2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy bugün çok yorulduk yahu doğum günü bebesi hiç durmadı mira rol çaldı kucaktan kucağa herkese boncuk dağattı ordan kp e gittik ümreye gidiyorlar yolcu ettik eve geldik bi dolu trafikle günü emerek geçirdi ve çok şükür hiç kusmadı keşke bi iki lokma bişi yedirebilseydim ama dışarda kusar sora da emmez diye cesaret edemedim koca iki gün bitti gitti yine pazartesileri hiç sevmiyorum hiç o kadar zor oluyo ki sabah kuzumdan ayrılmak

Ayy bugün çok yorulduk yahu doğum günü bebesi hiç durmadı mira rol çaldı kucaktan kucağa herkese boncuk dağattı ordan kp e gittik ümreye gidiyorlar yolcu ettik eve geldik bi dolu trafikle günü emerek geçirdi ve çok şükür hiç kusmadı keşke bi iki lokma bişi yedirebilseydim ama dışarda kusar sora da emmez diye cesaret edemedim koca iki gün bitti gitti yine pazartesileri hiç sevmiyorum hiç o kadar zor oluyo ki sabah kuzumdan ayrılmak
ben haftaicini hic sevmiyorum heo cumartesi pazar olsa:))

Kizlar ya gecen hafta sol göğsümde bezeler olmstu sismsti bzn sut birikince oluyodu içip boşalınca geciodu yalnz bu sefer 1 haftadr kucuk findk buyuklugude bisey kaldi hep duruyo bide kahverengi bölge varya orasi Şiş hep emzirirken acio Çarşamba'ya genel cerrahiye randevu aldm yrn doluyms randevuları ama bakiyim yrn aricm tanidik var gel bakim derse hemen gtcm , bide kuzumun burnu tıkandı ya serum fizyolojik sktm zorlanio yavrumcum nefes alrken ins ilerlemez

Bizde cikmadik bugun öyküşle hatta öglen uykuya yattik 3 saat uyumusuz şaşirtti beni gunduz uyumazdi o kadar hic bende yattim diye mi artik bilmiyorum ama 7de kalkti bugun 11de yatti yarim saat 2de yattik 5te kalktik 10da yatti uyudu tekrar
Masallah kuzuya ben cok hasret kaldm uykuya smdi malum ist da annemdeyim bgn gndz uyudum brz brda besleme gorevini üstlenyrm bi ama rahat yok is acısından cok yogun bi ay evde calisyrm cokk yogun bi seklde

yarın yardımcı ablamız bizimle akşama dek,ben de ona misafir gibi davranmaktan vazgeçsem iyi olacak,onu memnun etme kaygısıyla neredeyse hem oğluma bakıp hem de bişeyler ikram edip sohbet etme durumuna kapılıyorum ,oğlumu sadece bikaç kez wcye giderken emanet ediyorum,zaten öyle anlaşmıştık bebek benim işim ama bazen tam tersinimi yapşak diyorum ,velhasıl her türlü iş bu veletten kolay gelir bana

Son düzenleme:
Kizlar ya gecen hafta sol göğsümde bezeler olmstu sismsti bzn sut birikince oluyodu içip boşalınca geciodu yalnz bu sefer 1 haftadr kucuk findk buyuklugude bisey kaldi hep duruyo bide kahverengi bölge varya orasi Şiş hep emzirirken acio Çarşamba'ya genel cerrahiye randevu aldm yrn doluyms randevuları ama bakiyim yrn aricm tanidik var gel bakim derse hemen gtcm , bide kuzumun burnu tıkandı ya serum fizyolojik sktm zorlanio yavrumcum nefes alrken ins ilerlemez
emzirme Döneminde böyle şeyler olabiliyo diye biliyorum umarım bişi çıkmaz kuzuyada geçmiş olsun ilerlemeden toparlanır inşallh
yarın yardımcı ablamız bizimle akşama dek,ben de ona misafir gibi davranmaktan vazgeçsem iyi olacak,onu memnun etme kaygısıyla neredeyse hem oğluma bakıp hem de bişeyler ikram edip sohbet etme durumuna kapılıyorum ,ben napıyorum ya
yavaş yavaş o da olur dicem ama hızlı hızlı olsun azıcık dinlen yahu :))

Back
X