Ne demek canım rica ederim bende teşekkür ederimmasallah masallah dedikkmlerinden de tassin:))tesekkur ederim canim resim paylastigin icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek canım rica ederim bende teşekkür ederimmasallah masallah dedikkmlerinden de tassin:))tesekkur ederim canim resim paylastigin icin
maşallah ya size,kızın ayrı güzel sen ayrı,galiba en yaşlı benimEki Görüntüle 1482267 Eki Görüntüle 1482273 instagram kullanmayan arkadaşlar sizin için paylaşıyorum
ben haftaicini hic sevmiyorum heo cumartesi pazar olsa:))Ayy bugün çok yorulduk yahu doğum günü bebesi hiç durmadı mira rol çaldı kucaktan kucağa herkese boncuk dağattı ordan kp e gittik ümreye gidiyorlar yolcu ettik eve geldik bi dolu trafikle günü emerek geçirdi ve çok şükür hiç kusmadı keşke bi iki lokma bişi yedirebilseydim ama dışarda kusar sora da emmez diye cesaret edemedim koca iki gün bitti gitti yine pazartesileri hiç sevmiyorum hiç o kadar zor oluyo ki sabah kuzumdan ayrılmak
Ben bu koşullarda cumaları seviyorum yahu :))ben haftaicini hic sevmiyorum heo cumartesi pazar olsa:))
Masallah kuzuya ben cok hasret kaldm uykuya smdi malum ist da annemdeyim bgn gndz uyudum brz brda besleme gorevini üstlenyrm bi ama rahat yok is acısından cok yogun bi ay evde calisyrm cokk yogun bi sekldeBizde cikmadik bugun öyküşle hatta öglen uykuya yattik 3 saat uyumusuz şaşirtti beni gunduz uyumazdi o kadar hic bende yattim diye mi artik bilmiyorum ama 7de kalkti bugun 11de yatti yarim saat 2de yattik 5te kalktik 10da yatti uyudu tekrar
maşallah ece çok şirin siz de hem çok gençsiniz, hem güzelsiniz hem de çok zayıfsınız. Üç çocuk annesi değil ancak ablası olursunuz. Allah nazarlardan korusun sizi ve evlâtlarınızı..Eki Görüntüle 1482267 Eki Görüntüle 1482273 instagram kullanmayan arkadaşlar sizin için paylaşıyorum
Ben de olabilirim :)maşallah ya size,kızın ayrı güzel sen ayrı,galiba en yaşlı benim![]()
emzirme Döneminde böyle şeyler olabiliyo diye biliyorum umarım bişi çıkmaz kuzuyada geçmiş olsun ilerlemeden toparlanır inşallhKizlar ya gecen hafta sol göğsümde bezeler olmstu sismsti bzn sut birikince oluyodu içip boşalınca geciodu yalnz bu sefer 1 haftadr kucuk findk buyuklugude bisey kaldi hep duruyo bide kahverengi bölge varya orasi Şiş hep emzirirken acio Çarşamba'ya genel cerrahiye randevu aldm yrn doluyms randevuları ama bakiyim yrn aricm tanidik var gel bakim derse hemen gtcm , bide kuzumun burnu tıkandı ya serum fizyolojik sktm zorlanio yavrumcum nefes alrken ins ilerlemez
yavaş yavaş o da olur dicem ama hızlı hızlı olsun azıcık dinlen yahu :))yarın yardımcı ablamız bizimle akşama dek,ben de ona misafir gibi davranmaktan vazgeçsem iyi olacak,onu memnun etme kaygısıyla neredeyse hem oğluma bakıp hem de bişeyler ikram edip sohbet etme durumuna kapılıyorum ,ben napıyorum ya
@kmltm kuyumcu olcak bu cocuk ohhh öykü de birini cikarir birini takar bileziklerin artij :)))
33Ben de olabilirim :)
sen de supersin canım,oğlun da çok şeker maşallahAynen:))bizim burda altin onemli zaten bol bol takariz oykuye![]()
Masallah çok güzelsiniz hayırlı olsun cnmBiz bugun dis bugdayi yaptik teyzeler![]()
Maşallah cnm güzeller siziEki Görüntüle 1482267 Eki Görüntüle 1482273 instagram kullanmayan arkadaşlar sizin için paylaşıyorum
Cnm malesef sen değilsin en yaşlı benim 40 nasıl iyi mi?maşallah ya size,kızın ayrı güzel sen ayrı,galiba en yaşlı benim![]()