2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay maşallah. Ben kızımı taytay durdurmaya çalışıyorum.ayağa kaldırdığım an direk elleriyle elimi arayıp koşar adım yürğmeye başlıyo. Evi turluyo.
Göbeğiyle ayaklar önden kafası arkadan gibiyo ne acelesi varsa:KK53:
Yüzüstü durmayıda hiç sevmediği için emeklemiyo. Çok özeniyorum ona. Bende emeklemeden yürümeye başlamışım. Anasına çekmiş sıpam.
Bizmkide tutul yurutunce hmn oturuyo korkuyo sanirim
Ben hiç bilmem ama oldu bikere.2 küçük dişle arada ısırıyo ama yarık yapcak kadar deil.teşşekürler canım

Canım sürekli lansinosh sur ve emzirmeden sonra göğusun acikta kalsın. sanırım senin oğlan memeyi hoyrat kullanıyor.
Lansinoh yok bende başka bişiler sürüyom.aldırsam bari hemen geçse.bu ara damaklar kabardı kaşımaya mı uğraşıyo bilemedim.

Bizde 1 aydır tay tay modundayız.koltuklar ordan sehpa masa derken tutunarak turluyo evi.1 hafta önce adımda attı aslında 2 sefer yaptı şimdide korkuyo.duruyo ve totosunun üstüne oturuyo.:))

Geçmiş olsun canımım.çocuklarda haklı damlalar ilaçlar zorla yedirmeler falan kaçıyolar artık.[/QUOTE]
Aynen korkuyo oturuyo hp bnm yuzumden ilkzamnlar ustune dusmedim
Bacilarim iyi dilekleriniz icin cok sagolun...
Dun acile gittik esimle atesim 39 lara yaklasmisti...
Serum verdiler gribal enfeksiyonmus...
Salgin varmis bu aralar...
Emzirdigimi soyleyince sadece parol kullan dedi o kadar...
Birde bol meyve...
Ins. Ogluma bulastirmadan atlatirim...
Kendinize iyi bakin bacilarim ♥
Tekrardan gecmis olsn cnm insallh bulasmadan atlatrsin

Aynen yiğit de tay tay duruyo hatta çok kısa mesafede 2 adım atıp korkup tutunuyo hemen bu iki haftadır böyle ama bence korktuklari için basaramiyolar yürümeyi sanırım biraz cesaretlenmeleri lazım.
evt yuruteci ilk adim gbi kullaniyo ama ona tutunup gdiyo

Her çocuk farklı Gökçe diş çıkaracağı Zaman bi kaç gün çok iştahsız olur ama bi kaç gün sonra normale döner. En azında 4 dişte öyle oldu. Ama yiğenimin ateşini düşüremezdik hep acillik olurduk :KK43: kuzum benim ne çekerdi diş çıkarırken. Bugün doğum günü kuzumun ve bu hafta ilk çıkardığı Dişi düşmüş :KK43:
doğum günü kutlu olsun kuzunun nice sağlıklı güzel Yaşları olsun

azerikizi91 azerikizi91 cok gcms olsn
Buluşmuya glck olnlar ckrkn yaparmsnz ona gore ayni vktlrrde olms olurz
biz yoldayız şuan Boğaziçi Köprüsü'ndeyiz

canım balık çorbasını nasıl yapıyorsun. bnmki yemiyor balığı

Somon balığını haslıyorsun, haşladıktan sonra havuç, patates, kereviz yaprağı, 1 kaşık un, 1 kaşık yumurta sarısı, 1 diş sarımsak, 1 dilim soğan,3, 5 bardak su, 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile kaynatıyorsun canım. Bu tarif kayınpederimin tarifi :)

Birde bol meyve...

Geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin.

eşim hasta yatıyor:KK43:dün bayağı yoğun geçti agzindan kan geldi hemen doktora gittik tonsilit olmus ve o patlamis ondan kan gelmis onla ugrastik bugundr onu evde bakima alicam biraz dinlensinde toparlansin cok korktuk
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Gece 4 de betülde öyle çok ağladıki pedifen verdim ağrısı mı var acaba diye sonra uyumuşuz çok şükür

Canım illaki biraz sıkıntısı olacak biZde bi 4-5 gece sık sık uyanıp ağlama krizleri şeklindeydi o zamanda omuzumda uyuyodu yavrum ağrı kesici veriyorum bi iki kere de kel sürmüştüm hafif atlattık diye düşünüyorum ben ateşi olmuyodu en azından inşallah sizinde kolay olur

Sen nerdeydin canım ben istanbuldasın sanıyodum
Sakaryada da çok yok ama o dediğin çocuk mağazalarında idil mammino filan var hatta mont aldıktn olsa markasına baktım netten sandığımdan çok daha iyi markaymış lcw dan da alıyorum ama genelde günlük giydiriyorum bu ara da jokerden almaya başladık betül ince uzun bacaklı onların pantolonları çok güzel oldu

Ben İzmir deyim canım evet bahsettiğim çocuk mağazasından mamminonun bir takımını almıştım bayramlık strec pantolon swett ceket seklinde çok güzeldi yumuşacık hiç terletmedi kirmiziydi ceketi defalarca yikamama rağmen rengi yeni almisim gibi ama küçüldü abimin kızı olacak hamile eşi ona sakliyorum

O maşallah çarşıya her gidişimde betüle bişey lazım olmasa bile hep çocuk mağazalarına bakıyoruz

Çok güzelmiş bulursun inşallah

Betülde şarjlı süpürgeden korkuyodu blender dan filanda şimdi biraz daha aklı eriyo diye çalışmıyoken bak betül bu bizim çok güzel ciciii filan yapıp seviyorum onunda elini koyuyorum yavas yavaş çalıştırıyorum tedirgin oluyo baştan ama sonra gülüyo herhangi bişeyi karşı korkusu olmasın istiyorum yanlış mı bilmem
Hayvanlara karşıda mesela ben her hayvandan korkarım ama betül korkmasın isterim :KK66:

Birde bol meyve...
Canim geçmiş olsun cabuk iyilesirsin inşallah
İdilden uyku tulumu aldım kesinlikle terketme yapmaz diye sattı kadın. Baya bayA terletiyor hele banyo sonrası giydiriyorsam su gibi oluyo. Onun haricinde bi kaç Parça badi vs almıştım onlar güzeldi. Ama daha iyi markalar var. mammino daha iyi kaliteli gibi geldi bana.
aynen mammino oldukça güzel

Back
X