2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar az önce eşimi aradım iş yerinin orada arkadaşıyla tavla oynuyormuş hava güzel çay muhabbet oh keyfe bak ne güzel çok kiskandim ben de cikacaktim ana Ece nin arabası arabanın bagajında kalmış artik eve koycam arabayı hava isiniyor
Burası çok soğuk hava güzel olsa çıkardım dışarı. Gerçi dışarı çıkamayınca evi temizledim. Havanın soğuk olması işe yaradı :)

Eki Görüntüle 1489872 Doğum günü için bunu düşünüyorum nasıl sizce

Cok guzel canm gule gule giysin.bizmki 28 mayis sort falan giyebilir mi acaba?

Eki Görüntüle 1489891 Vee kankiler hepsini bir uyanik yakalayamadik malesef tek erkekimiz mira yi secti kendine :)

Vaay citir seviyo demekki aren:-)oyku bizim zaten:KK20:

Ne kadar görgüsüZ tuaf insanlar var yahu :KK53: silecem faceden ama akraba die silemiyorum da. Afedersiniz kız s..çsa facede paylaşıyor. Şimdide maviden alışveriş yaptığını belirten ileti paylaşmış :KK45: 6 kişide beğenmiş hemen :KK53:

Aynen orda yasiyolar sanki.sabah esim dyo arkadasinin annesi vefat etmis faceden paylasmis.ilginc valla:KK51:

Kızlar az önce eşimi aradım iş yerinin orada arkadaşıyla tavla oynuyormuş hava güzel çay muhabbet oh keyfe bak ne güzel çok kiskandim ben de cikacaktim ana Ece nin arabası arabanın bagajında kalmış artik eve koycam arabayı hava isiniyor

Hayat onlara guzel zaten:KK62:benmki de cikti.sorsan da napyorm sanki sizi birakp orda burda mi gezyorm dyo.su salgin bitene kadar tek aktivitem kv ye gitmek:63:

Burası çok soğuk hava güzel olsa çıkardım dışarı. Gerçi dışarı çıkamayınca evi temizledim. Havanın soğuk olması işe yaradı :)
Burası güneşli canım biraz gölgede soğuk ama çıkılabilir ben de gecen hafta soğuk diye temizlik yaptım herkes evdeydi hepsini calistirdim aksama kadar:)

Cok guzel canm gule gule giysin.bizmki 28 mayis sort falan giyebilir mi acaba?

Vaay citir seviyo demekki aren:-)oyku bizim zaten:KK20:

Aynen orda yasiyolar sanki.sabah esim dyo arkadasinin annesi vefat etmis faceden paylasmis.ilginc valla:KK51:

Hayat onlara guzel zaten:KK62:benmki de cikti.sorsan da napyorm sanki sizi birakp orda burda mi gezyorm dyo.su salgin bitene kadar tek aktivitem kv ye gitmek:63:
Aynen canım benimki de çok çalışıyorum ne yapayım dinleniyorum der sanki biz evde yatıyoruz:KK12:

Ne kadar görgüsüZ tuaf insanlar var yahu :KK53: silecem faceden ama akraba die silemiyorum da. Afedersiniz kız s..çsa facede paylaşıyor. Şimdide maviden alışveriş yaptığını belirten ileti paylaşmış :KK45: 6 kişide beğenmiş hemen :KK53:
Çok sinir olurum. Faceyi sırf eşi dostu göreyim diye açık tutuyorum:)

IMG_20150411_181742.webp Ece uyandi:KK56:

Ay nihayet bitti sayfalar, bikaç saat yoktum 100küsür mesaj olmuş:/
Gunaydin:KK24:benm pasam hala uyuyo:cool:

Günaydın bizde de herkes uyuyor ben uyandim:KK43:disarda da kar yağıyor
Ikiniz de delimisiniz ya çocuk uyuyorken uyanık durulur mu, ben azad uykudayken anında kafayı vurup yatıyorum sabahları

eşim hasta yatıyor:KK43:dün bayağı yoğun geçti agzindan kan geldi hemen doktora gittik tonsilit olmus ve o patlamis ondan kan gelmis onla ugrastik bugundr onu evde bakima alicam biraz dinlensinde toparlansin cok korktuk
Çok geçmiş olsun

Bacilarim iyi dilekleriniz icin cok sagolun...
Dun acile gittik esimle atesim 39 lara yaklasmisti...
Serum verdiler gribal enfeksiyonmus...
Salgin varmis bu aralar...
Emzirdigimi soyleyince sadece parol kullan dedi o kadar...
Birde bol meyve...
Ins. Ogluma bulastirmadan atlatirim...
Kendinize iyi bakin bacilarim ♥
Canım geçmiş olsun inşallah paşaya bulaşmaz

Emzirirke yesil cay iciliyomu icenvarmi
Ben içiyorum valla
Konyadayım makesef...
Ben de yılın birkaç haftası konyadayım eşimin memleketi orası. Geldiğimde zaferde takılırız ;)

[QU"oslew, post: 40447370, member: 223568"]Eki Görüntüle 1489891 Vee kankiler hepsini bir uyanik yakalayamadik malesef tek erkekimiz mira yi secti kendine :)[/QUOTE]
Oh maşallah kuzulara hepsi birbirinden tatlı çok şekerler ya. Aren tabi mirayi seçer ortak yanları var iştahsızlık gibi.

Bacilarim iyi dilekleriniz icin cok sagolun...
Dun acile gittik esimle atesim 39 lara yaklasmisti...
Serum verdiler gribal enfeksiyonmus...
Salgin varmis bu aralar...
Emzirdigimi soyleyince sadece parol kullan dedi o kadar...
Birde bol meyve...
Ins. Ogluma bulastirmadan atlatirim...
Kendinize iyi bakin bacilarim ♥
Geçmiş olsun cnm

Back
X