Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde bugün ilk kez yataktan düştükneyseki son anda yetiştim elimi uzattım ama sadece suratını elimle tutabildim. Ama elim gökçeyi yavaşlattı ve suratının yere hızlı bi şekilde çarpmasını engelledi. Bişey olmadı ama ikimizde çok korktuk ve Gökçe korkudan ağladı
tamamen benim dikkatsizliğim. Çok şükür korku dışında bişey olmadı. Çok hareketli artık. Şimdide ben çamaşır asıyorum o astıklarımı atıyo :)
Çok beğendim canım yaa.ne kadar fiyati. Bizde mi alsak yiğit e heveslendim bende şimdiEki Görüntüle 1480697 oglusima bundan siparişverdim bian once gelse cok heves yaptim:)
Tekrar resme bakınca gördüm canım 89yaziyo fiyati. Fiyatta iyiymiş akşam eşime gosteriyim bende bi bakalım.yaa haftaiçi hava ne güzeldi ama bugün kapali yağmurlu hatta arada kar atistiriyorne hayallerim vardi parka gidecektik
Nerden aldin canim ne kadara bende almak istiyorum memnun kalirsan mutlaka yazEki Görüntüle 1480697 oglusima bundan siparişverdim bian once gelse cok heves yaptim:)
gitti gidiyordan 89yaziyo canım. Fotografi büyütunce gördüm bende.doğru dimi Ayşegül cüm.Nerden aldin canim ne kadara bende almak istiyorum memnun kalirsan mutlaka yaz
Sağol canım. Gerçekten saniyede oldu olanGeçmiş olsun canım Allahtan yetişmişsin biz ne kadar dikkat etsekde saniyede yapacaklarını yapıyo bu kuzular
Sağol canım.cok gevmis olsun canim
çok güzelmiş :) bayıldım. Güle güle kullansın umutcuk.Eki Görüntüle 1480697 oglusima bundan siparişverdim bian once gelse cok heves yaptim:)
dogru canim gittigidiyordan aldim henuz elime gecmedi haftaici gecer sanirim kullanincada yazarim normal bisikletleri sevdi eltimin oglunun vardi bindirdim biraz ama tam tutamadigi icin beni cok yoruyor bundan dusme riski az en azindangitti gidiyordan 89yaziyo canım. Fotografi büyütunce gördüm bende.doğru dimi Ayşegül cüm.
saolasin canim daha guzelleri gokcenim olsun:)Sağol canım.
çok güzelmiş :) bayıldım. Güle güle kullansın umutcuk.
Çok güzel canım çok beğendim. Diğer adınız aslanmiydi bilmiyodum bak ben güzel isim amaDis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
Cok guzl bizm hla disimz yok sanirim dis bugdayi yapamicazDis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
cok guzel olmus yaaa ellerinize saglikDis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
bizimde yok hala disimizCok guzl bizm hla disimz yok sanirim dis bugdayi yapamicaz
Cok guzelmis ne kadara yaptirdinDis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
Ayy çok güzelmiş ki pastanızDis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
inşallh memnun kalırsın canım en azından birazcık rahat edersinKizlar sonunda güvenilir birini buldum Evimi temizleyecek. Karşımda yaşlı teyzemiz var ona ne zamandır geliyodu sordum çok iyi birisi demisti bugün yine geldi biraz sohbet ettim gercekten iyi biri. cildirmak uzereydim yoksa evin işine yetisemedikce en azından haftada bir gün dip köşe yaptirirsam rahat ederim diye düşünüyorum. Hiç kimse yok yardım eden herşeye kendim kosturuyorum 3 çocugun dağınıklığı çok zor toparlaniyo bıride kucak cocuguysa vay halinize.temiz ve ozenlide yapiyo dedi teyze inşallah öyledir.