2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cok gecmis olsun canim bizde artik hemen hemen hergün buna benzer kazalar yasiyoruz ele avuca sigmiyor artik bu bebisler beyzada surekli elimizden tutup yurumek iatiyor biraz yuruyunce cesareti gelip elime birakmaya calisiyo biraktirmasamda o arada yere düşmüş oluyo
Bizde bugün ilk kez yataktan düştük :KK43: neyseki son anda yetiştim elimi uzattım ama sadece suratını elimle tutabildim. Ama elim gökçeyi yavaşlattı ve suratının yere hızlı bi şekilde çarpmasını engelledi. Bişey olmadı ama ikimizde çok korktuk ve Gökçe korkudan ağladı :KK43: tamamen benim dikkatsizliğim. Çok şükür korku dışında bişey olmadı. Çok hareketli artık. Şimdide ben çamaşır asıyorum o astıklarımı atıyo :)

gitti gidiyordan 89yaziyo canım. Fotografi büyütunce gördüm bende.doğru dimi Ayşegül cüm.
dogru canim gittigidiyordan aldim henuz elime gecmedi haftaici gecer sanirim kullanincada yazarim normal bisikletleri sevdi eltimin oglunun vardi bindirdim biraz ama tam tutamadigi icin beni cok yoruyor bundan dusme riski az en azindan

Nerden aldin canim ne kadara bende almak istiyorum memnun kalirsan mutlaka yaz
gittigidiyordan 89tl ye aldim canim kullanuncada yazarim Screenshot_2015-04-04-09-46-52.webp sonrada bu sekilde kullaniliyormus oyle olunca kullanusli bisi aldik bakalim insallah memnun kaliriz:)

Kizlar sonunda güvenilir birini buldum Evimi temizleyecek. Karşımda yaşlı teyzemiz var ona ne zamandır geliyodu sordum çok iyi birisi demisti bugün yine geldi biraz sohbet ettim gercekten iyi biri. cildirmak uzereydim yoksa evin işine yetisemedikce en azından haftada bir gün dip köşe yaptirirsam rahat ederim diye düşünüyorum. Hiç kimse yok yardım eden herşeye kendim kosturuyorum 3 çocugun dağınıklığı çok zor toparlaniyo bıride kucak cocuguysa vay halinize.temiz ve ozenlide yapiyo dedi teyze inşallah öyledir.

Dis pastamiz nasil teyzeler:cool:iki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
Ayy çok güzelmiş ki pastanız

Kizlar sonunda güvenilir birini buldum Evimi temizleyecek. Karşımda yaşlı teyzemiz var ona ne zamandır geliyodu sordum çok iyi birisi demisti bugün yine geldi biraz sohbet ettim gercekten iyi biri. cildirmak uzereydim yoksa evin işine yetisemedikce en azından haftada bir gün dip köşe yaptirirsam rahat ederim diye düşünüyorum. Hiç kimse yok yardım eden herşeye kendim kosturuyorum 3 çocugun dağınıklığı çok zor toparlaniyo bıride kucak cocuguysa vay halinize.temiz ve ozenlide yapiyo dedi teyze inşallah öyledir.
inşallh memnun kalırsın canım en azından birazcık rahat edersin

Pasta patlatma fotosu için bunu aldım bugün üstüne kalın Boncuklu kolye bulamadım araştırıyorum

@oslew sen söylemiştin galiba a101 de somon var diye iglonun onu da aldım eve geldim zor olsada minik minik doğrayıp buz dolabı poşetiyle tek yapımlık ayarlayıp derin dondurucuya koydum yarın ilkini denicem bakalım

image.webp
image.webp

Back
X