mi alsam 9-12 mi aldın sen yaza olur mu ne yapsam ki yaa sana sorim dedim

Evet canim ozel hastaymissin gibi yani nerden baksan 15 liraya kadar fazla para aliyorlarmis benimde haberim yoktu tabi dun duydum hemen 170 i arayip sordum doğruymuş
170 de telefonda bilgi verenler kurum personeli değil yani pek bilmezler mevzuatı. pszartesi unutmazsam soruyum arkadaşlara.

@oslew canım Öyküye çok yakışmış bende siyah beyaz sordum istediğim gibi yoktu acaba renkli mi alsam 9-12 mi aldın sen yaza olur mu ne yapsam ki yaa sana sorim dedim
Vala ben begendim 1 yas aldim ama bandanayi baglamayi pek beceremedim bakcam sonra intten sari mor kirmizi bandana aldim onlarinda renkleri guzel sari tkm da guzel olur ama benim aklim pudrada kaldi :)

Vala ben begendim 1 yas aldim ama bandanayi baglamayi pek beceremedim bakcam sonra intten sari mor kirmizi bandana aldim onlarinda renkleri guzel sari tkm da guzel olur ama benim aklim pudrada kaldi :)
Hmm bende bir alsam yaza anca olur heralde yada inşallh olur :)) pudra çok güzel ama sarıyı da beğendim kırmızıda olabilir ayy hepsi güzel ama :))

benim kardeşimle oluyo arada böyle olaylarım ama genelde bende sorun çıkıyor tabi bilinçli değil bi aksilik çıkıyo sizinde öyle olmuştur hem olsun bi ayakkabı daha fena olmaz :)) ayy bide şu nişandan eceninde seninde fotolarınızı bekliyoruz ona göre

sağol canım darısı size o zaman mira da kilo almıyor bizde 7800 de kaldık bi sürü tahlil kan idrar dışkı herşey yapıldı bişi görünmüyor kusma içinilaç başladık ama on günü geçti oda henüz bişiye yaramadı gibi heralde bizimkiler minik cimcime bişi olacak üzme canını sağlıklı olsunlar eninde sonunda büyürler ben eskisi kadar takmıyorum gülüyo oynuyo beraber mutluyuz yetiyo yemek için bunalttıkça o da bende mutsuz oluyoruz gerek yok
tamam canım paylasirim fotoğrafları:)

Kilo almadığı için mi tahlil yapıldı?

cnm evt o zaten alınıyo emekli sandığı galiba %5 çalışan %10. 170 aradım özellikle sordum ama 182 aradığımız için herhangi bi ücret ödenmiyo sadece reçete parası ödeniyormuş.

son dakika olması kötü olmuş ama bazen olabiliyor böyle. Umarım çok aramadan bulursun hemen beğendigin bi ayakkabı.
çok sağol canım aldım ayakkabıyı

Back
X