2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay nihayet bitti sayfalar, bikaç saat yoktum 100küsür mesaj olmuş:/

Ikiniz de delimisiniz ya çocuk uyuyorken uyanık durulur mu, ben azad uykudayken anında kafayı vurup yatıyorum sabahları

Çok geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun inşallah paşaya bulaşmaz

Ben içiyorum valla

Ben de yılın birkaç haftası konyadayım eşimin memleketi orası. Geldiğimde zaferde takılırız :KK66:
Kızım büyüsün bizde konyayı altüst etcez inşallah:KK76:

İdilden uyku tulumu aldım kesinlikle terketme yapmaz diye sattı kadın. Baya bayA terletiyor hele banyo sonrası giydiriyorsam su gibi oluyo. Onun haricinde bi kaç Parça badi vs almıştım onlar güzeldi. Ama daha iyi markalar var. mammino daha iyi kaliteli gibi geldi bana.
İkisi de aynı firmanın. Üretim yeri bana çok yakın. Bende aynı tulumu aldım 3 kere kullanabildim sadece. Gerçekten çok terletiyordu.
@AreN5 cok bekledinmi benden snra aklim kaldi tek brktm seni
Yok yok geldi hemen :)

[QUOTyaz yagmuru, post: 40447869, member: 619731"]Ay bu kız çok uzuyor beni uykusu var uyumuyor durmuyorda hep kucak istiyor on aylık bebek emekler gezinir oyalanır demi yok bıraktığım an bağırıyor basıma ağrılar girdi valla üst kattaki de temizlik yapıyor sanirsiniz ki inşaat yapıyorlar ay ay müstakil ev istiyorum ben:mad:[/QUOTE]
Benim kız da kucak delisi oldu bu hafta kucagimdan inmedi sipa indirdigim an bağırıyor ağlıyor eziyeti bana babasından öyle bir talebi yok.nerdeyse yürüyecek hanfendi ama kendini tasitiyor bana anlamadım ben bu işi canım.

[QUOTyaz yagmuru, post: 40447869, member: 619731"]Ay bu kız çok uzuyor beni uykusu var uyumuyor durmuyorda hep kucak istiyor on aylık bebek emekler gezinir oyalanır demi yok bıraktığım an bağırıyor basıma ağrılar girdi valla üst kattaki de temizlik yapıyor sanirsiniz ki inşaat yapıyorlar ay ay müstakil ev istiyorum ben:mad:
Benim kız da kucak delisi oldu bu hafta kucagimdan inmedi sipa indirdigim an bağırıyor ağlıyor eziyeti bana babasından öyle bir talebi yok.nerdeyse yürüyecek hanfendi ama kendini tasitiyor bana anlamadım ben bu işi canım.[/QUOTE]
Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok

Ay bu kız çok uzuyor beni uykusu var uyumuyor durmuyorda hep kucak istiyor on aylık bebek emekler gezinir oyalanır demi yok bıraktığım an bağırıyor basıma ağrılar girdi valla üst kattaki de temizlik yapıyor sanirsiniz ki inşaat yapıyorlar ay ay müstakil ev istiyorum ben:mad:
Gelinime laf yok cnm herdediğini yapalım benım kide emeklemiyo bile kucak istiyo dün akşam kabus gibi ağladı durdu inşş mustakıl bır evın olur ama gelınımin hazır bursa da yeşilliklerin içinde hem yazlık hem kışlık

Cok guzel canm gule gule giysin.bizmki 28 mayis sort falan giyebilir mi acaba?

Vaay citir seviyo demekki aren:-)oyku bizim zaten:KK20:

Aynen orda yasiyolar sanki.sabah esim dyo arkadasinin annesi vefat etmis faceden paylasmis.ilginc valla:KK51:

Hayat onlara guzel zaten:KK62:benmki de cikti.sorsan da napyorm sanki sizi birakp orda burda mi gezyorm dyo.su salgin bitene kadar tek aktivitem kv ye gitmek:63:
Valla seninkide arene cilve yaptı :)
Kızlar bende somonu çorba yaptım @AreN5 in tarifi gibi betül iki kepçe yedi eşimde yedi güzel olmuş dedi ama ben tadına bakmadım
Sizede afiyet olsun :)
Eki Görüntüle 1489949 Eki Görüntüle 1489950 Eki Görüntüle 1489949 Bunlarda benim balık yaptığım tarifler arkadaşlar gökçe çok rahat yiyo denemek isterseniz diye ekledim. Ben bi kitaptan yapıyorum hep
Bende de var aynı kitaptan bende bakıyorum.

yaz yag post: 40448775 .!.:
Benim kız da kucak delisi oldu bu hafta kucagimdan inmedi sipa indirdigim an bağırıyor ağlıyor eziyeti bana babasından öyle bir talebi yok.nerdeyse yürüyecek hanfendi ama kendini tasitiyor bana anlamadım ben bu işi canım.
Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok[/QUOTE]
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))

Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))
Ahahahahah ay sen çok yaşa emi ne güldüm yahu

Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]
Bende çok güldüm :)

Gelinime laf yok cnm herdediğini yapalım benım kide emeklemiyo bile kucak istiyo dün akşam kabus gibi ağladı durdu inşş mustakıl bır evın olur ama gelınımin hazır bursa da yeşilliklerin içinde hem yazlık hem kışlık
Oh güzelmiş valla kızımın evi de hazır e bizde Bursa ya geliriz artik

Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]
Ay canım çok guldum sesli sesli ben gulunce Ece de güldü:)))

Back
X