Sağol teyzesiÇok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.
Susamlı olanlarindan veriyorum canım bende ama zaten ısrarak yemiyo emiyo yumusataip öyle yutuyo oda ancak yarımini bile bitiremiyo. Dışarda gezerken sırf keyif amaçlı yani:)
oh Yarasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol teyzesiÇok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.
Susamlı olanlarindan veriyorum canım bende ama zaten ısrarak yemiyo emiyo yumusataip öyle yutuyo oda ancak yarımini bile bitiremiyo. Dışarda gezerken sırf keyif amaçlı yani:)
oh Yarasın.
canım bizde durum şöyle tabi bizim kız pek baz alınacak gibi değil malum mira hanım minnak değil miniminnak :)) ama altlarda bacak boyu 6-9 lar kısa geliyor 9-12 bel bol oluyor üstlerde genelde boyun kısmı 9-12 lerin açık kalıyo 6-9 lar daa ii gibi çok takım alamıyorum o yüzden ayrı ayrı uyduruyorum ama yoğun olarak 6-9 kıyafetlerimizYa kızlar bebeklerinizi. Kıyafetleri kaç beden ya da kaç ay? Benimki biraz minnak mıdır nedir, 6-9 aylıklar hala oluyor yarın 10 aylık olacak. 9-12 aylıklarını çıkardım yıkadım ama biraz büyük göründüler gözümr
Ay ne tipsiz bunlar ya benimki de minnak, Takımları geçtim gömleğin kolu boynu boyu farklı oluyor, pantolonun beli boyu farklı oluyor. En iyisi aşortmana devamcanım bizde durum şöyle tabi bizim kız pek baz alınacak gibi değil malum mira hanım minnak değil miniminnak :)) ama altlarda bacak boyu 6-9 lar kısa geliyor 9-12 bel bol oluyor üstlerde genelde boyun kısmı 9-12 lerin açık kalıyo 6-9 lar daa ii gibi çok takım alamıyorum o yüzden ayrı ayrı uyduruyorum ama yoğun olarak 6-9 kıyafetlerimiz
Canm zibinlar hla 6.9lar oluyo esofmanlarin altlari kisa geliyo. Dun alisverise gttim yaz icin. Mayoyu 24_36ay aldm. Tshirtlerde hep 12_18.ve 12_24. Bnde haftasnu gdip kalip alucam pasta kurabiye icinEvet canım ben de alıcam ondan. Evime yakın süs satan bi yer ve tüm pasta malzemelerini bulabileceğim bi yet buldum, hatta ilk mini diş pastası denrmemi evde yaptım hazır pandispabyayı küçük diş şeklinde kestin şeker gamuruyla kapladım güzel oldu. 10 gün sonra da büyüğünü yapıcam kalıp alıp
Ya kızlar bebeklerinizi. Kıyafetleri kaç beden ya da kaç ay? Benimki biraz minnak mıdır nedir, 6-9 aylıklar hala oluyor yarın 10 aylık olacak. 9-12 aylıklarını çıkardım yıkadım ama biraz büyük göründüler gözümr
Bizimde 6-9 aylıklar küçük 9-12 aylıklar büyük oluyo:))Ya kızlar bebeklerinizi. Kıyafetleri kaç beden ya da kaç ay? Benimki biraz minnak mıdır nedir, 6-9 aylıklar hala oluyor yarın 10 aylık olacak. 9-12 aylıklarını çıkardım yıkadım ama biraz büyük göründüler gözümr
Canim 6 -9 ayliklarin altlari kisa geliyor ben 9-12 aylik taytlari giydirmeye basladim ustlerinde bize kollari kisa geldi 9 -12ye gectim biraz salaş duruyo ama tayt kurtariyoYa kızlar bebeklerinizi. Kıyafetleri kaç beden ya da kaç ay? Benimki biraz minnak mıdır nedir, 6-9 aylıklar hala oluyor yarın 10 aylık olacak. 9-12 aylıklarını çıkardım yıkadım ama biraz büyük göründüler gözümr
günaydın canım.. vücudun spriali istememiş olabilir. önemli bir konu dr görünmende fayda var kaymış olabilir..
o koltuk benim icin siradan bisi olmustu tup bebek tedavisinde o kadar cok ciktim ki ama sukur kurtuldum:)git ve kurtul mecburen gidiceksin en azindan engeksiyon falan olmadan nedir ne degildir ogrenirsin
ay bende tayt giydirmeye bayılıyorum kendimde çok severim tayt giymeyi az kilo versem yazın bir örnek gezmek için sabırsızlanıyorum :))Canim 6 -9 ayliklarin altlari kisa geliyor ben 9-12 aylik taytlari giydirmeye basladim ustlerinde bize kollari kisa geldi 9 -12ye gectim biraz salaş duruyo ama tayt kurtariyo![]()
ben 9- 12 kullanıyorum ama onlarında boyu küçük geliyo bazen 12-18 alıyorum biraz salaş duruyo ama olsun seneyede giyer mantığıBizimde 6-9 aylıklar küçük 9-12 aylıklar büyük oluyo:))
Ortaya karışık yapıyorum artık. Takımlı şeyler almıyorum. Bacakları uzun bizim kızın sanırım üstü tam olsa altı olmuyo.
malesef 66 kg alarak benim öle bi şansım yok ama bende çok isterdim canım daha alminadan öönce hep tayt giyerdimay bende tayt giydirmeye bayılıyorum kendimde çok severim tayt giymeyi az kilo versem yazın bir örnek gezmek için sabırsızlanıyorum :))
Ya kızlar bebeklerinizi. Kıyafetleri kaç beden ya da kaç ay? Benimki biraz minnak mıdır nedir, 6-9 aylıklar hala oluyor yarın 10 aylık olacak. 9-12 aylıklarını çıkardım yıkadım ama biraz büyük göründüler gözümr
Canm zibinlar hla 6.9lar oluyo esofmanlarin altlari kisa geliyo. Dun alisverise gttim yaz icin. Mayoyu 24_36ay aldm. Tshirtlerde hep 12_18.ve 12_24. Bnde haftasnu gdip kalip alucam pasta kurabiye icin
Bizimde 6-9 aylıklar küçük 9-12 aylıklar büyük oluyo:))
Ortaya karışık yapıyorum artık. Takımlı şeyler almıyorum. Bacakları uzun bizim kızın sanırım üstü tam olsa altı olmuyo.
Canim 6 -9 ayliklarin altlari kisa geliyor ben 9-12 aylik taytlari giydirmeye basladim ustlerinde bize kollari kisa geldi 9 -12ye gectim biraz salaş duruyo ama tayt kurtariyo![]()
valla ben taytsız bi hayat düşünemiyorum :)) bende henüz hedefi tutturmuş değilim olmadı bi daaki yaz kesin öyle gezerizmalesef 66 kg alarak benim öle bi şansım yok ama bende çok isterdim canım daha alminadan öönce hep tayt giyerdim
Ay ben öyle ucuz buldum diye kazak falan aldım. Kolunu kıvırdım baktım kötü durmuyo giydirdimben 9- 12 kullanıyorum ama onlarında boyu küçük geliyo bazen 12-18 alıyorum biraz salaş duruyo ama olsun seneyede giyer mantığı![]()
tabiii kızım var benim biraz erkek tipli olsadaya su lcw nin kaliplari buyuk sanirm.citcitlilarda 3-6 lar bile oluyo hala.ama lcw nin 6-9 ay tisortleri tam oluyo.gecen babaannesi 9-12 almis kollarni kivirip giydiriyorm.diger markalarda 9-12 tam oluyo.pantolonlar da 9 ay.bizim burda pek marka secengmz yok kanz ve pancodan aliyorm onlar da 9 aylik tam oluyo genelde.
Canm ben de dis pastasi tariflerine bakmstm netten diktortgen kalipta yapip bicakla dis seklinde kesiyodu cogu.yapabilirsen oyle dene istersen.benm arsiz oglum birakmadgi icin kurabiyeyi bile zor yaptim evde
Senin kizin mi vardi?ben niye erkek diye biliyorum yakafa birakmadi bu cocuk bende
![]()
Bende hep tayt giydiriyorum kızıma:) dılarıda tayt giymiyorum ben. Ama evde tayt ve badilerimizlr karşılıyoruz babamızı hep:))valla ben taytsız bi hayat düşünemiyorum :)) bende henüz hedefi tutturmuş değilim olmadı bi daaki yaz kesin öyle gezeriz
Canim geldim dr dan arada hafif kanaman olabilir normal dedi benim akintim arttı spiralden sonra o da normalmis bir kaç ay sonra azalır dedi ama kötü kokulu akinti 38 i geçen ateş olursa haberim olsun dediya ben gitmedim spiral kontrole korkumdan ama şuan ara ara kanlı akıntım oluyo nedendir ki bileniniz varmı kızlar