2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim beyzanin 4 disi var elma armut falan verince isirip isirip atiyo ekmegi elinde parcaliyo ama kofteyi isira isira yiyo sipa agzinin tadinida biliyo :KK66:

Ben 1 defa verdm kofteyi o da eline degl ben yedirdm ama sert geldi sanrm.domatesle de pisirmistm ama yutamadi agladi.hazir degl herhalde:KK66:

Bizimkide aynisini yapiyo canim cirkin.ol deyince cok komikler ya :) ama kp.ler geldiginden beri bana gelmek icin mizirdanmaktan aglamaktan anne baba dede ede falan diyodu hepsini unuttu geri hatirlarmiki :KK43:

Hatirlar canm.emre de hastanede yatmisti gecen ay.unuttuklarini yapmaya basladi tekrar:-)

Yok canım geçirmiyorum.

Ben de yapcm gecrmym o zaman insallah yiyebilir

Bizimki de sürekli o sürat tipinde sanırım üst dişlerini sürtüyor dudağına ve hoşuna gidiyor galiba

Dinsizin hakkından imansız gelirmiş :KK66:

@kmltm canım ekmeği kabuğuyla büyük parça veriyorum ıslatıp yumuşatıp küçük küçük yiyo

Hadi ya ne guzel.bugn gurme bebege bakym dedm farkli tarifler icin.kofte spagetti falan vardi benmki hala corbalarda ezmelerde:KK70:

Bi sene sonra birileri de benim için böyle yazacak topiklerde :KK43:

Hahahhaha nickini de vereymiş bari tam açıl adres yapmış da Allah'tan sokağı yanlış söylemiş :KK70:

Ben taşındım ve burda apartman çocuk dolu yakında tanışırın hepsiyle :) bi de yakında kuzenim oturuyor oğlu 15 aylık bikaç kez görüştük ikisi de çok mutluydu. Onun mızmız oğlu benimkinin yanında sakinledi, benim iştahsız da ona baka baka yemek yedi ve birlikte çok güzel oyuncaklarla oynadılar ki brnim oğlum evde asla oyuncaklara bakmaz

Bekle yaza ben geliyorum oraya :p
nickimi vermedi bir tek yok illaki herşeyi tembihliycem bu adama

Hiç kalkmıyo derken yanlış söyledim galiba:)) 3 saate bir kalkar ağlar ama gözü kapalıdır hep emziririm susar uyur hemen. Bazen duyuyorum da gece kalkıp bi saat çocuk oyalayan zor uyutan. O yüzden hiç kalkmıyo dedim:KK53:
Maşallah canım benim oglanlarda öyleydi çok rahat buyuttum ben kizimda yaşıyorum uykuduzlugu ama az kaldı inşallah
Kizlar emre puturlu yemeye basladi bayagidir.ama eline bisey vermeye korkuyorum.elma falan ver dyolar ama kopariyo.ekmek takldi bogazina gecen gun.gec mi kaliyorum acaba ya?siz eline neler veriyosunuz yemesi icin?bi de usteleme dyorum kendi kendime biraz daha buyuyunce yiycek illaki
Canim ben pütürlü köfte makarna yemekte ne varsa veriyorum eline elma değilde elma sert armut veriyorum biraz yumusagindan çok seviyor özellikle ben yemek yaparken yanımda veriyorum hem oyalaniyor yarim orta boy armutu öyle yiyiyor muz vermiyorum elinde sıkıp eziyor onu kendim püre seklinde veriyorum ekmek içi veriyorum kahvaltıda tereyağ sürü yorum aksam yemek suyuna batiruyorum
Şuan yiğenimle ne güzel oynuyor :) oda hafta bir geliyor bize. Bakıcımızında 5,5 Yaşında kızı var onunla da çok güzel oynuyor. Lise ikiye giden kızıda gökçeyi çok seviyor ama Gökçe ona değil küçüğe pas veriyor :) o konuda Şanslı Gökçe.

Bizim huysuzluk üzerine hapşırık burun akıntısı başladı gece uykuda bile hapşırdı burnunu acarken ağlamaktan yıne doluyo çekiyorum sesı gıdıyo ağlarken burnundan baloncuk çıkıyo çıkmadı gıttı bu diş

Kızlar kızım abla diyor :) çok tatlı bu sıpalar yahu.

Ben 1 defa verdm kofteyi o da eline degl ben yedirdm ama sert geldi sanrm.domatesle de pisirmistm ama yutamadi agladi.hazir degl herhalde:KK66:

Hatirlar canm.emre de hastanede yatmisti gecen ay.unuttuklarini yapmaya basladi tekrar:-)

Hadi ya ne guzel.bugn gurme bebege bakym dedm farkli tarifler icin.kofte spagetti falan vardi benmki hala corbalarda ezmelerde:KK70:
Köfte epeydir veriyorum ama kendim koparıp veriyorum, normal kuzu eti tavuk eti de koparıp veriyorum. Geçen gün makarna verdim, bi düdük makarnayı üçe bölüp yedirdim sevdi de. Zaten bulgur şehriye arpa şehriye falan çorbaları taneli veriyorum. Küçük kaşık ucuyla dene istersen önce pütürlü çorbalarla başla giderek arttır. Bi de sevdiği şeyi bulursan yet. Bizimkinin sevdiği şey tartışmasız et :)

E

Evde yapiyorum canim istersen yagda degil firinda yapmayi dene istersen daha yumuşak oluyor

E

Evde yapiyorum canim istersen yagda degil firinda yapmayi dene istersen daha yumuşak oluyor

Çevrenizde çocuğunuza akran çocuklar var mı? Biz ne kadar ilgilinersek ilgilenelim kız kardeşimle daha fazla konuşuyor, ondan daha hızlı öğreniyor. Kendi adıma Arda için üzülüyorum hiç küçük çocuk yok çevresinde bir kız kardeşim var onuda haftada 1 görüyor. Parka götürdüğümüzde çocuklara bakıyor sürekli, bazen bunca zorluğunu yaşamamıza rağmen ikiz olsaymış diyorum sırf bu yüzden.
Iki arkadaşımın bebeği de haziran doğumlu. Her hafta görüşüyoruz hem bize hem miniklere iyi geliyor.

Somon balığını haslıyorsun, haşladıktan sonra havuç, patates, kereviz yaprağı, 1 kaşık un, 1 kaşık yumurta sarısı, 1 diş sarımsak, 1 dilim soğan,3, 5 bardak su, 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile kaynatıyorsun canım. Bu tarif kayınpederimin tarifi :)
Tsk ederm canim ins vnde yapayim :)

Hiç kalkmıyo derken yanlış söyledim galiba:)) 3 saate bir kalkar ağlar ama gözü kapalıdır hep emziririm susar uyur hemen. Bazen duyuyorum da gece kalkıp bi saat çocuk oyalayan zor uyutan. O yüzden hiç kalkmıyo dedim:KK53:
Bizimkilerin uyku düzenleri aynıymış. Kışın 6 gibi uydurdu şimdilerde 8 civarı. Sabah da 6 da kalkar. Arada 2-3 saatte bir memeye kalkar ama hemen uyur. Gündüz uykuları 30-45 dakika arası değişiyor uzun uyumuyor malesef.

Bizimkilerin uyku düzenleri aynıymış. Kışın 6 gibi uydurdu şimdilerde 8 civarı. Sabah da 6 da kalkar. Arada 2-3 saatte bir memeye kalkar ama hemen uyur. Gündüz uykuları 30-45 dakika arası değişiyor uzun uyumuyor malesef.
Ama gece uykusunu daha uzun uyuyormuş. 6 gibi uyuyosa 12 saat oluyo.
O yğzden gündüz az uyusada gece tamamlıyo demekki.
Gökçe 8:30 da uyur 6 gibi uyanır 10 saat falan oluyo. Gğndüzde sabah 1 saat öğlen 1 buçuk 2 saat arası akşam üzeride 45 dk falan uyur. Toplamları aynı oluyo hemen hemen.
Bazen sabahları yarım saat falan uyuyo az uyuyo. Kahvaltı falan yapamıyorum onun yüzünden:)

Kızlar selam kötü bir akşam geçirdik biz mira üç kez kustu ateşi 39 oldu fitil verdim sabahtan beri ilk kez uyudu şimdide 38 ateş hiç bişi yiyip içmedi bu gece takipteyim yarın işe gitmeyi düşünmüyorum sabh direktörümü arıcam bakalım inşallh yeniden yükselmez ateş kuzumu böyle solgun görünce çok kötü oldum

Kızlar selam kötü bir akşam geçirdik biz mira üç kez kustu ateşi 39 oldu fitil verdim sabahtan beri ilk kez uyudu şimdide 38 ateş hiç bişi yiyip içmedi bu gece takipteyim yarın işe gitmeyi düşünmüyorum sabh direktörümü arıcam bakalım inşallh yeniden yükselmez ateş kuzumu böyle solgun görünce çok kötü oldum
Geçmiş olsun canım

Canım ya kiyamam Mira ya inşallah yukslmez canım çok geçmiş olsun

nickimi vermedi bir tek yok illaki herşeyi tembihliycem bu adama

Maşallah canım benim oglanlarda öyleydi çok rahat buyuttum ben kizimda yaşıyorum uykuduzlugu ama az kaldı inşallah

Canim ben pütürlü köfte makarna yemekte ne varsa veriyorum eline elma değilde elma sert armut veriyorum biraz yumusagindan çok seviyor özellikle ben yemek yaparken yanımda veriyorum hem oyalaniyor yarim orta boy armutu öyle yiyiyor muz vermiyorum elinde sıkıp eziyor onu kendim püre seklinde veriyorum ekmek içi veriyorum kahvaltıda tereyağ sürü yorum aksam yemek suyuna batiruyorum

Benm ilk olunca korkuyorum sanirim:KK66:

Köfte epeydir veriyorum ama kendim koparıp veriyorum, normal kuzu eti tavuk eti de koparıp veriyorum. Geçen gün makarna verdim, bi düdük makarnayı üçe bölüp yedirdim sevdi de. Zaten bulgur şehriye arpa şehriye falan çorbaları taneli veriyorum. Küçük kaşık ucuyla dene istersen önce pütürlü çorbalarla başla giderek arttır. Bi de sevdiği şeyi bulursan yet. Bizimkinin sevdiği şey tartışmasız et :)

Gecen dolma yapmistim icinden verdim ezdim biraz yedi.tavugu denym bakalm.elimle hicbisey vermedm.yarin da kahvaltisini karistirmadan vermeyi denycem.

E

Oyle denym bi de buzlukta duruyo kofteler:(

Çok tatlı maşallah. Bizimki de çirkin oluyor ama birşeye sinirlendiğinde. Çok güzel öpücük atıyor bugün de ilk kez el salladı.

Masallah el de salliyo demek:)ben de ogretmeye calisiyorm ama tik yok:p

@pilise bunu Betüle özel koyuyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 79
Back
X